Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סניף אוטו דיפו חיפה והיסטוריית טיפולים

Morde

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני נמצא בקשר עם בעלת רכב מאזדה 6 שנת 12'

שלטענתה (נשמעת די אמינה), לפני כל טסט היא הולכת למוסך שם, כל הטעון תיקון / החלפה היא עושה,

בלי יותר מדי שאלות וכו'.

היא אמרה שלדעתה לא יתנו לי פרטים - טלפונית, מכיוון שאני לא בעל הרכב

לכן היא גם לא מוסרת לי את מספר הרכב , בתמונות שבמודעה זה מטושטש, היא חוששת מנוכלים כלשהם כנראה.

שאלתי,

האם מישהו מכיר מניסיונו את המוסך הזה?

רמת מקצועיותו ברכב הנ"ל? חלפים שבדר"כ משתמש ( מקורי/חליפי)?

מוסך חאפר??

תודה רבה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע אוטודיפו אינם "מוסכים מורשים". רק מצברים/פנצ'רים.

לפני שנתיים+ שאלתי את המוכרת בסניף בעירי ואמרה שהם עובדים לקבל אישור להפעלת מוסך. בינתיים לא שמעתי שמהו חדש.

הרצתי חיפוש כאן ולא מצאתי אותם ברשימה. אם בחיפה זה שונה/משהו חדש- תחכה למומחים.

ואם אני צודק, אז היא לא כ"כ אמינה :)

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הדברים קשקוש.

זה לא מוסך, ולא צריכה להיות לה שום בעיה למסור לך מספר רכב. כשמכרתי, מי שביקש קיבל צילום רישיון רכב במחיקת פרטים מזהים.

היא ככ חוששת שתוציא היסטוריה תצלם ותשלח לך בואטסאפ. 

לקנות חתול בשק שנשמע אמין, לא כדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה אוטו דיפו בחוצות המפרץ גם עושה מעבר למצברים וצמיגים. יש לו גם כמה ליפטים וכו'

אבל סביר להניח שהיא לא מתכוונת לאוטודיפו עצמו אלא מוסך עם שם דומה/בסמוך לאוטו דיפו.

בכל מקרה.

אפשר להוציא תיעוד טיפולים וזהו.

ככה תדע הכי טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, om2 כתב:

אם אני לא טועה אוטו דיפו בחוצות המפרץ גם עושה מעבר למצברים וצמיגים. יש לו גם כמה ליפטים וכו'

כן היא דיברה על אוטו דיפו חוצות המפרץ.

לפני 13 דקות, om2 כתב:

בכל מקרה.

אפשר להוציא תיעוד טיפולים וזהו.

היא אשה מבוגרת, לא מאוד זקנה אבל היא ובעלה חוששים מכך.

האמת שאם לא הייתה לי נסיעה ארוכה למקום מגוריה, (קרוב לשעתיים נסיעה), הייתי פשוט קופץ ובודק הכל במקום,

אבל אני רוצה לחסוך זמן וכאב ראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, om2 כתב:

מעניין.

בדרך כלל כשמדובר ברשת, כל הסניפים אחידים.

הרי אוטו דיפו עצמו לא מחזיקים שום חלק מכאני לרכב אפילו לא פילטרים, אז המוסך הזה אם אכן קיים צריך לקנות הכל מספקים חיצוניים. 

אם כך, מה הרעיון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע ולא בטוח.

אבל שווה בדיקה.

אפשר להתקשר לשאול. 

פעם אחרונה שהייתי שם זה היה נראה יותר דומה למוסך מאשר לפנצ'ריה. 

אבל אולי זה לא משהו רשמי שסתם מישהו עשה גסטה לחבר שלו והחליף לו שמן וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שהתקינו רפידות סיניות ו-HI-Q. נוזלים כנראה רוכשים מאוטו-דיפו, כך שמוזגים גם שמנים מוזלים שלהם. נוזל בלמים ראיתי שהוציאו מ-4 גלגלים בלחיצה על הדוושה, אבל לא היה מהרחוק קודם. זה לא אומר שמה שראיתי קרה עם אחרים (רלוונטי לכל מוסך).

לא ברור ממה היא חוששת בתיעוד הטיפולים. הייתי מנסה להרגיע אותה עוד  בנושא, ושזה מידע בסיסי שנחוץ. שתמחק פרטים. אתה פשוט צריך לעבוד על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 25 דקות, mcaspi כתב:

לא ברור ממה היא חוששת בתיעוד הטיפולים

לי זה דווקא ברור מאד.  ייתכן שהיא באמת סתם חששנית.  אבל ייתכן שהיא לא באמת רוצה שיראו את הטיפולים שבצעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי בעבר יצא להתקל במוסך שקיים באוטו דיפו,

סניף אשדוד (מתחם של רביבו)

המוסך היה שם מעין זכיינות של הבני דודים הישמעאלים,

אותי באופן אישי ניסו לתפור עם החלפה מיותרת של רפידות ברקס, ברוך השם ללא הצלחה. (באמת לא היה צורך)

בכל מקרה, לעניינו,

האשה באמת חששנית....

מתלבט מה לעשות... אם להסתכן בלבזבז זמן נסיעה של שעתיים עד אליה או שאמשיך הלאה לרכב אחר....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נתת יותר מדי פרטים, אבל אני מניח שזאת המזדה 6 2012 יד 3 מקרית מוצקין שעברה 151 אלף? 

אם כן, לא הייתי משקיע אפילו 10 דקות ולנסוע לראות אותו, שלא לדבר על שעתיים. 

לי אישית קשה מאוד לקנות רכב ותיק כשברור שהבעלים לא מבין כלום ולא פתח מעולם מכסה מנוע. גם אם הוא כביכול מטפל כול שנה לפני טסט. אני רואה הרבה "רכבי אמהות" כאלה, וזה לצערי לא ניראה שונה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, davemustaine87 כתב:

לא נתת יותר מדי פרטים, אבל אני מניח שזאת המזדה 6 2012 יד 3 מקרית מוצקין שעברה 151 אלף? 

אם כן, לא הייתי משקיע אפילו 10 דקות ולנסוע לראות אותו, שלא לדבר על שעתיים. 

לי אישית קשה מאוד לקנות רכב ותיק כשברור שהבעלים לא מבין כלום ולא פתח מעולם מכסה מנוע. גם אם הוא כביכול מטפל כול שנה לפני טסט. אני רואה הרבה "רכבי אמהות" כאלה, וזה לצערי לא ניראה שונה. 

מה ראית / הבנת / ידוע לך , שלא כדאי אפי' להשקיע 10 דק'?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אין טסות ב-2 הגלגלים הקדמיים. רביעיית טסות עולה 100 שקל. למי שלא אכפת מזה, כניראה שלא אכפת לו מעוד דברים. 

2. הפנסים הקדמיים עכורים ברמה כזאת שלא ברור לי איך הרכב עבר טסט. 

3. בעלים שלא מבינה כלום ברכב מלבד "מכניסה את הרכב למוסך לפני טסט", שזה לכאורה נשמע בסדר, אבל בפועל היא יכולה לנסוע שנה שלמה עם נורת בדוק מנוע דולקת, וחוסר שמן בלי בכלל לשים לב. 

יכול להיות שאני טועה, אבל יש לי לא מעט נסיון בהתעסקות עם רכבים יד שניה בטווח המחירים הזה, ושעתיים בטוח לא הייתי נוסע בשביל זה. 

• אהבתי 3
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...