Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לקיה פיקנטו שאינם לינג לונג או שקר סיני אחר

adir10

פוסטים מומלצים

לא יזיק להכיר , לפחות ב Goodyear.

הדגם המומלץ הוא Efficient Grip Perfomance. 

אבל הוא מיוצר במידות יותר גדולות.

דגמים Eagle Sport או Duragrip

פחות מומלצים, ואין הצדקה לשלם עליהם יותר יקר רק בגלל שם החברה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פאלקן מיובאים לארץ, חבר שם אותם במאזדה שלו לפני שבוע בדיוק, הסתכלתי באתר tyres4u ובאמת שאין פאלקן במידה שלך(יש במידות אחרות), ממה שראיתי שם אתה יכול ללכת בכיוון של קלבר, זה חברת בת של מישלין ויש לי אותם גם באוטו שלי והם סבבה לגמרי.

הנה הלינק:

https://tires4u.co.il/dimensions/165-60r14?type=private

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
בתאריך 6.3.2024 בשעה 00:41, adir10 כתב:

היי,

הגיע הזמן להחליף רביעיית צמיגים לקיה פיקנטו בבית, עד כה בכל החלפה רביעיית פאלקן או הנקוק סגרה את הפינה-צמיגים שלא בסקאלה היקרה מאוד של הצמיגים ועדיין נחשבים איכותיים.

כעת נראה שהצמיגים האלו אינם מיובאים עוד לארץ וקיימים מותגי ביניים כדוגמת קומהו/Next שבעלי הצמיגיות ממליצים עליהם וטוענים שהם מגיעים מקוריים על הרכב.

טענה שכבר שמעתי ממספר צמיגיות שדיברתי איתן ועמדו על זה שלא מדובר בצמיגים סינים, אני תוהה אם זה נכון.

חוות דעת בנושא מבעלי ניסיון לאחר החלפה לאחרונה?

מידות 165/60/14

תודה מראש!

היי

אשמח אם תוכל לשתף בתוצאה הסופית (איזה מותג בחרת, כמה עלה ואיפה)

בן משפחה בדיוק באותו המצב וצריך לבצע החלפה השבוע.

165/60R14 75H (קדמי ואחורי)

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומהו צמיג סביר בהחלט. לא מצטיין בכלום וודאי עדיף על סיני עלום. 

במידות שלך הייתי לוקח קלבר. 1300 לרביעיה כולל. 

בכלל, כשאתה משקלל את ההוצאה החודשית על צמיג, ההבדל בין פשע לטוב מאוד הוא עשירית מיכל דלק. 

• אהבתי 1

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

היי,

מעדכן פה לטובת כל מי ששאל -

לאחר הרבה קריאת המלצות בעד/נגד והרבה שיחות לפנצ׳ריות, נרכשה לבסוף רביעיית קומו ב-950 ש״ח.

בתאריך 2.4.2024 בשעה 16:37, Jack457 כתב:

קומהו צמיג סביר בהחלט. לא מצטיין בכלום וודאי עדיף על סיני עלום. 

במידות שלך הייתי לוקח קלבר. 1300 לרביעיה כולל. 

בכלל, כשאתה משקלל את ההוצאה החודשית על צמיג, ההבדל בין פשע לטוב מאוד הוא עשירית מיכל דלק. 

ההחלטה לא נפלה בסוף על מחיר (מצאתי גם רביעיית קלבר ב-1,000 ש״ח), אלא על כך שנתקלתי בחוות דעת הפוכות ממה שאתה אומר במקומות מסוימים- שקלבר לא מותג איכותי בכלל.

אז העדפתי ללכת על הקומו, שכל חוות הדעת לגביו היו יחסית טובות - צמיג לא סיני באיכות הכי טובה להבנתי שמצאתי (ממה שזמין בפנצ׳ריות במלאי) וגם מגיע במקרים מסוימים כמקורי על הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומהו מותג די גדול.

מגיע כהתקנה על כמה וכמה רכבים קוראנים ואף על דגמי קרייזלר/דודג'/ג'יפ בארה"ב ועל דגמי פולקסוואגן.

מי שזוכר את דודג' וייפר, מוזמן לגלות שגם הצמיגים לדגם הזה יוצרו ע"י קומהו.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, adir10 כתב:

היי,

לאחר הרבה קריאת המלצות בעד/נגד והרבה שיחות לפנצ׳ריות, נרכשה לבסוף רביעיית קומו ב-950 ש״ח.

ההחלטה לא נפלה בסוף על מחיר (מצאתי גם רביעיית קלבר ב-1,000 ש״ח), אלא על כך שנתקלתי בחוות דעת הפוכות ממה שאתה אומר במקומות מסוימים- שקלבר לא מותג איכותי בכלל.

אז העדפתי ללכת על הקומו, שכל חוות הדעת לגביו היו יחסית טובות - צמיג לא סיני באיכות הכי טובה להבנתי שמצאתי (ממה שזמין בפנצ׳ריות במלאי) וגם מגיע במקרים מסוימים כמקורי על הרכב.

