Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע פורד פיאטסה ישנה צביעה ביתית.

איך אתם ממליצים לעשות את זה?

עם איזה סוג צבע?

ומה תחום המחירים שלו.

ואל תשלחו אותי בבקשה לפחח שיעשה לי ב1000

הכוונה שלי היא בתחום של עד 300 שקל... גם אם זאת תהיה צביעה ערבית...

תודה מראש

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בלצבוע בצבע לקירות ? חחח

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

תתחיל אם אופניים (לקח לי 4 שעות רק לשפשפ עם מכונה ולהחליק) ובסוף הלקה קצת נזלה...

אם אין לך אופניים - אולי לסייד!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מה זאת אומרת עם אופניים?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

אני חושב שהוא התכוון, שרק אופניים לקח לו לשייף 4 שעות בשביל צביעה נורמלית, אז תחשוב כמה זמן יקח לעשות רכב...

ולצבוע את כל הרכב ב1000 שקל זו ממש מציאה, כשהלכתי לפחח, תיקון דלת מתאונה קטנה רצה 800 ועוד 800 על שיוף וצביעה של 2 כנפיים קדמיות.

אז אלא אם אתה מתכוון פשוט לרסס צבע מבקבוק של 10 שקל או להעביר צבע של קירות על האוטו, אין אופציה זולה או קלה לצביעה נורמלית.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא ביקשתי צביעה נורמלית אלה זולה

אפילו משהו שיחזיק 3 חודשיים...

אז מה אתה אומר עדיף? ספריי או צבע קירות?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

יש בהום סנטר או אייס צבע מיוחד לרכב, תיקנה כמה כאלה באותו הגוון ותתחיל לצבוע.

תקווה שיצא לך יפה אם לא אז נדפקת, אם כן אז נדפקת עוד ארבע חודשים בחורף שכל האוטו יפוך לחלודה, הבחירה בידיך.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תראה, הרעיון הכי זול שאני יכול לחשוב עליו זה הרבה עבודה עם שיוף (ידני או מכונה תלוי כמה אתה מוכן לסבול) ואז תצבע עם הספריי של יעקובי. תקנה בחצי-חינם כי זה הרבה יותר זול מהום-סנטר, ותקנה הרבה (מאוד) מיכלים.

זה ספרי רכב של יעקבי שמיועד לצביעת רכבים (רק אני לא יודע עד כמה הוא איכותי).

תחשבו שאתה צריך מינימום 10-15 מיכלים - שבחצי חינם אמור לעלות 20 ש"ח אחד...

...Carpe Diem

פורסם

לא נראה לי שתצליח לצבוע "בצורה נורמאלית" את הרכב בסכום של 300 ש"ח החומרים דיי יקרים, הרכב נמצא במצב כל כך גרוע שהוא דורש צביעה כזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הצביעה היא לצבוע רכב שטח לא רכב לכביש

יש על הרכב נקודת חלודה גדולה באמצע

אז מה שאתה אומר בעצם זה לקנות כמות של נייר שייוף? (זכוכית)

לשייף את האוטו עד שיגיע לאותו מצב של פח....ואז לצבוע עם הספריי

אני מעדיף אפילו 2 צבעים.

לא נראה לי שתצליח לצבוע "בצורה נורמאלית" את הרכב בסכום של 300 ש"ח החומרים דיי יקרים, הרכב נמצא במצב כל כך גרוע שהוא דורש צביעה כזו?

ל'

הרכב לא נמצא במצב גרוע בכלל פשוט אני רוצה לעשות אותו משהו מיוחד ולא משעמם. זה לא רכב

שאני נוסע בו כל יום. פעם פעמיים בשבוע גג. גם השווי שלו לא עולה על 1000 שקל ולכן אני מעדיך

לצבוע אותו בצביעה עצמית (וערבית). בסכומים של עד 200 שקל ובצורה הכי טובה שאפשר בסכום הזה

תודה רבה לתגובות

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

אמרת רכב שטח???

עכשיו אתה מדבר

קח תבע מתכת פשוט בלי לשייף ובלי נעללייים קח פיסטולט מעפנה וקומפרסור ותיתחרעע.

זה יעלה בדוק פחות מ 300 שקל!

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

במקום להוציא כל חודשיים 300 שקל

במקום לגרום לעוד חלודה

ובמקום לבזבז את הזמן שלך ושלנו, תחסוף כסף, לך לפחח חאפר שיעשה לך בחחות אחייי ב 1000 "נקי" אצלו בג'יסר וזהו יחזיק לשנתיים ככה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...