Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, הגטס טוטאלוס אחרי שמישהו עבר עלי באדום (תמיד תסתכלו בצמתים לפני שנכנסים גם אם יש לכם ירוק.. 😪) ואני מחפש בובה חדשה.. 

אשמח להמלצות, בינתיים חשבתי על מאזדה 2 / הונדה סיוויק / אופל אסטרה באזור השנתון 2014 עד 30k

אשמח להמלצות או אפילו חידודים לגבי אלה כי אני לא יודע עליהן יותר מדי מעבר לאמינות שלהן.. (על האסטרה לא יודע כלום בעיקרון) 

תודה לעוזרים 🙏

פורסם

נתייחס לדגמים שהצעת, הסיוויק חזקה, מנוע 1800 אטמוספרי מוצלח שיכנס לך בתקציב הוא מנוע מצויין, גם יש לה מוניטין אמינות לא רע בכלל אבל זה כמובן קשור שמה שעבר על הרכב עד לאותו הרגע ורכבים שעברו הזנחה מיועדים לעשות צרות, גיר אטמוספרי נעים ושיפטרים מאחורי ההגה בדגמים מסוימים זה גם תוספת נחמדה.

מאחור לא הכי מרווח, יש פטנט נחמד בקיפול המושבים האחורים שנותנים רצפה שטוחה לחלוטין ויחד עם דלת חמישית תקבל בגאז גדול, אבל בתצורת 5 מושבים הבגאז יותר קטן ממה שהוא מרגיש.

גרסת ההאצבק עם מתלים קשיחים יחסית, ששמעו לא מעטו תלונות שבכבישים משובשים מאוד היא קצת שוברת את העצמות, יש להם גם נטיה לפרק את הפלסטיקים מעל בתי הגלגלים והרבה כלים עברו תיקון ייחודי שכולל בורג קודח דרך הפלסטיק ישירות לפח- משם הדרך לחלודה מתחת לפלסטיקים היא קצרה.

האסטרה אמינה פחות, ב30000 שקל תוכל למצוא אסטרה K מנוע 1400 טורבו מודל 2017, יהיה לך יתרון של שנתון אבל מדובר ברכב שדורש תשומת לב מיוחדת בתחזוקה שלו, בעיקר נושא השמן מנוע שחייב להיות 5W30 בתקן דקסוס 2 גן 1 ומעלה, כך שככול הנראה זה רכב שחייבים לבפל בו במוסכי החברה.

מהניסיון האישי שיש לי על אחת כזו שמכרתי עם 178000 ק"מ, טיפול בסיסי בחברה עולה קצת פחות מ1000 שקל כך שזה לא כלכל נורא, יש להם נטייה לשחוק בלמים בקצב גבוה משמעותית מכל רכב אחר שנהגתי בו גם אם מדובר בבלמים מקוריים ולא זולים.

יתרון הוא שהיא חזקה בהרבה מהסיוויק, עדיפות במומנט וזמינות הכוח תגרום לסיוויק להרגיש עגלה לידה, מדובר ברכב שכיף לנהוג עליו ביחס למכונית משפחתית.

גרסת הסטיישן עם בגאז ענקי תיקח אותך לכל מקום שתרצה ומה שתזרוק לבגאז פשוט יעלם שם.

היא גם נוחה יותר מהסיוויק מבחינת מתלים ומרווחת בהרבה במושב האחורי. הסטיישן בדרך כלל הגיעה לליסינג כך שלמצוא אחת מפרטי זה יהיה לא קל, ואם כבר ליסינג אז רק אחת עם היסטורית טיפולים מפורטת ושעשתה טיפולים במוסכי החברה, הסיבה לכך היא שתביעה ייצוגית לגבי המנוע של הרכב מאפשר מימוש רק במידה והוכחת שגרת טיפולים תקינה, וחברות הליסינג מטפלות במוסכים שלהן ולכן גם אם תהיה בעיה במנוע בעתיד תתקשה לעמוד בתנאי הסף כדי לממש את הסדר הפשרה.

לגבי מאזדה 2 תחכה לתגובות נוספות כיוון שאין לי מניסיון אישי איתה ולא מידע קונקרטי לגביה.

