Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במגרש רכב מוכר שדווקא עשה עלי רושם טוב , ראיתי רכב , סיאט ארונה 

שמבדיקה ראשונית נראה טוב , (מושבים שלמים , ללא עישון , צמיגים נראים חדשים)

מתכוון כמובן במידה ואשתי "תאשר" את הרכב , לקחת לבדיקה במכון שאני מכיר (ולא במכון שנמצא מול הסוכנות)

הבעיה היא שהמחיר שמציעים עליו גבוה מהמחירון המשוקלל של הרכב , ולא במעט.

השאלה באיזה שלב נהוג להתחיל לדבר על נושא המחיר?

האם אחרי הבדיקה במכון? לפני הבדיקה?  פשוט מעולם לא יצא לי לעשות בחיים עסקאות גדולות ובטח לא יצא לי "להתמקח" על מחירים.

כמה הורדת מחיר בכלל מקומות כאלה יכולים לעשות? או שהם לרוב "מתבצרים" על המחיר שלהם.

תודה.

פורסם

דבר איתו כשאתה כבר בתוך המשרד, ככול שאתה יותר קרוב לסגירת העסקה המוכר יהיה יותר לחוץ לסגור.

תשמע נגיד המחירון 100 הם רוצים 115, תגיד להם אני משלם 105 הם יורידו נגיד ל113 משם תעלה קצת ואל תפחד ללכת מקסימום תחזור אחרי כמה ימים לקנות שוק הרכבים היום בקנטים לאף אחד אין שקל על התחת וכולם מתים להעיף רכבים זה לא זמן הלפני הקורונה שכול רכב נמכר ב20 מעל המחירון והקונה עוד אמר תודה.

• אהבתי 1
פורסם

בתור אחד שביצע לא מעט עסקאות כאלה. דבר על המחיר ישר בהתחלה. אם תראה שאין נכונות להתגמש - תוותר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה , דווקא שמתי לב שהרבה מקומות "עפים על עצמם במחירים" , מוכרים רכבים עם ק"מ גבוה + ליסינג כמעט במחירון רגיל,

מבאס שלא נותנים מחיר הוגן כבר על ההתחלה.

פורסם

לא ממש נכון, השוק עובד ואנשים מוכרים וקונים רכבים.

יכול להגיד לך שבתור אדם שעמד בצד שלך (חיפוש רכב משומש) קונה/קאמיק, פאביה, איביזה ועוד נסחרים מעל המחירון לרכבים טובים.

מגרשים שביקרתי בהם מעבר למודעות של פרטיים, מנפנפים בזה ומאוד קשים בסוגיית המחיר.

בדוק בשלב הראשוני שתשב עם הסוכן מה ניתן לעשות בגזרת המחיר, אם תראה שיש לו דרייב למכור תתקדם לאט ודאג שהכל ברכב יבדק ויסודר, במקביל נסה להגיע איתו לעמק השווה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נכון , ונראה שגם סיאט ארונה ממש מבוקש , היו בסוכנות 5 למכירה בתחילת השבוע וכולן הוסרו

עכשיו מהאתר שלהם , וזה רכבים עם קילומטר גבוה , לא איזה מציאות...

פורסם
בתאריך 15.3.2024 בשעה 08:35, Uri82 כתב:

תודה , דווקא שמתי לב שהרבה מקומות "עפים על עצמם במחירים" , מוכרים רכבים עם ק"מ גבוה + ליסינג כמעט במחירון רגיל,

מבאס שלא נותנים מחיר הוגן כבר על ההתחלה.

הוא לא מכוון למחיר הוגן אלא למחיר המקסימלי. והוא גם לא מונע מרצון לקצר הליכי מומ כי זה נוח לקונה.

מומ עם סוכנות גדולה שונה ממו"מ בין אנשים פרטיים. הנציג יודע בדיוק מה המחיר המינימלי שהוא יכול לרדת אליו. בעוד שאצל הקונה העניינים יותר נזילים.

שווה לברר גבולות גזרה בשלב ראשוני

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסוכניות המחירים גבוהים כי יודעים שתינתן הנחה מהמחיר. זה נכון ברוב המוחלט של המקרים.

לבסוף אם יורידו לך אלפייה, גם מבלי שתבקש, כבר תיהיה בהרגשה טובה וההשחלה תיהיה חלקה יותר, הקניה סליחה, הקניה.

תמחור התחלתי בשווי האמיתי של הרכב פחות ריאלי בשוק הזה.

לפני שעה, Uri82 כתב:

... היו בסוכנות 5 למכירה בתחילת השבוע וכולן הוסרו

עכשיו מהאתר שלהם , וזה רכבים עם קילומטר גבוה , לא איזה מציאות...

רכב שהוסר מהאתר לאו דווקא נמכר. יש שיתופי פעולה בין מגרשים.

לא מעט מגרשים מעבירים רכבים ביניהם כדי "לרענן" את ההיצע המקומי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתמול ביקרתי בכמה סוכנויות ליסינג. נושא המחיר עלה במשפט השני או השלישי - על ידי נציג המכירות. ציין מחיר מחירון (כנראה "יבש", אבל לא התעמקתי), מחיר מבוקש על מסך המחשב, אומדן למחיר סופי שאליו יוכל להגיע.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני חושב שמייד אחרי החלטה ראשונית שהרכב מתאים, דברו כסף. אין מה להתבייש ועוד יותר מזה אין מה לבזבז זמן. 

פות"ש -- מציע לך לא לקנות בהכרח את הרכב הראשון שאתה רואה. להתנסות בכמה משאים ומתנים זה לא בזבוז זמן וכמו בכל דבר בחיים אתה טוב יותר אחרי אימון מסוים. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אוקי תודה , במידה והרכב ימצא מתאים ואהיה מעוניין באמת לרכוש , אציין ישר את עניין המחיר.

• תוכן חדש...