Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.7.2024 בשעה 23:35, taranta כתב:

לא ידוע לי על נהלים. הכלבים שם רובם ככולם חולים בכלבת. יורים בהם כשהם רחוק ממך ומהמגנן וזהו.

מן הסתם זה לא אפשרי - כלב חולה כלבת נפטר בערך תוך 10 ימים מהמחלה (ולכן גם ההסגר של 10 ימים לכלבים נושכים). במידה ורוב הכלבים בעזה היו חולי כלבת - הבעיה היתה נפתרת מעצמה...

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

כן.

לא. ולפני שאתה מתחיל לשאול אם עשיתי בדיקות מעבדה - לא, לא עשיתי. הייתי עסוק בלחימה.

אבל כשכלבים מתנשפים בצורה מטורפת, מזילים ריר כאילו אין מחר ומתנפלים על כלבים אחרים משום מקום - יורים בהם.

והיו יותר משניים שלושה.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

לא

כן. ולי יש ידע מאנשים שכן עשו בדיקות מעבדה.

יש הרבה מחלות כלבים בעזה, כלבת לא התגלתה בנתיים.

פורסם

"תטפל" במה שאתה רואה לנכון. קטונתי מלשפוט חייל שנמצא בעזה ונתקל בכלב תוקפני.

רק שממש לא משנה למה הוא תוקפני, וזה בסדר להודות שטעית בענין הכלבת ולהמשיך לשמור על עצמך.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה בפרקליטות הצבאית במקרה? אני מת על אנשים שמעולם לא הכניסו את האף שלהם לשטח, יושבים בכורסה ומזגן ומספרים סיפורים.

הייתי שם, חוויתי וראיתי. לא פעם ולא פעמיים. תמשיכו לאסוף דגימות מבחוץ ולחשוב שאתם מבינים משהו.

המצחיק הוא שאם תטרח לגגל תראה שמשרד הבריאות מזהיר מכלבת מחיות בעזה. בכוונה לא הבאתי את הקישורים כי מה שראיתי בעיניים שלי מספיק.

עריכה אחרונה על ידי taranta
  • משעמם 1
פורסם
לפני 4 דקות, taranta כתב:

אתה בפרקליטות הצבאית במקרה? אני מת על אנשים שמעולם לא הכניסו את האף שלהם לשטח, יושבים בכורסה ומזגן ומספרים סיפורים.

איזה סיפורים בדיוק? פרקליטות? מי שפט אותך? כתבתי בדיוק ההפך, אין לי שום טענות כלפיך אם אתה מרגיש מאוים מכלב תוקפני ופועל כפי שאתה רואה לנכון. הבנת הנקרא.

כלב יכול להיות תוקפני עם קצף מהפה משלל סיבות. אבל אין כלבת בעזה. האזהרות של משרד הבריאות יצאו באופן כללי בפברואר, כשהתחילו חילוצים מהאיזור ולהקות שהגיעו מעזה לעוטף. מאז לא התגלה ולו מקרה אחד של כלבת. 

וכמו שאף אחד לא מבין מה עובר עליך בפנים, אתה לא מבין דבר וחצי דבר באבחון של כלבת.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 12 שעות, taranta כתב:

המצחיק הוא שאם תטרח לגגל תראה שמשרד הבריאות מזהיר מכלבת מחיות בעזה.

יש אזהרה בכל הנגב וזה לא חדש.

אם היתה בעזה כלבת כבר כל איזור העוטף ואשקלון היו נגועים. יש לך מושג כמה להקות כלבי בר מסתובות בחולות בין עזה לאשקלון (לפני שדיברנו על שועלים ותנים)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי מושג למה, פייסבוק החליט להציג לי את הפוסט הזה- ומייד נזכרתי בשירשור הזה.

image.thumb.png.ca62348b9e903ac8990e56cce37d949a.png

אין לי עצה עבורך, לכן לא הגבתי עדיין- הרבה אנשים פה אמרו נכון, חתול יתקוף רק אם אתה מתקרב לגורים שלו יותר מדי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה לא עוקב אחרי כל ההודעות, נכון?
פרסמתי כבר, כנראה שאלגרותימים פייסבוק תקף לכולם ללא הבדל דת וגזע בני אדם או עופות מים. (-;

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, Ron Poh כתב:

אתה לא עוקב אחרי כל ההודעות, נכון?

מודה באשמה.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...