• אהבתי 4
פורסם

אם הגודל של מאזדה 2 מתאים לצרכים שלך, הייתי מתמקד ברכב הזה ברמת אבזור דינאמיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

נתייחס לדגמים שהצעת, הסיוויק חזקה, מנוע 1800 אטמוספרי מוצלח שיכנס לך בתקציב הוא מנוע מצויין, גם יש לה מוניטין אמינות לא רע בכלל אבל זה כמובן קשור שמה שעבר על הרכב עד לאותו הרגע ורכבים שעברו הזנחה מיועדים לעשות צרות, גיר אטמוספרי נעים ושיפטרים מאחורי ההגה בדגמים מסוימים זה גם תוספת נחמדה.

מאחור לא הכי מרווח, יש פטנט נחמד בקיפול המושבים האחורים שנותנים רצפה שטוחה לחלוטין ויחד עם דלת חמישית תקבל בגאז גדול, אבל בתצורת 5 מושבים הבגאז יותר קטן ממה שהוא מרגיש.

גרסת ההאצבק עם מתלים קשיחים יחסית, ששמעו לא מעטו תלונות שבכבישים משובשים מאוד היא קצת שוברת את העצמות, יש להם גם נטיה לפרק את הפלסטיקים מעל בתי הגלגלים והרבה כלים עברו תיקון ייחודי שכולל בורג קודח דרך הפלסטיק ישירות לפח- משם הדרך לחלודה מתחת לפלסטיקים היא קצרה.

האסטרה אמינה פחות, ב30000 שקל תוכל למצוא אסטרה K מנוע 1400 טורבו מודל 2017, יהיה לך יתרון של שנתון אבל מדובר ברכב שדורש תשומת לב מיוחדת בתחזוקה שלו, בעיקר נושא השמן מנוע שחייב להיות 5W30 בתקן דקסוס 2 גן 1 ומעלה, כך שככול הנראה זה רכב שחייבים לבפל בו במוסכי החברה.

מהניסיון האישי שיש לי על אחת כזו שמכרתי עם 178000 ק"מ, טיפול בסיסי בחברה עולה קצת פחות מ1000 שקל כך שזה לא כלכל נורא, יש להם נטייה לשחוק בלמים בקצב גבוה משמעותית מכל רכב אחר שנהגתי בו גם אם מדובר בבלמים מקוריים ולא זולים.

יתרון הוא שהיא חזקה בהרבה מהסיוויק, עדיפות במומנט וזמינות הכוח תגרום לסיוויק להרגיש עגלה לידה, מדובר ברכב שכיף לנהוג עליו ביחס למכונית משפחתית.

גרסת הסטיישן עם בגאז ענקי תיקח אותך לכל מקום שתרצה ומה שתזרוק לבגאז פשוט יעלם שם.

היא גם נוחה יותר מהסיוויק מבחינת מתלים ומרווחת בהרבה במושב האחורי. הסטיישן בדרך כלל הגיעה לליסינג כך שלמצוא אחת מפרטי זה יהיה לא קל, ואם כבר ליסינג אז רק אחת עם היסטורית טיפולים מפורטת ושעשתה טיפולים במוסכי החברה, הסיבה לכך היא שתביעה ייצוגית לגבי המנוע של הרכב מאפשר מימוש רק במידה והוכחת שגרת טיפולים תקינה, וחברות הליסינג מטפלות במוסכים שלהן ולכן גם אם תהיה בעיה במנוע בעתיד תתקשה לעמוד בתנאי הסף כדי לממש את הסדר הפשרה.

לגבי מאזדה 2 תחכה לתגובות נוספות כיוון שאין לי מניסיון אישי איתה ולא מידע קונקרטי לגביה.

וואו. קודם כל תודה רבה על התגובה המושקעת אחי מעריך את זה ממש 🙏

אציין שאני רווק וגר במושב אז הגודל לא קריטי לי בכלל.. 

ממה שנשמע האסטרה קצת פחות בשבילי אני מחפש משהו יותר low maintenance..

אז בעיקרון נשארנו עם הסיוויק והמאזדה אלא אם יש למישהו המלצה אחרת? 

פורסם

האסטרה על שלל שנתוניו סובל מסקים בבוכנות ומנועים שהולכים

לדברי המוסכניק שדיברתי איתו הדגמים שמצוידים בטורבו באופל ככלל לא הכי מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, baruh443 כתב:

ואני מחפש בובה חדשה.. 

הונדה סיוויק / אופל אסטרה באזור השנתון 2014 עד 30k

היתה לי סיוויק 2012 תקופה ארוכה.הנה שרשור סיכום תקופה. אולי יסייע לך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...