Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב 

אשמח לעזרה ממי שהתנסה/מכיר את הבעיה...
ברשותי פיג'ו 308SW 2015, כיום עומדת על 201א' ק"מ. היתה בליסינג כמה שנים ואח"כ עברה לפרטי שכנראה לא טיפל בה כמעט בכלל... שפך מנוע, סוחר ממגרש בירושלים קנה אותו, החליף מנוע וממנו אני קניתי. לצערי לא עשיתי בדיקה לפני קניה וחבל כי בטיפול הראשון שעשיתי לו כמובן אצל גבע התגלתה נזילת שמן ממחזיר השמן וכן נזילה קלה מהמנוע עצמו. כמו כן המוכר טען שזה מנוע חדש 0 ק"מ ויוסי מגבע אמר לי מיד שהיבואן שממנו לקחו את המנוע בדר"כ לא מביא מנועים חדשים אלא רק משומשים... חוויית קניה נהדרת ממגרש... בכל אופן לדברי יוסי  שגם לקח אותו לנסיעה קצרה - "הרכב מרגיש בריא", וגם עם הנזילה אפשר למשוך עוד קצת. כשקניתי אותו היתה קופצת מידיי פעם נורת סרוויס כתומה והמוכר טען שזה חיישן חמצן תקול - יוסי מגבע אמר שזה נראה יותר כמו תקלה שנשארה במחשב הרכב מהמנוע הקודם, ביצע איפוס כללי וההתראה הפסיקה לקפוץ. ההקדמה כדי לחסוך שאלות לגבי העבר שלו...

לענייננו - לאחרונה, קורה הרבה שאני עומד אחרי נסיעה, על P, ופתאום יש קפיצה מכיוון המנוע ומופיעה נורת סטופ אדומה בליווי הודעה במסך של STOP ENGINE- יש תקלה במנוע. אני מכבה מנוע, מתניע שוב וההתראה נעלמת. 
אשמח לשמוע אם קרה למישהו והאם ייתכן שזה קשור לרצועה המפורסמת...? המנוע הוחלף כנראה בסביבות ה-190 א' ק"מ ואני היום כאמור על 201.5 אלף. אגב הבנתי שאפשר להבדיל בין הרצועה הישנה לחדשה ע"י בדיקה פשוטה מפקק השמן אם הרצועה חלקה או עם פסים - אצלי היא עם פסים אז כנראה הישנה.

תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי shmuelix

הונדה סיוויק סטיישן 2015 😍

פיגו 308 סטיישן 2015👺

רנו קנגו 2012🥵

טויוטה קורולה 2005

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך בבקשה ? (מנסה לגשש אם יש שמץ של אחריות...)

האם מדובר במנוע 1.2 טורבו ?

לגבי נורית התקלה - יש לאבחן עם סורק תקלות (אם מנוע 1.2 טורבו - אולי באמת יש קשר לבעיית הרצועה).

ובמידה ומדובר במנוע האמור - ממליץ לך לעבור על השרשור הבא (זהירות - ארוך)  :

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זה מנוע משומש יתכן והוא הגיע עם רצועה משומשת. הייתי מבקש מגבע לבדוק את מצב הרצועה.

בכל מקרה צריך לאבחן עם מחשב קוד תקלה שגורם לזה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 36 דקות, חולגי כתב:

האם מדובר במנוע 1.2 טורבו ?

כמובן... המנוע הידוע

לפני 36 דקות, חולגי כתב:

יש לאבחן עם סורק תקלות

השאלה אם תהיה אפשרות לאבחן כיוון שזה נעלם כל פעם אחרי כיבוי המנוע ...

וכמובן תודה על המענה ❤️

הונדה סיוויק סטיישן 2015 😍

פיגו 308 סטיישן 2015👺

רנו קנגו 2012🥵

טויוטה קורולה 2005

• תוכן חדש...