אני תמיד טענתי שאתה צריך להסתכל על דגם של חברה מסויימת ולא על החברה עצמה בכללי, יש דגמים טובים יותר וטובים פחות, יש לקלבר אחלה צמיגים ברוב הדגמים שלהם.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...
בתאריך 16.5.2024 בשעה 00:32, adir10 כתב:

היי, יכול לעדכן בבקשה מאיזה אתר השגת את ה- Kumho הנ"ל?...

וכמה עלתה הרביעייה?

בדיוק מתכוון להחליף רביעיית צמיגים לקיה פיקנטו מודל 2015 באותה המידה - R14 165/60 75H.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, adir10 כתב:

אנטון חנניה ביפו

קלאסה של צמיגייה.

כשהייתי גר במרכז לא הייתה שאלה בכלל, אוטומאטית הייתי אצלו. מומלץ הפורום, אפילו שהוא שוק ושהצמיגייה שלו חתיכת חור קטן וסואן.

לצערי כבר לא גר במרכז.

לפני שעתיים, adir10 כתב:

מחיר כאמור רשמתי (950 ש״ח)

בתאריך 16.5.2024 בשעה 00:32, adir10 כתב:

בדוק!

מתנצל, הצלחתי לפספס את זה בקריאה מהירה...

מחיר מעולה לרביעייה של צמיגים קוריאנים מצויינים דיים בהחלט לפיקנטו.

קיבלתי הצעות על רביעייה סינית ב- 900 ש"ח ☹️ (שלעולם לא אתקין על רכב שלי או של מישהו שאני מכיר), ככה שתבין את סדרי הגודל.

הכי זול ונורמלי שהצלחתי למצוא זה רביעייה של Kleber Dynaxer HP4 ב- 1,200~ ש"ח.

לא הצלחתי למצוא צמיג אירופאי ממותג סביר (לא איכפת לי אם Debica או Sava או אפילו Riken) למידה של הפיקנטו הנ"ל לצערי מפנצ'רייה צפונית (חיפה/עפולה).

איפה ה- Falken ziex ZE310 יקיר הפורום איפה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dahuji,

אם עדיין לא רכשת,  היה לי בעבר נסיון טוב עם "צמיגי בזק". (לא מהתקופה האחרונה).

נמצאים במפרץ, חיפה רחוב המוסכים. (מול לב המפרץ).

אפשר קודם להרים טלפון, כדי לקבל מידע לגבי המבחר הקיים, עבור המידה של הרכב שלך.

מהנסיון שלי, אם אין במקום, אז מזמינים , מגיע מהר.

(*) קלברHP4 ב1200ש"ח,  דווקא נשמע מחיר טוב לצמיג טוב. (מותג אירופאי, סביר לגמרי).

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

אם עדיין לא רכשת,  היה לי בעבר נסיון טוב עם "צמיגי בזק". (לא מהתקופה האחרונה).

נמצאים במפרץ, חיפה רחוב המוסכים. (מול לב המפרץ).

אפשר קודם להרים טלפון, כדי לקבל מידע לגבי המבחר הקיים, עבור המידה של הרכב שלך.

מהנסיון שלי, אם אין במקום, אז מזמינים , מגיע מהר.

תודה רבה על העזרה!

עוד לא רכשתי (עושה סקר שוק לקיה פיקנטו 2014 של אחותי), ארים להם צלצול ואראה מה יש להם במלאי ובאיזה מחיר.

אולי גם אבדוק אצל צמיגי פורד.

לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

(*) קלברHP4 ב1200ש"ח,  דווקא נשמע מחיר טוב לצמיג טוב. (מותג אירופאי, סביר לגמרי).

מחיר סביר ביחס לתקופה ולהתייקרות של הכל.

קשה למצוא פה בצפון רביעייית צמיגים סבירים וראויים ב- 1,000~ ש"ח... וצמיגי אנטון ביפו לא קרובים אליי.

משום מה בצפון ב- 900-1000~ ש"ח מצליחים להביא רק רביעיית גומיות סיניות, שלעולם לא ארכיב על רכב מיוזמתי.

ה- Kleber צמיגים בהחלט טובים דיים, בסה"כ קיה פיקנטו ונסיעה מנהלתית-שגרתית רגועה.

בפועל, כשעשיתי סיבוב אינטרנט וסקר שוק באתרים השונים לא הצלחתי להגיע להרבה תוצאות טובות... מופיעים לי ה- Kleber Dynaxer HP4 (1,200~ ש"ח) שלהבנתי עדיפים ממש במעט על ה- Debica Presto HP (1,300~ ש"ח) שיש ליבואן ב.מ.ב במלאי (אין Goodyear DuraGrip לצערי, צמיג מצויין ועמיד שיש לי ניסיון טוב מאוד איתו).

עם ה- Debica יש לי ניסיון על הכיפאק ברנו קליאו B שהייתה לי (אין לי מושג איזה דגם).

אין לי ניסיון עם Sava וגם לא עם Riken, והם בכל מקרה פחות עדיפים בדגמים שמוצעים במידה הזו (R14 165/60 75H) לקיה פיקנטו.

