Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום עשיתי בדיקת מים ברדיאטור ,ולהפתעתי הרבה לא רק שלא היה חסר מים

אלא אף היה יותר ממה שמילאתי בפעם הקודמת !!

אז זה דבר אחד שמדאיג אותי

ודבר נוסף זה שהמים היו בצבע של מיץ תפוזים או חלודה

חשבתי אולי התערבב דלק עם המים או שמן אבל מה אני מבין,אין לי מושג !

אולי מישו פה מבין וכן יש לו מושג?

תודה מראש לכל הכלים!

פורסם

אם המים בצבע חלוד יתכן שיש חלודה במערכת, ומומלץ לך לנקות את המערכת ע"י שטיפה שלה והחלפת נוזל הקירור (מומלץ ללכת למכון רדיאטורים אם אתה לא מכיר איך עושים את הפעולה הנ"ל.)

אם היה לך שמן במים היתה לך את תופעת ה"טחינה"...

...Carpe Diem

פורסם
היי

ודבר נוסף זה שהמים היו בצבע של מיץ תפוזים או חלודה-

תודה מראש לכל הכלים!

האם גם היה להם טעם של מיץ תפוזים,או רק של חלודה?:wink:[

תודה מראש לכוסות,לצלחות ולסכו"ם.

(או לבוקסה,לרטשט ולמפתח ה-T)

:grin:

ניצן

פורסם

תוציא את כל המים מהרדיאטור דרך פקק ניקוז חכה שהם ייצאו לחלוטין, (ואם אתה בטוח באופן העבודה שלך אפילו תמלא מים בזמן שהמיכל ריק כדי לנקות את הג'יפה) אני אפילו שעשיתי באונו התנעתי לכמה שניות את המנוע ויצאו עוד מים..

תחזיר הכל אחרי זה למקומו כמובן שים מים רגילים/ירוקים/מה שצריך

ואחרי נסיעה של 10 דקות בערך תראה תוצאות

, (אני לפחות פעם לקחתי משאבה והוצאתי את המים והחזרתי לפחות 10 פעמים עד שמים נהיו נקיים ! , מצבע חום כהה (כמו שוקולד מריר ) עד ללבן

מקווה שעזרתי

Suzuki Jimny

פורסם

ישנם גם חומרים שנקראים "פלאש לרדיאטור" (15-25 שקל) שממסים את האבנית וכל הגיפה, מישהו פעם המליץ לי לחסוך כסף ולהריץ חומץ 5% כמו של המטבח (לא יודע עד כמה זה טוב) - להריץ 10 דקות ולרוקן זה אמור לעשות את העבודה.. כמובן להחזיר מים / נוזל קירור..

בהצלחה

פורסם
ישנם גם חומרים שנקראים "פלאש לרדיאטור" (15-25 שקל) שממסים את האבנית וכל הגיפה, ... ולהריץ חומץ 5% כמו של המטבח (לא יודע עד כמה זה טוב) - להריץ 10 דקות ולרוקן זה אמור לעשות את העבודה.. כמובן להחזיר מים / נוזל קירור..

לפרק רדיאטור ולשים חמרי ניקוי אגרסיבים...מילא

אבל ל ה ר י ץ חמרים אלו לתוך צנרת המנוע...לא חכם!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שמע חבר, אני עשיתי את זה וזה עבד חבל על הזמן. אני מבטיח לך שהרבה אנשים שמים חומרים אלו ועושים "פלש" + מריצים את החומר ברדיאטור כשאוטו מונע - זה לא עושה נזק ולאן כבר זה יכול להיכנס ולעשות בלאגן? זה עובר רק בצנרת המים לא דרך שום מקום אחר..

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ שרשור מהמתים... (אבל למה לפתוח אחד חדש?!)...

קרה לי כמעט אותו הדבר. הכניסו לי חומץ וסדה לשתיה למנוע, כמובן יצא הרבה "ח*א", אבל אחרי חצי שעה הוא נהרג. מה אני עושה? למי לפנות / ללכת? ניסאן רוצים ממני עכשיו על תיקון (אם אני אתקן שם) 5600 ש"ח בלי עבודה ומע"מ. מה עושים?

תודה לעונים!:-(

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

נשאר על האופניים ...

או מביא מנוע מיבוא, ובכלל אולי אפשר רק אובראול או חצי אובראול, ואולי בכלל אבחנה אחרת ?

ולמה אתה נותן לאנשים לשים לך סודה ?

קולה גם טוב ?

פורסם

WTF :shock:

חומץ וסודה לשתייה? אלו חומרים סותרים המבטלים זה את זה (חומץ- חומצי , סודה לשתייה - בסיס).

בעת ערבוב חומרים כאלה נפלט CO2 , אך זה לא אמור לעשות משהו למנוע.

באותה מידה , מכיוון שהחומרים מבטלים זה את חומציותו של זה, וזה את "בסיסותו" של זה, לא היה אמור להנזק המנוע.

אנא פרט, מה קרה למנוע? מה היו התסמינים ומה הומלץ לך לעשות במוסך?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...