Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה היפותטית לגבי שינוי מתאונה ללא נפגעים לתאונה עם נפגעים.

לפני חודשיים היתה לי תאונת דרכים שנכנסתי בפול טריילר וזאת היתה תאונה בלי נפגעים והביטוח של הפולטריילר עדיין לא תבע אותי

השאלה שלי מה היה קןרה במידה ופתאום נהג המשאית היה נזכר אחרי יום או יומיים אחרי שהוא נפגע והתלןנה היתה משתנה לתאונה אם נפגעים?היו מזמנים אותי למשטרה או מעדכנים אותי או שמגלים את זה רק כמה חודשים אחרי כשיש תביעה מהביטוח?

תודה

פורסם

מבחינת משטרה, עניין הנפגעים נקבע במקום התאונה או בסמוך לכך (תלוי בהגעת בוחן לזירה).יתרה מכך, חלק מהתאונות כלל לא מדווחות למשטרה.

לעניין הביטוח - אם פלוני היה מעורב בתאונה, לא התפנה לביה"ח/לא הלך למוקד בסמוך למועד התאונה ונזכר אחרי שבוע שכואב לו הגב, אז נטל ההוכחה שהכאבים קשורים לתאונה יהיה עליו

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הניסיון האישי המצומצם שלי הוא שברגע שהמתלונן יוצא ממשרד הבוחן/חוקר התלונה מקבלת חותמת ״חוסר עניין לציבור״ ועוברת לארכיון. נדרש יותר ״בשר״ כדי שתפתח חקירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.5.2024 בשעה 21:39, fatboy1340 כתב:

מבחינת משטרה, עניין הנפגעים נקבע במקום התאונה או בסמוך לכך (תלוי בהגעת בוחן לזירה).יתרה מכך, חלק מהתאונות כלל לא מדווחות למשטרה.

לעניין הביטוח - אם פלוני היה מעורב בתאונה, לא התפנה לביה"ח/לא הלך למוקד בסמוך למועד התאונה ונזכר אחרי שבוע שכואב לו הגב, אז נטל ההוכחה שהכאבים קשורים לתאונה יהיה עליו

תודה

לפני 23 שעות, sperial כתב:

הניסיון האישי המצומצם שלי הוא שברגע שהמתלונן יוצא ממשרד הבוחן/חוקר התלונה מקבלת חותמת ״חוסר עניין לציבור״ ועוברת לארכיון. נדרש יותר ״בשר״ כדי שתפתח חקירה.

תודה

• תוכן חדש...