Tigar של Auto Depot אני פחות מתלהב והם גם ככה מתמחרים אותם ב- 1,350~ ש"ח לרביעייה, שזו בדיחה גסה לרביעייה ברמה הזו (צריכים לעלות אלפייה גג).

אולי יהיה סיכוי להוציא מהאתר של Auto Depot את ה- Continental EcoContact 6 שהם מוכרים בעלות של סביבות ה- 1,400~ ש"ח (עם קופון נטישה + 4 הזמנות נפרדות כי קופון הנטישה תופס בכל פעם רק על צמיג אחד בהזמנה), אבל אני לא בטוח שאצליח וזו התעסקות שלא בטוח ששווה לי כי למרות שזה צמיג של Continental, הדגם הזה ספציפית (Eco) מדורג לא ואוו בכלל.

בכל אופן, נדמה לי שאני מתעסק פה בעיקר בגזרת המחיר (200 ש"ח לפה או לשם), ולא ברמת הדגמים/חברות, כי בפועל לא יהיה הבדל בין 3 הדגמים האלו שרשמתי למעלה מבחינת נהיגה מנהלתית-שגרתית רגועה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.2.2025 בשעה 05:57, DAHUJI כתב:

אולי יהיה סיכוי להוציא מהאתר של Auto Depot את ה- Continental EcoContact 6 שהם מוכרים בעלות של סביבות ה- 1,400~ ש"ח (עם קופון נטישה + 4 הזמנות נפרדות כי קופון הנטישה תופס בכל פעם רק על צמיג אחד בהזמנה), אבל אני לא בטוח שאצליח וזו התעסקות שלא בטוח ששווה לי כי למרות שזה צמיג של Continental, הדגם הזה ספציפית (Eco) מדורג לא ואוו בכלל.

בכל אופן, נדמה לי שאני מתעסק פה בעיקר בגזרת המחיר (200 ש"ח לפה או לשם), ולא ברמת הדגמים/חברות, כי בפועל לא יהיה הבדל בין 3 הדגמים האלו שרשמתי למעלה מבחינת נהיגה מנהלתית-שגרתית רגועה מאוד.

אצלנו, הקונטיננטל (שהגיע מורכב על הרכב), התייבש אחרי שנתיים וחצי ופחות מ 20 אלף קמ. ואני לא היחיד.

לאחרונה רכשתי קלבר dynaxer suv, לזכרוני גם ה Hp4 היה עם ציונים סבירים בביקורות, בטוח שזה הרבה יותר טוב מלינג לונג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, yaniv572 כתב:

אצלנו, הקונטיננטל (שהגיע מורכב על הרכב), התייבש אחרי שנתיים וחצי ופחות מ 20 אלף קמ. ואני לא היחיד.

תודה על הפידבק.

על הפיג'ו 108 שלי מורכבים עכשיו זוג של Continental EcoContact 5 שקניתי מאוטו-דיפו לפני כשנה בדיוק באיזה מבצע לילה לבן ב- 370 ש"ח/צמיג (הזוג הזה עלה לי 750 ש"ח).

מחווית הנהיגה המנהלתית-רגועה למדי שלי הם אוחזים נהדר ושקטים מאוד (ביחס לזוג סיניים דרעק שהיו מותקנים לפניהם כשקניתי את הרכב).

מעניין לראות מה יהיה איתם...

לפני 13 שעות, yaniv572 כתב:

לאחרונה רכשתי קלבר dynaxer suv, לזכרוני גם ה Hp4 היה עם ציונים סבירים בביקורות, בטוח שזה הרבה יותר טוב מלינג לונג.

אל תשאל... בסופו של יום גיסי החליט שהוא הולך למכור את הקיה פיקנטו 2014 שלו בשנה הקרובה (לדעתי תימכר בסביבות ה- 15,000 ש"ח, יש לה בעיית חלודה מגעילה בגג).

המלצתי לו לשנה הקרובה לא להשקיע יותר מדי ולהתקין רביעיית לינג לונג דרעקית מאוטו-דיפו ב- 700 ש"ח ולא להתרגש מזה (יש להם מבצע על רביעיית לינג-לונג ב- 699 ש"ח שזה הכי זול שמצאתי).

ימכור את הרכב יחד איתם בשנה הקרובה וזהו.

אני ממש לא בעד צמיגים סיניים, מהניסיון שלי (קניתי איתם את הרכב, לעולם לא הייתי מתקין סיניים על דעת עצמי) הם מאוד רועשים ואוחזים דרעק, אבל בשביל השנה הקרובה והנסיעות העירוניות של הפיקנטו - הם יספיקו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, DAHUJI כתב:

על הפיג'ו 108 שלי מורכבים עכשיו זוג של Continental EcoContact 5

האקו 5 נחשבו יחסית בסדר. האקו 6 קצת פחות, בביקורות וחוות דעת בחו"ל ובארץ.

קונטיננטל הציגו את גרסה 7 (ו-7S) ממש לפני 3 ימים.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...