Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לדעתכם הנחה / הטבות שאוכל לקבל למחיר המפורסם באתר של אוטודיל בעסקת מזומן?

G. P. Magnus

פוסטים מומלצים

הי חברים,

כמו שכתוב בכותרת - בהנחה שאני בא עם הכסף ביד כמה גמישות יש בסניף? מדובר בסיטרואן שנת 2021 יד 2 מנוע 1.2 (הידוע לשמצה) עם קילומטראז׳ ממוצע (סביבות 60 אלף). הם מפרסמים את הרכב מעל 3 חודשים ביד 2 ובינתיים  הורידו מחיר פעם שלישית לפני שבוע - כל חודש בערך הם מורידים כ-1.3% משווי הרכב. 

אשמח לדעת מה גבול ההנחה הריאלי שאני יכול לקבל והאם ניתן לקבל הטבות נוספות כמו אחריות מורחבת על רצועת טיימינג / שוברים לצמיגים / שוברים לטיפולים במוסכי היבואן (הרכב עדיין באחריות).

תודה!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיגש אליהם ותגיד שיש לך עכשיו X לסגירה, יש מצב שיסכימו. ממליץ לך לבצע בדיקה במכון שאתה בוחר, לא הייתי סומך רק על בדיקה של מגרש

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי כמה הרכב סחיר וכמה הם תקועים איתו.

אם אתה לא רחוק מהמחיר שהם רוצים אז כנראה שתצליח לקבל את הרכב במחיר שמתאים לך יותר.

קנינו רכב לאשתי בסוכנות אחרת (טרייד מוביל) וממה שהוא אמר בדרך כלל הם מורידים מחיר ככל שעובר הזמן ואין ביקוש. האם זה אומר משהו על ההתנהלות של אוטודיל? לא בהכרח, אבל יש מצב.

שוברים לצמיגים לא הייתי לוקח כי כנראה יתנו לך משהו סיני זול, מודה שלא שמעתי על אופציה של שובר טיפול, אבל זה לא רע אם יש.

כמו שאמרו כאן תבצע בדיקה בעצמך.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגביי אוטודיל ספציפית אבל הרבה פעמים הסוכנויות מפרסמות מודעות כאלו רק כדי למשוך קונים ובפועל הרכב לא קיים. 

מציע לך לגשת לשם ולבדוק בעצמך. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, itamarg כתב:

לא יודע לגביי אוטודיל ספציפית אבל הרבה פעמים הסוכנויות מפרסמות מודעות כאלו רק כדי למשוך קונים ובפועל הרכב לא קיים. 

מציע לך לגשת לשם ולבדוק בעצמך. 

יתכן. הרכב מופיע בסניף שלהם בצפון אז אין לי אפשרות לגשת אבל הם עדכנו את המחיר ביד 2 לפני כשבוע והמחיר המעודכן מופיע גם באתר שלהם אז אני מאמין שהרכב עדיין קיים.

זה גם רכב ליסינג לשעבר אז הוא עוד פחות אטרקטיבי / סחיר - יתר הרכבים שיש להם דווקא מידיים פרטיות

לפני 18 דקות, dorsht כתב:

תלוי כמה הרכב סחיר וכמה הם תקועים איתו.

לא מאוד סחיר (סיטרואן) ואני מניח שאחרי 3 + חודשים אפשר לומר שהם תקועים. דרך אגב, גם הרכבים האחרים שלהם מהדגם הזה לא עפים מהמגרש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז השערה סבירה תהיה שיש מקום למשא ומתן.

ככל שמדובר גם ברכב שיש להם הרבה כמו שאתה אומר, יש יותר סיכוי שיהיו גמישים איתך.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהכותרת שלך השתמע שהם מפרסמים מחיר בתנאי תשלום שאינם תשלום מיידי.

נניח מפרסמים 80,000 ב 20 תשלומים שווים של 4,000 ואתה תוהה איזו הנחה תקבל על תשלום מלא במקום.

אבל לא זה המצב. לכן אין כל דרך לדעת את התשובה.

בגדול הייתי אומר שבכל עסקת רכב משומש יש מקום למו"מ. אבל צריך לזכור שמה שהם מפרסמים במודעות הן העסקאות שנראות יותר אטרקטיביות ואז, כמו ש itamarg כתב, לעיתים זה יותר להביא קונים מאשר בסיס למו"מ.

אם התכוונת "למחיר המפורסם" כמחיר לרכב בעיון באתר (ולא בפרסומת) אז כנראה שזה רכב אמיתי, מחיר אמיתי ויש פתח למו"מ.

בסוף אין תחליף למו"מ כדי לדעת איפה אתה עומד. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם השאלה היא האם תוכל לקבל עסקה טובה יותר עבור כסף מזומן מאשר הלוואה דרכם, סיכוי גבוה שלא.

בהלוואה דרכם הם מרוויחים פעמיים, גם את הרווח על הרכב וגם את הרווח על ההלוואה, לכן סביר יותר שיש להם יותר "בשר" בעסקה כזו ולכן יותר אופציה להתגמש.

אגב, הגיוני שבכל חודש הם מורידים בערך 1.3% משווי הרכב, זו ירידת הערך הממוצעת לרוב הרכבים בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, razi_pazi כתב:

בסוף אין תחליף למו"מ כדי לדעת איפה אתה עומד. 

