Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, לרוב אני מטפל במוסך המרכזי, או במוסך שרתון, אך נראה שהם מאד עסוקים לאחרונה וכרגע התבקשתי בשרתון לקבוע לעוד שבועיים. מהשרות עצמו אני די מרוצה (מהמחירים טיפה פחות :) )

חשבתי שזו הזדמנות לבחון מוסך חדש. יש לי שני C5, שמידי פעם זקוקות למקצוען שמכיר את הרכבים הללו.

אז אם יצא לכם להשתמש בשירות של מקצוען בראשון, שגם מחייב קצת פחות מהמוסכים של היבואן, אשמח לשמוע.

תודה !

abcde

פורסם

ובתל אביב יש את גבע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חיפשתי בראשון היות שההתניידות בחזרה לראשון כשהרכב נשאר במוסך, ולמוסך כדי להוציא את הרכב, מאתגרת מידי בתחבורה ציבורית.

תודה בכל מקרה !

abcde

פורסם
לפני 30 דקות, Camaro 92 כתב:

אתה מתכוון למוסך שירות לובינסקי שורק?

כן.

השבוע כשתכננתי להכניס את הרכב, בקבלה עדכנו אותי שלרכב שאינו באחריות, יש חיוב עבור בדיקה בעלות של 1,170 ש"ח.

abcde

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, iziatg כתב:

באחריות, יש חיוב עבור בדיקה בעלות של 1,170 ש"ח.

בדיקה של מה?נשמע לי מוגזם

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני כשעה, iziatg כתב:

מאתגרת מידי בתחבורה ציבורית.

זה פחות מאתגר ממה שזה נשמע, מאיזור המוסכים בתל אביב 10 דקות הליכה לדרך מנחם בגין ומשם יש אוטובוס ישיר לראשל"צ.

משהו כמו 45 דקות עם פקקים. 

פורסם
לפני שעתיים, Camaro 92 כתב:

בדיקה של מה?נשמע לי מוגזם

הגעתי עם טופס טסט וכמה תיקונים (בלמים קידמיים והחלפת "בוקסה") והוסבר לי שהם מתחילים בבדיקה של הרכב בעלות הזו.
גם לי נשמע מוגזם, אבל זו מדינה חופשית, וזכותם.

לפני שעתיים, Buki כתב:

זה פחות מאתגר ממה שזה נשמע, מאיזור המוסכים בתל אביב 10 דקות הליכה לדרך מנחם בגין ומשם יש אוטובוס ישיר לראשל"צ.

משהו כמו 45 דקות עם פקקים. 

אחרי סיבוב קצר באזור התעשיה הישן של ראשון, מצאתי מוסך שבשיחה קצרה נתן לי תחושה חיובית. מרחק רכיבה קצר על אופניים מהבית :)

נקווה שגם כשייסמו לטפל ברכב אהיה מרוצה.

abcde

פורסם
בתאריך 29.6.2024 בשעה 21:59, TDI כתב:

תוכל לשתף מי המוסך?

דודי אור בראשון לציון. נתנו שירות שמאוד מצא חן בעיני מהרגע שנכנסתי למוסך ובמהלך הבדיקה והטיפול (מתכוון לשירות שמעבר לטכני).
חייב לציין שהם מטפלים רק ברכבי חברות ליסינג. באופן כלשהו הצלחתי לדבר ללב שלהם :)

• רעיון טוב! 1

abcde

פורסם (נערך)

זה מוסך של אופל במקור, שעם המעבר של אופל אל לובינסקי נהיה מוסך של כלל מותגי לובינסקי.

בהמשך של אותו רחוב יש את מוסך שרתון שהינו מורשה לובינסקי (אין לי נסיון עם מי מהם)

עריכה אחרונה על ידי TDI
  • תוכן חדש...