Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג +2 תקציב 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שמכרנו את הרכב שלנו מהר מהצפוי, אנחנו מחפשים רכב אחר.

אנחנו בקושי נוסעים 10k קמ בשנה, וגם זה נסיעות בין עירוניות, לעיתים רחוקות הרכב זז בשביל נסיעה עירוניות.

מה חשוב לנו?

1. זול לתחזוקה, ביטוח יחסית זול

2. זמינות גבוהה של מוסכים וחלקים - היה לנו רנו לפני כן, שהייתה אמינה למעט נושא המזגן אבל כל טיפול/או חלק טיפשי שנשחק הייתי צריך לשבור את הראש ואיך ואיפה

3. שיהיה יחסית חדש בשנתון בכדי שנתקל בפחות בתקלות בלאי.

אם קיימת אלטרנטיבה לאפשרויות זולות יותר שמקיימות חלק מהדרישות, גם נתגמש שוב באמת בקושי נוסעים ברכב.

חשבנו על הסוזוקי קרוסאובר 1.4 טורבו, או יונדאי קונה.
בהתחלה מאוד רציתי את הפורד פוקוס החדשה, אבל מהסתכלות בקבוצת פייסבוק של הבעלי הרכב הנ"ל יש תלונות רבות על זמינות חלקים, למרות זאת אני עדיין מאוד שוקל ללכת לכיוון שלה.
אין לי בעיה לקנות רכב שהיה בליסינג כל עוד הנתונים שלו טובים

תודה לכולם

פורסם

סוזוקי קרוסאובר 1.4 יתאים לדרישות.

על יונדאי קונה טורבו בנזין 1.6 הייתי מוותר בגלל הגיר וצריכת דלק ( אלא אם אתם ממש מחפשים רכב מהיר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 55 דקות, vladclar כתב:

סוזוקי קרוסאובר 1.4 יתאים לדרישות.

על יונדאי קונה טורבו בנזין 1.6 הייתי מוותר בגלל הגיר וצריכת דלק ( אלא אם אתם ממש מחפשים רכב מהיר ).

ההבדל בצריכת דלק לא משמעותי בשבילנו, נוסעים מעט ובעיקר מחוץ לעיר.
החלקים של סוזוקי זולים יותר? כנ"ל גם הביטוח?

פורסם

מחיר ביטוח הסוזוקי צריך להיות סביר (לי יש הדגם הקודם, 1.6 אטמוספרי, הביטוח עלה לי השנה כ-4,500 ש׳ח למקיף וחובה). גם עלות התחזוקה, במוסך מורשה יבואן, סבירה לגמרי - וכך היה גם עם עוד שני סוזוקים שהיו לי מ-2010 ונשארו במשפחה 12 שנה כל אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כמה סביר לומר שאנשים רוצים הרבה מעל במחירון בשביל הקרוסאובר? 

ראיתי כבר כאלו שרוצים גם 20 מעל במחירון 

איך הkia ceed ?

עריכה אחרונה על ידי Eyal Amzleg
פורסם (נערך)

הקיה לא באה בחשבון כנל ירדתי גם מהיונדאי.

לשכנים שלי יש הונדה hrv כמה שנים ומאוד מרוצים.

זולה משמעותית מסוזוקי קרוס אובר החל מ2019.. הבדל ענק במחיר.

חוץ מהסיבה שההונדה יותר איטית בגלל השילוב גיר מנוע. הונדה אמורה להיות איכותית/אמינה יותר? נראית מודרנית יותר בפנים לדעתי 

למען הסר ספק לא שולל גם סיוויק 1.6, אין צורך ברכב גבוה. איך. היא?

עריכה אחרונה על ידי Eyal Amzleg
  • תוכן חדש...