Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס קול Onkyo

amosbmw

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מקום אחר לשתף אז אשתף כאן לחובבי הז'אנר.

היה לי כרטיס קול של Onkyo שהזמנתי לפני שנים מאיביי יפן. אבל מאז שאין בלוחות האם חריצי הרחבה PCI מהסוג הישן, הוא שוכב ללא שימוש.

לאחרונה גיליתי - הבנתי שזה ממש לא חדש - שיש מתאמים מPCI הישן לPCIe של היום. 

ראיתי באמזון ב$43 ובעליאקספרס ב$8, החלטתי להמר על האמזון במחשבה שאם לא יעבוד אשלח להם חזרה.

המתאם מגיע עם פלאח ברזל קטן שמרכיבים על הכרטיס המקורי במקום הברזל הרגיל שלו. התוצאה שהכרטיס לא יושב חזק בתוך הלוח, צריך להחזיק אותו בזמן שמחברים אליו כבל אחרת הוא יוצא מהמקום.

לאחר ההתקנה היה צריך קצת לחפש דרייבר באתרי אינטרנט עתיקים ביפנית בעזרת גוגל טרנסלייט, אבל דרייבר שעובד עם וינדוס 10 נמצא לבסוף.

בהתחלה חיברתי את הכרטיס עם כבל RCA ארוך למגבר, פשוט כי זה היה קל, וקיבלתי זימזום נוראי. 

כבר חשבתי שאחזיר את המתאם לאמזון, ועשיתי ניסיון נוסף עם כבל RCA קצר, ועובד יפה מאוד! כיף גדול.

PXL_20250212_153738620.jpg

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה זה נותן לעומת יציאת HDMI רגילה שמוציאה גם סאונד למגבר ישירות?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אין לי מגברים עם כניסת HDMI ככה שאני לא יודע.

אחד בן 15 ואחד בן 32.

השימוש הוא למוזיקה, לא לסרטים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לגמרי ז'אנר :-) תתיישן ותיהנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגיל מסויים עושים דברים לא בגלל החדש פחות טוב אלא בגלל שהם מזכירים לנו את פעם...

גם לי יש מלא שטויות כאלו שאין בהם שום הגיון טכני מלבד היותם מסבים נחת.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

במגברים "חדשים" יש כניסת HDMI וגם כניסת כבל אופטי. בחדשים יותר יש גם USB ו WIFI. 

image.thumb.png.ae0d0f7bae581a7ec48cad37df0936b3.png

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

לאחר ההתקנה היה צריך קצת לחפש דרייבר באתרי אינטרנט עתיקים ביפנית בעזרת גוגל טרנסלייט, אבל דרייבר שעובד עם וינדוס 10 נמצא לבסוף.

זה מה שהכי מפליא אותי, דרייוור נוכחי לחומרה מיימי ה XP....

• תוכן חדש...