Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכיר שיש מאין ציפוי לרכבי שטח שיש לו גימור מחוספס כזה.

רציתי לדעת אם יש מי שמכיר קצת יותר מידע על הנושא?

זה להבנתי מאין סוג של גומי כזה שממש מגן טוב על הרכב מהכל בערך, ומשתמשים בו בעיקר ברכבי שטח, כאשר החסרון בו הוא שהוא פוגע באוירודינמיות של הרכב.

לא מדבר על PPF.

יש לי כמה שאלות על זה אם מישהו מכיר את זה:

1. איך בדיוק זה נקרא, ברח לי השם ולא מוצא דיבור על זה ברשת- אולי אני לא מחפש נכון

2. הבנתי שיש כמה דרגות של חספוס, האם ברמת חספוס נמוכה יש עדין פגיעה באוירודנמיקה של הרכב? אם זה זניח נשמע שזה יכול להיות אלטרנטיבה מעניינת לPPF

3. מה אני מפספס כאן, למה זה נפוץ רק ברכבי שטח וכלל לא ברכבים אחרים?

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 12 דקות, קוסקוס כתב:

צבע ראפטור ?

אני חושב שזה זה, עכשיו שאני מחפש זה בדיוק זה:אין תיאור זמין לתמונה.

אז בחזרה לשאלה הקודמת שלי, למה בעצם זה נפוץ רק ברכבי שטח ולא ברכבים רגילים גם כן?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן ציפוי https://raptorcoatings.com/ ולמה לא ברכב פרטי? מי שרוצה יכול ליישם, זה פשוט פחות יפה לטעמי שכן אין לזה את החזר האור של צבע עם לכה שמעניק עומק לעיצוב. אם אתה הולך ליישם, כמו כל ציפוי העיקר הוא בעבודת ההכנה אחרת המוצר לא ישיג את המטרה שלו.

פורסם

הכוונה היא שיש אנשים הרי שעושים ציפוי מאט וכדומה, לכאורה זה גם נותן ציפוי סוג של מאט, רק הרבה יותר עמיד, 

מה שאני שואל הוא למה למשל אנשים שבוחרים לעשות PPF או ציפוי ויניל, למה בעצם שמים 15-20 אלף על PPF ולא 5 אלף על ראפטור

פורסם

בסופו של דבר זה הרי ציפוי שנועד לארגזים של טנדרים, זה מחוספס ולא אסתטי כמו ציפוי PPF, כל זה מעבר לעבודה שעבור התקנה כמו שצריך זה אומר להרוס את הצבע של הרכב לחלוטין שכן חובה לשייף את הצבע באופן גס מאוד, נייר 100 אם רוצים להשיג הדבקות טובה שכן רסיסי החומר הרבה יותר גדולים מאלו הקטנים של צבע רגיל לרכב. אפשר לרסס ללא שיוף, אבל זה לא יחזיק מעמד באותה מידה ויתפרק די מהר מכל פגיעה קלה. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...