Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב יד2 מהיבואן

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני במהלך חיפושים של רכב. לאור המיסוי הכבד, והרצון לשדרג לרכב יוקרתי יותר, אני מתכוון לרכוש רכב יד שניה יחסית חדש (שנתיים-שלוש).

בין היתר, חשבתי על אפשרות לקנות דרך היבואן. הם כמובן מציעים עוד אחריות, בדיקה וכו' - חוסך לי להתעסק עם מוכרים, בדיקות, מגרשים וכו'.
הם גם יכולים להציע מימון. אני בטוח שאני יכול להוציא משהו יותר טוב מהבנק, אבל טוב שיש אופציה.

השאלה היא האם זו אופציה טובה? מה השיקולים נגד מהלך כזה?

פורסם

רכישת רכב מהטרייד-אין שקולה לרכישה מכל מגרש גדול אחר. אתה משלם פרמיה בשל הרכישה מ"היבואן" עדיין כדאי שתקח לבדיקה מטעמך במכון שאתה תבחר, 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, Carisi כתב:

שלום לכולם,

אני במהלך חיפושים של רכב. לאור המיסוי הכבד, והרצון לשדרג לרכב יוקרתי יותר, אני מתכוון לרכוש רכב יד שניה יחסית חדש (שנתיים-שלוש).

בין היתר, חשבתי על אפשרות לקנות דרך היבואן. הם כמובן מציעים עוד אחריות, בדיקה וכו' - חוסך לי להתעסק עם מוכרים, בדיקות, מגרשים וכו'.
הם גם יכולים להציע מימון. אני בטוח שאני יכול להוציא משהו יותר טוב מהבנק, אבל טוב שיש אופציה.

השאלה היא האם זו אופציה טובה? מה השיקולים נגד מהלך כזה?

נראה שאתה יודע את התשובות:

1. מגרש חוסך התעסקות. לא כסף.

2. מימון מהמוכר זה נוח אבל יקר יותר. בבנק תקבל הצעה עדיפה. וכנראה איפה שיש לך קרן השתלמות תקבל הוצעה אף טובה יותר

מעבר לכך לא ברור לי האם אתה שואל רק לגבי מגרש ומימון או גם על עצם רכישת רכב יוקרה יש 2.

יותר כלכלי לקנות רכב יוקרה (או כל רכב) משומש מאשר חדש. נכון שברכבים אלו התחזוקה לא זולה אבל אבדן הערך מפצה על זה בד"כ.

לסוגיה המהותית אני לא מבין למה מישהו נכנס להרפתקאה של מימון לרכב יוקרה. משומש או חדש. סדר עדיפויות שאני לא מתחבר אליו. עדיף רכב עממי משומש ולא להכנס לצורך במימון. או להסתפק במימון צנוע יותר.

רכב זה צורך. רכב יוקרה זה אף פעם לא צורך. 

בעיני לא כדאי לקחת מימון עבור זה. אלא אם יש לך הון רב שפשוט אינו נזיל ואז זה כבר שיקולים אחרים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...