Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. הגומיה של המשולש קרועה. האם אפשר רק להחליף את הגומיה (יש לי חלק מקורי של פורד) או את כל המשולש? אני מעדיף להחליף רק את הגומיה כיוון שהיא מקורית של פורד ומחזיקה המון שנים לעומת משולש סיני זבל .

ראו תמונות.

תודה 

Screenshot_2024-12-13-09-24-19-096_com.ebay.mobile.jpg

IMG_20241213_092204.jpg

פורסם

לא שאני מכיר את המפרטים של פורד או את המקרה הספציפי ולכן אני מדבר בכלליות, השאלה היא אם אתה מתכוון לעשות את העבודה או ללכת למוסך? למוסך יותר קל להחליף את כל המשולש ולקחת ממך על זה כסף מאשר להוציא את המשולש, להוציא את הבושינג, להתקין חדש והלחזיר הכל, ז"א גם לעבוד קשה וגם בזמן החיוב תתחיל להתמקח איתו למה העבודה לקחה הרבה זמן.

יש את האתר הזה https://www.catcar.info/en/ שאפשר לראות מקטים וחלקים ברכבים, תבדוק את הרכב שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, viper83 כתב:

לא שאני מכיר את המפרטים של פורד או את המקרה הספציפי ולכן אני מדבר בכלליות, השאלה היא אם אתה מתכוון לעשות את העבודה או ללכת למוסך? למוסך יותר קל להחליף את כל המשולש ולקחת ממך על זה כסף מאשר להוציא את המשולש, להוציא את הבושינג, להתקין חדש והלחזיר הכל, ז"א גם לעבוד קשה וגם בזמן החיוב תתחיל להתמקח איתו למה העבודה לקחה הרבה זמן.

יש את האתר הזה https://www.catcar.info/en/ שאפשר לראות מקטים וחלקים ברכבים, תבדוק את הרכב שלך.

ברור שבמוסך

פורסם

אפשר. עדיף להרכיב בושינג מקורי 

לפני כשעה, yossef.d כתב:

אני מעדיף להחליף רק את הגומיה כיוון שהיא מקורית של פורד ומחזיקה המון שנים לעומת משולש סיני זבל .

נכון מאוד.

אם קיימת בוקסה למכירה בנפרד עם מק"ט יצרן מקורי אז כן אפשר להחליף אותה. אחרת לא היו מוכרים בנפרד.

השאלה רק מאיפה אתה יכול לקנות את הבוקסות המקוריות האלו. 

ומגיד שיש לך מאיפה להזמין את הבוקסות המקוריות.  החלפת בוקסה כשיש פרס זה לא כזה סיפור. תשלם למוסך משוה שהוא ירגיש בסדר איתו, שיהיה לו את אותו הרווח שהוא מרוויח על החלפת משולשים ותבקש החלפת בוקסות ולהשאיר את המשולשים המקוריים הקיימים. 

אולי יהיו כאלה שלא יסכימו אבל מניח שיהיו כאלה שכן יסכימו.

פורסם
בתאריך 13.12.2024 בשעה 11:07, Buki כתב:

אפשר. עדיף להרכיב בושינג מקורי 

נכון מאוד.

אם קיימת בוקסה למכירה בנפרד עם מק"ט יצרן מקורי אז כן אפשר להחליף אותה. אחרת לא היו מוכרים בנפרד.

השאלה רק מאיפה אתה יכול לקנות את הבוקסות המקוריות האלו. 

ומגיד שיש לך מאיפה להזמין את הבוקסות המקוריות.  החלפת בוקסה כשיש פרס זה לא כזה סיפור. תשלם למוסך משוה שהוא ירגיש בסדר איתו, שיהיה לו את אותו הרווח שהוא מרוויח על החלפת משולשים ותבקש החלפת בוקסות ולהשאיר את המשולשים המקוריים הקיימים. 

אולי יהיו כאלה שלא יסכימו אבל מניח שיהיו כאלה שכן יסכימו.

קניתי מחול מקורי תוצרת גרמניה ב 70 שח לשתי יחידות

פורסם

אז תחפש מוסך שירכיב לך את זה, גם מכון פרונט יכול להרכיב את זה אם יש לו פרס ולעשות כבר כיוון פרונט במקום. 

תבקש בנימוס, תסביר מה אתה רוצה בדיוק  ושאתה מביא את החלקים. יכול להיות שלא במוסך הראשון שתפנה אליו אבל אני מאמין שתמצא מישהו שיסכים להחליף לך את הבוקסות. תוודא שלוקחים את האוטו לכיוון פרונט אחר כך או שתקח לבד.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...