Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים סוכן ביטוח

עדי-אל

פוסטים מומלצים

המלצות אישיות.

אגב, אלה תחומים שונים לגמרי, לפחות היועץ הפנסיוני צריך להיות מומחה בתחום, ששונה מאוד משאר הענפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למדתי על בשרי עד כמה חשובה התקשורת הבסיסית.

לאיש ביטוח אחד אני יכול לשלוח הודעה בערב (לא ניסיתי באמצע הלילה) ולקבל תשובה באופן מיידי [לא מצפה האמת].

ואיש ביטוח אחר אני יכול לשלוח הודעה ולא לקבל תשובה בכלל.

אתה יכול להגיע בגישה של one stop shop או כאלה עם מומחיות לתחום מסוים.

יש כאלה שתצטרך להתקשר אליהם ויש כאלה ששליחת whatsapp היא דרך התקשורת שלהם.

תמצא מה נוח לך מבחינת הדרישות שלך. דרך התקשורת, זמינות, תחושת בטן וכו'. בסוף איש הביטוח נבחן כשקורה משהו רציני ואתה בסבטוחה רצינית חס וחלילה. תאונות למיניהן/רעידת אדמה/הצפות וכו'..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנותן שירות בתחום מקביל. בעיניי יש 2 קריטריונים.

1-שירות=החיוך של הפקיד/זמינות/מהירות.

2-מקצועיות=כאן זה כבר מורכב יותר אם מדובר בתחום שאתה לא מבין בו. חפש לך חבר או מכר שמבין שיעזור לך.

לחילופין תעשה שיעורי בית מקדימים על התחום ואל תבוא על עיוור. כך תוכל במידה מסוימת לבחון שנותן השירות לא חאפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 27.10.2024 בשעה 16:37, עדי-אל כתב:

ביטוח רכב, חיים, פנסיה ובריאות 

עפ"י איזה קריטריונים לבחור 

חיפשתי לפי המלצות ולא נתקלתי במישהו לטעמי 

אני "מצאתי" את שלי בלינקדאין - ראיתי פרסומים שלו בתחומי רגולציה וביטוח, השקעות, קרנות השתלמות ועוד.

משם התקדמנו לשיחה, תיאום ציפיות וצרכים, ומאז אנחנו איתו, מאוד מרוצים. אם מעניין, יכול לשלוח לך בפרטי.

עבדתי עם לא מעט סוכנים (פרטי, סוכנים דרך מקום העבודה שלי ושל אשתי ועוד), וכמעט בכל המקרים נתקלתי בחוסר מקצועיות, חוסר ידע או "אינטרסים זרים".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את שלי מצאתי במקרה, דרך בחור שחשבתי לשכור את הדירה שבה הוא גר.
הוא במקרה סיים שיחה עם הסוכן שלו כשהגעתי ודיברנו קצת על הנושא, והוא המליץ עליו בחום.
דיברתי איתו, התרשמתי מהסבלנות, קבענו להפגש, הוא עשה שיעורי בית ועבר על כל הביטוחים שלי, הסביר איזה שינויים הוא ממליץ לעשות ולמה.
הוא עונה כמעט מיד לכל שאלה בווטסאפ, ואם לא יכול, כותב מתי יענה. זוכר המון מהמידע האישי בראש (לא ברור איך), עושה מעבר על התיק פעם בשנה וחוזר אם המלצות במידה וצריך לשנות משהו, מסביר באיזה נושאים הוא לא יכול או אסור לו לייעץ ונחמד באופן כללי.

אז נכון שאין לי אפשרות אמיתית לדעת כמה הוא מקצועי מבלי לחפור בתחום, אבל מהרקע המועט שיש לי, הוא מספק את הסחורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 27.10.2024 בשעה 16:46, sperial כתב:

המלצות אישיות.

אגב, אלה תחומים שונים לגמרי, לפחות היועץ הפנסיוני צריך להיות מומחה בתחום, ששונה מאוד משאר הענפים.

אם מישהו עושה הכל זה בסיס לדבר טוב או לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 28.10.2024 בשעה 08:50, yd b-4 כתב:

לחילופין תעשה שיעורי בית מקדימים על התחום ואל תבוא על עיוור. כך תוכל במידה מסוימת לבחון שנותן השירות לא חאפר.

זה תמיד טוב. לפחות בתחום העבודה למשל, כשמישהו לא יודע את הזכויות שלו, יש סיכוי שהוא לא יקבל אותן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

מעדכן.

לא מצאתי מישהו מומלץ. עשיתי חיפוש בגוגל, פייסבוק, מדרג. 

היה מישהו שנראה לי מבין עניין. דיברתי איתו בטלפון מה אני רוצה ומה הצרכים שלי, נפגשנו פנים אל פנים.

בגלל שבלי קשר אני עושה בדיקות אז אני יודע קצת מה אני מקבל ומה לא אז, מה המחירים וכו' אז היה נראה שהוא מבין עניין 

עשה רושם טוב אז סגרנו דברים ונקווה שזאת החלטה טובה.

מקסימום נחפש מישהו אחר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...