Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מערכת שהותקנה לפני שנתיים ואת האמת מעולם לא נהנתי ממנה כמו שצריך עד היום.

שידרגתי את הרמקולים למורל ויטוס מקדימה ואחורה מורל פשוטים לא מחוברים למגבר.

מגבר 4 ערוצים של מורל עם סאב 12 של מורל.

בהתחלה הייתה לי בעיה שלפעמים היה נשמע צליל כמו של מודם 56k ישן שמנסה להתחבר לאינטרנט, זה היה בלתי נסבל והוסיפו לי מנחת שלטענתם יסדר את הבעיה וזה באמת סידר אבל לפעמים יש לי מין שריקה כזאת מעצבנת וכשאני מזיז את ההחיבורים זה מסתדר.

עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה שבווליום גבוה ואפילו לפעמים רק שאני עובר חצי מהווליום המערכת פשוט קורסת (כמו בסרטון) או מעבירה שיר פתאום לבד.

גם שם ניסו לעזור ושמו לי מן ממסר צמוד למגבר מה שעזר לשעה אולי…

כבר לא יודע מה לעשות!

מישהו נתקל ויודע להגיד מה יכולה להיות הבעיה או אפילו לתקן לי אותה? 

אם זה רלוונטי אז זה גולף 1.6 2009

הסרטון של הקריסה:

https://youtube.com/shorts/gepNKQJSPaA?si=aQf9Y1tCr75MPTKW

פורסם

הבעיות, רעשים, קריסה והעברת שירים, מקורן כנראה ביחידת הראש הסינית.

כן יתכן שענין הרעש תלוי גם בהתקנה לא טובה של המגבר, בדגש על חיבור המינוס שלו או כבלי RCA באיכות נמוכה (מה שאולי מסביר למה כשמזיז חיבורים השריקה הנוכחית מסתדרת, אם כי צריך להבין אילו חיבורים בדיוק אתה מזיז).

מאחר וציינת שהרמקולים האחוריים מחוברים ישירות למערכת (ועכשיו גם יש מנחת לקדמיים, ואין שימוש בקדם מגבר-RCA), בהחלט אפשרי שהמגבר הפנימי של המערכת לא עומד בעומס (או חום שמתפתח) של ווליום גבוה ולכן קורס. בהתאם, אני לא חושב שהממסר למגבר בכלל קשור לפתרון אפשרי.

מעבר לתקינות הרכיבים, הבסיס למערכת שעובדת טוב זה טיב ההתקנה.

אם לא תרצה/יכול לעשות זאת לבד, תצטרך למצוא מתקין מקצועי שיסכים לקחת את העבודה שתהיה כרוכה כנראה בהוצאת כל אביזרי ההתקנה והתקנה של ציוד איכותי אחר, בתור התחלה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...