Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה, הצבע של האינסגיניה יפה מאוד (בטוח לעומת הלבן של האסטרה).
האינסיגניה רכב נהדר ולא מספיק מוערך - מאמין שכחווב המותג, תדע לטפל בו היטב

• אהבתי 1
פורסם

איזה שנה הרכב? 

מעניין שאתה כותב שאלדן הכניסו את הרכב למוסך מדרכה. הרכב שקניתי מהם טופל במוסך מורשה יבואן. מעניין לפי מה הם מחליטים לאן להכניס את הרכב. 

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

איזה שנה הרכב? 

מעניין שאתה כותב שאלדן הכניסו את הרכב למוסך מדרכה. הרכב שקניתי מהם טופל במוסך מורשה יבואן. מעניין לפי מה הם מחליטים לאן להכניס את הרכב. 

הרכב היה 2017, קניתי באוקטובר 2019.

ביקשתי הסטוריית טיפולים, הם הציגו לי טיפול 15000 במוסך אופל, לגבי טיפול 30000 אמרו שזה במערכת וצריך לבקש אבל אמרו שכחלק מה״השבחה״ שהרכב עבר לפני המכירה (44000 ק״מ) הוא עבר הרגע טיפול.

השמן היה נקי וחדש, 4 צמיגים חדשים והובטח לי שיעבירו לי את שאר הטיפולים שחסרים שהנציג לא מצא במערכת וכנראה פשוט לא הוזנו.

אחרי שלקחתי כבר את האוטו נכנסתי על הדרך ללובינסקי ושם קיבלתי את מה שלכאורה היה חסר.

טיפול 30000 לא היה במוסך החברה

ב43000 קמ לערך הוא נכנס למוסך החברה בשל חוסר סחיבה ורעידות, הממצא היה פלגים לא מקוריים ונזק למנוע.

הוחזר ללא תיקון לאלדן.

1000 ק״מ אחכ שוב הוחזר לחברה ושם כבר עבר אובראול שכלל החלפת 4 בוכנות, 16 שסתומים, תלתלים, מוט נדנדה וכו וכו שזה בערך כל המכלולים הנעים בתוך המנוע מלבד הבלוק עצמו.

44000 הוחזר לאלדן ומעט קילומטרים שאחרי הוא יצא למכירה.

הטענה של אלדן אחרי שהעבירו אותי מנציג לנציג היא שזאת לא בעיה שלי, אני קיבלתי רכב עם מנוע חדש ולא צריכה להיות לי שום בעיה ומה שעבר על הרכב לפני שהגיע אלי הוא לא ענייני. מבחינתם הוציאו רכב תקין וזהו.

מבחינתי היה פה חוסר גילוי נאות וזאת היתה הפעם האחרונה שאכנס לחברה הזו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

אחלה בחירה!

אינסיגניה רכב מעולה. 

כתבתי על אחת לפני 3 שנים. גרסת הדיזל

יש ברכב הזה בגרסה שלך נקודת תורפה בדמות הדיפרנציאל של מערכת ה-4×4. ניכר שלא יודעים לטפל, לתחזק ולבדוק ובעצם על כל תקלה מחליפים את כל המכלול. 

ממליץ להתעניין בפורומים המקבילים באנגליה להבין את התחזוקה המונעת שנדרשת כי להבנתי הדיפ' שיורדים מרכבים לרוב תקינים מכנית.

נשמח לתמונות מפנים הרכב. צבע מהמם. 

תתחדש ותהנה!

לפני 4 דקות, Roycohen1979 כתב:

מבחינתי היה פה חוסר גילוי נאות וזאת היתה הפעם האחרונה שאכנס לחברה הזו.

יכול להיות שיש כאן קייס לתביעה קטנה בנושא הזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

אחלה בחירה!

אינסיגניה רכב מעולה. 

כתבתי על אחת לפני 3 שנים. גרסת הדיזל

יש ברכב הזה בגרסה שלך נקודת תורפה בדמות הדיפרנציאל של מערכת ה-4×4. ניכר שלא יודעים לטפל, לתחזק ולבדוק ובעצם על כל תקלה מחליפים את כל המכלול. 

ממליץ להתעניין בפורומים המקבילים באנגליה להבין את התחזוקה המונעת שנדרשת כי להבנתי הדיפ' שיורדים מרכבים לרוב תקינים מכנית.

נשמח לתמונות מפנים הרכב. צבע מהמם. 

תתחדש ותהנה!

יכול להיות שיש כאן קייס לתביעה קטנה בנושא הזה.

כתבת יפה, אני בגרסת inovation primium, זה אומר הכול מהכול, מושבי עור בגרסת באקט שניתן לכוון את אורך המסעד, ואת רוחב המושב בצורה חשמלית. אפילו מסאגז לכסא הנהג יש וזכרונות לכסא החשמלי, חימום וקירור למושבים קדמיים, חימום לאחוריים, מצס ספורט שמקשיח את ההגה ואת המתלים ומשנה את צליל המנוע, מחדד את תגובות המצערת ולא מהסס להוריד הילוכים כמעט בכל שינוי בלחיצה על הדוושה.

הקליפרים מקדימה מוגדלים של בראמבו, גאנטים 18 אינץ, חניה אוטונומית (לא ניסיתי ולא מתכוון לנסות), חלון שמש ותצוגה עילית, פנסי מטריקס לד ומערכת מולטימדיה וניווט שכוללת אפל קאר פלי בחיבור המכשיר לusb וטעינה אלחוטית מיותרת. למה מיותרת ? כיוון שהמיקום של הטלפון התא הכפפות מונע את אפשרות הסגירה שלו, וכמובן עוד כמה מוזרויות של אופל, המראות נסגרות חשמלית אבל לא בנעילת הרכב אלא רק מהכפתור, תא למשקפים בגג יש רק בחו״ל, פה אין שם דלת לתא אלא כיסוי פלסטיק, ולא ברור איך רכב כזה שעולה 260000 שקל חדש בלי תא מטען חשמלי.

לרכב שלי שבינתיים עשיתי איתו 350 קמ התגלתה דליפה של גז מהמזגן, כלומר הדליפה התגלתה אבל לא המיקום (לא הופיע בדוח הבדיקה), שמתי גז יקר חדש עם זרחן והוא ברובו כבר הספיק להעלם אבל בלי להשאיר סימן נראה לעין, החשד היקר הוא במקום שלא רואים כלומר ביחידה מתחת לדש בורד או במעבה מלפנים (אאוץ זה יכאב), וכרגע אני בלי מזגן דווקא בגל חום לא אופייני לחודש מרץ, במוסך כבר הכינו אותי שאלו ימים לחוצים בגלל הרמאדן וצוות העובדים שעובד חצי יום.

מדי פעם הקרוז קונטרול האדפטיבי מחליט להתנתק מעצמו ומודיע adaptive cruse contrull temporarly unavailble, ובחיבור לסורק שעשיתי ממש לפני הקניה sensor 02 לא תקין, הורדתי על זה כסף בקניה ולמיטב ידיעתי מדובר בחישן חמצן תחתון, התקלה באה והולכת כרצונה ומיד כשאסיים ישור קו של המזגן אגש לעשות טיפול 60000 ואחליף גם את חישן החמצן הסורר.

אחרי הישור קו אשתף על חוויית הנהיגה כולל בכבישים מפותלים של מערכת ההנעה הכפולה יחד עם מצב ספורט בטוח יעלו חי חיוך על הפנים.

• תוכן חדש...