Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארוק - שונות בנפח תא מטען

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בכל מקום באינטרנט כתוב שהנפח הוא 500 ונדיב מאוד. נכנסתי היום ליבואן ושם פתאום כתוב 426. מה פשר ההבדל? חשבתי אולי קשור לגלגל הרזרבי?

סתם לצורך העניין אני מתלבט מול סלטוס שם התא מטען המוצהר הוא 468 אבל לאו דווקא נראה יותר גדול מהקארוק. מישהו יכול להסביר?

פורסם

ההבדל נעוץ בשיטות מדידה שונות.

ממליץ למדוד פיזית רוחב גובה ועומק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיפה להרחיב את דברי צבי - טיב תא המטען נעוץ, במידה רבה, בגיאומטריה שלו, שלא יהיו כל מיני עצמים שבולטים לתוכו. למשל התא בסויפט 2013 שהיה לי היה עם 215 ליטר מוצהרים (מתחת למדף), אבל הקוים שלו חלקים כך שהיה יותר נוח מזה של המאזדה 3 סדאן שקדמה לו עם 350 ליטר אבל פתח צר וזרועות מכסה בולטות.

ההמלצה הקבועה שלי - לך לראות את הרכב בתצוגה. זה נכון כשאתה בודק את נוחות מושב הנהג, נוחות הגישה לילדים בספסל האחורי ושימושיות תא המטען.

וכאמור, הנפחים המוצהרים נמדדים לפי תקנים שונים, צריך להשוות בהתאם לתקן זהה. בדיוק כמו צריכת דלק או טווח מוצהרים.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכול להעיד מניסיון אישי, שתא המטען ב רנו קליאו דור3, הרבה יותר שימושי ומרווח מקליאו דור5.

אבל ראה איזה פלא,  במפרט רשום שדור3 יש 288 ליטר נפח, בדור5 יש 391 ליטר נפח. 

שיטת מדידה ?

חבורת נוכלים. 

בקיצור, אל תתרשם מנתון מספרי שלא אומר הרבה.

בהחלט, תביא איתך למכונית דוגמא מייצגת למה שאתה רוצה להעמיס עליה בשיגרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הכי טוב ללכת ולראות לבד, ואם יש לך גם צורך ספציפי כמו עגלה של תינוק/ ארגז כלים או אביזר מיוחד/ משהו ספציפי שנכנס ויוצא מהבגאז ושוכן שם באופן קבוע אז תביא אותו איתך ותבדוק פיזית.

אתה יכול לגלות שהתא מטען הגדול יותר שונה בתצורה שלו ופתאום הזרועות שנכנסות פנימה בזמן הסגירה של המכסה פוגע במה שאתה צריך ודווקא התא הקטן יותר יתאים יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...