מסכים ובסופו של יום זה יתרחש רק השאלה כמה חוצפן להיות והאם למישהו יש ידיעה על מה תחומי הגמישות שיש להם ברמת איש המכירות והמנהל בסניף.

לפני שעתיים, BeBest כתב:

אם השאלה היא האם תוכל לקבל עסקה טובה יותר עבור כסף מזומן מאשר הלוואה דרכם, סיכוי גבוה שלא.

מעניין - לא חשבתי על זה כך!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כללי אצבע - כל עסקה לגופה, ותלויה בעיקר במחיר בו הרכב נרכש על ידם, וכמה הושקע בו בהכנה למכירה (אם בכלל)

• רעיון טוב! 1

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הסיטרואן הקודמת שלי רכשתי באוטודיל, ובמגרש שמלא ברכבים מבית צ'מפיון, הסיטרואן עמדה בודדה בתור נציגת צרפת. 

המוכרים לא ידעו לספר יותר מדי, ומבחינתם זה מטרד ולא תחום העיסוק שלהם. הם שלטו יפה מאוד במוצרי הבית, אבל על הסיטרואן, נאדה. 

אפילו טעו בק"מ במודעה (לטובתי) כשרשמו את המד מרחק המתאפס במקום הק"מ הכללי. נו שויין. 

הורידו יופי מהמחיר. לרוב, טריידים טובים בלמכור את הסחורה שלהם, ומה שלא שלהם.... רק תעזור להם לצאת מזה. 

אבל, וזה אבל חשוב, סע למגרש תראה את הרכב, קיים את המו"מ במקום ולא טלפונית. (כמובן וודא טלפונית שהרכב קיים) 

אני קיבלתי שירות מעולה ואחלה רכב.

אחריות מורחבת מהם (על רכב לא מהבית שלהם) לא תקבל, הצמיגים שיתנו לך פח, לך בקו של מחיר מחיר מחיר. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר סיטרואן מליסינג אז למה לא לחפש אחת בלובינסקי/אלדן??

וסתם שאלה נוספת, אתה מודע לבעיות של ה1.2 בנזין ועדיין מעוניין לרכוש רכב עם זה, עד כמה מזוכיסט אתה רוצה להיות?

או שזה לחלקי חילוף לסיטרואן שי לך עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88
  • מצחיק 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, dj_dani כתב:

המוכרים לא ידעו לספר יותר מדי...

אפילו טעו בק"מ במודעה (לטובתי) כשרשמו את המד מרחק המתאפס במקום הק"מ הכללי. נו שויין. 

לטובתך? נראה לי לטובתם....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Jeka88 כתב:

וסתם שאלה נוספת, אתה מודע לבעיות של ה1.2 בנזין ועדיין מעוניין לרכוש רכב עם זה, עד כמה מזוכיסט אתה רוצה להיות?

או שזה לחלקי חילוף לסיטרואן שי לך עכשיו?

צחקתי ....

מודע היטב. לכן מחפש רכב עד גיל 4 עם פחות מ-60 אלף ק״מ (שגם יהיה עדיין באחריות רגילה) וכאשר ארכוש אבצע החלפה מלאה (רצועה מדגם חדש/מחוזק + שמן + שטיפת מערכת). אחרי זה זה בעיקר תחזוקה מונעת של בדיקת הרצועה והחלפת שמן כל 7,500 או 10,000 ק״מ (אני מעריך שהנסיעה הזאת תיקח שנתיים - רכב שני).

בסופו של יום אני צריך ג׳יפון עם מערכות בטיחות אקטיבית מלאות, שיהיה נוח ולא יהרוג אותי בביטוחים וכו׳. אין חלופות - הכי קרובה ה-2008 והמחיר שמבקשים עבור דגם מקביל במצב דומה הוא עוד 15,000 ש״ח והיא גם פחות נוחה. אם יש לך בראש אופציה אחרת - ספר לי!

לפני 15 שעות, Jeka88 כתב:

אם כבר סיטרואן מליסינג אז למה לא לחפש אחת בלובינסקי/אלדן??

אין להם אחת באתר לפחות בחודש האחרון .... לצערי הרב - רכשתי מהם בעבר והייתה לי חוויה בסדר גמור.

לפני 17 שעות, dj_dani כתב:

את הסיטרואן הקודמת שלי רכשתי באוטודיל, ובמגרש שמלא ברכבים מבית צ'מפיון, הסיטרואן עמדה בודדה בתור נציגת צרפת. 

אכן, נראה שזה רק מכוניות שהם קיבלו בטרייד ובאמת לא המומחיות שלהם. יש להם לדעתי 2 או 3 כרגע במלאי.

אבל, וזה אבל חשוב, סע למגרש תראה את הרכב, קיים את המו"מ במקום ולא טלפונית. (כמובן וודא טלפונית שהרכב קיים) 

כאמור ספציפית הרכב הזה בצפון ואני במרכז ולהבנתי הם לא יביאו את הרכב לאזור שלי בלי שאניח מקדמה כלשהי

הורידו יופי מהמחיר.

אתה זוכר לומר באחוזים מהמחיר כמה זה היה? תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...