Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

בשלוש השנים האחרונות אני נוסע על אוקטביה אמבישן 1.5 טורבו ו(150 כ"ס) כעת הגיע מועד החלפת רכב הליסינג מהעבודה. אני יכול להזמין את האוקטביה החדשה (אחרי מתיחת פנים) או, אחת האופציות שניתן לבחור היא יונדאי קונה 2024 1.6 טורבו. ברור לי שזה לא אותו סגמנט. 

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהאוקטביה אבל חשבתי לגוון, בעיקר בגלל האורך של האוקטביה שמקשה במציאת חניה (גר במרכז) אבל גם קורץ לי לעבור לרכב פנאי שטח קומפקטי.

ביחס למה שאפשר לקבל מרכב ליסינג, חשוב לי ביצועים, נוחות נסיעה, מרחב ואיכות מחיה כללית בתוך הרכב. תא מטען גדול זה בונוס.  צריכת דלק ואמינות לא מעניינות אותי (אמינות כמובן בגבול הסביר).

כרגע הרכב משמש לנסיעות יומיות קצרות למשרד ואחת לשבוע נסיעה ארוכה מחוץ לעיר (בטווח השעה +). זוג +1

האם הקונה מהווה תחליף הגון לאוקטביה או שאין מה להשוות בכלל?

פורסם

תא המטען של הקונה לא קטן - 407 ליטר (אבל קטן בהשוואה לאוקטביה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן - ההבדל בין הדגם ישן לחדש - גדול.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני הייתי בוחר באוקטביה, היא פשוט מעולה וסוס מנצח לא מחליפים.

אני נוהג ברכב ליסינג מהעבודה כבר יותר מ-20 שנה וכבר כמה פעמים ביקשתי רכב שלא מופיע ברשימה, וקיבלתי.

נסה לבדוק האם ניתן לקבל סיאט אטקה.

זהו רכב פנאי שבחצי שנה האחרונה נכנס להרבה ציי רכב.

יש לו את יחידת ההנעה המוצלחת כמו באוקטביה.

האבזור נחות לעומת האוקטביה (ללא מצלמת רוורס (ניתן להוסיף הכמה מאות שח, יש חברות ליסינג שמוסיפות מצלמה על חשבונן), יש רק הנעה ללא מפתח והמולטימדיה פחות מוצלחת.

אני עברתי לאטקה מאוקטביה 1.5 דור 3.

האטקה קצרה בכמעט 30 ס"מ מהאוקטביה ולדעתי היא מוצלחת יותר מהקונה.

פורסם

הוא כנראה לא עשה סיבוב בקונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדור השני, ביצעה הקונה קפיצת מדרגה והפכה לכמעט טוסון.

אבל עדיין, העיצוב שלה לא קל לכולם לעיכול. הנדסת האנוש שלה פחות טובה והיא פחות מרווחת.

במבט ראשון היא מאוד מרשימה, אבל במבט שני איכות החומרים פחות טובה וכך גם המולטימדיה.

האטקה דינאמית יחסית לרכב פנאי קטן ותא הנוסעים והמטען שלה מרווחים יותר.

האוקטביה עדיפה על האטקה והקונה, אבל ארוכה יותר.

פורסם

נסעתי על הקונה טורבו (שובעיים כרכב חלופי) סה"כ רכב נחמד מאוד, בריון קטן (או גדול).

אם אתה לא זקוק לתא מטען והגודל של האוקטביה מפריע לך אז זה יכול להיות פתרון נחמד.

האוקטביה מרגישה יותר "איכותית"

אבל נניח פתחי המיזוג המרכזיים ממוקמים טוב יותר בקונה.

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

נסעתי על הקונה טורבו (שובעיים כרכב חלופי) סה"כ רכב נחמד מאוד, בריון קטן (או גדול).

אם אתה לא זקוק לתא מטען והגודל של האוקטביה מפריע לך אז זה יכול להיות פתרון נחמד.

האוקטביה מרגישה יותר "איכותית"

אבל נניח פתחי המיזוג המרכזיים ממוקמים טוב יותר בקונה.

לא הכי קריטי תא מטען כזה גדול. מבחינת נסיעה, איך ההרגשה ביחס לאוקטביה?

ולמה הקונה פחות איכותית?

תודה רבה!

פורסם

האוקטביה לפחות לי הרגישה יותר "מוצקה" ונינוחה בנסיעה,
אבל שוב חייב לציין שנהנתי גם מהקונה שד ובריון לא קטן (חובב דלק - אבל עליך זה לא משפיע),

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...