Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

האקו 5 נחשבו יחסית בסדר. האקו 6 קצת פחות, בביקורות וחוות דעת בחו"ל ובארץ.

קונטיננטל הציגו את גרסה 7 (ו-7S) ממש לפני 3 ימים.

תודה על המידע :-)

בסה"כ, מניסיוני האישי, ה- Continental EcoContact (זוג קדמיים בצרפתייה הנוכחית) יחד עם ה- Goodyear DuraGrip (רביעייה בצרפתייה הקודמת) הם צמיגים אחלה ממש מיצרנים מכובדים מאוד ובתימחור הוגן וסביר יחסית. לא זול מדי ולא כואב מדי.

בהחלט לא הטופ של הטופ, וגם לא מנצחים מבחנים, אבל לא צריך... צמיגים אירופאיים (בתקווה, לא תמיד, לפעמים מהמזרח) לנסיעה מנהלתית-שגרתית-רגועה רגילה לגמרי.

אחיזה בסדר. צריכת דלק בסדר. נסיעה על רטוב בסדר. עמידות בסדר. הכל בסדר עד רמה שאין מה לדבר עליהם בכלל מרוב שהם רק בסדר.

היו לי גם זוג של Debica קדמיים בצרפתייה הקודמת, וגם הם עשו עבודה לגמרי בסדר.

מעולם לא התקנתי צמיגים סיניים ולעולם גם לא אתקין צמיגים סיניים מתוך עיקרון... גם חלפים סיניים לצרפתיות הרגישות והאמינות מאוד שלי אני נזהר מלהשתמש (ולדעתי, ומבלי היכולת להוכיח כלום, האמינות של הצרפתיות שלי היא רק כי אני מזהיר את המוסכניק שלא ישים לי אפילו בורג אחד שהוא סיני ותמיד מחליף נוזלים מקוריים).
בכל מקרה, הרכב של גיסי יימכר בשנה הקרובה, הוא גם ככה במצב לא פיקס פוקס, שווה בקושי 15,000 ש"ח, אז אני לא חושב שכזה סיפור שייסע על רביעיית לינג לונג דרעקית עד למכירה...

הרבה יותר טוב מהמצב כרגע, שעל כל גלגל יש צמיג אחר (!), ממותג אחר (!), משנתון אחר (!), במצב אחר (!). וכולם סיניים למען השם.

2 מתוך הרביעייה ההטרוגנית-סינית הנ"ל במצב של להחליף לפני שנתיים. אחד במצב של להחליף לפני שנה. ואחד כמעט חדש.

זוועה... מעולם לא נתקלתי בבנאדם עם 4 צמיגים שונים על כל 4 הגלגלים, שמתוכם 2 במצב גרוע מאוד שלא מבין איך עברו טסט - הזייה לגמרי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראית אף פעם רכב ליסינג? אלה בכל פנצ׳ר מקבלים צמיג סיני אחר. אישתי החזירה כך רכב ליסינג, הדבר היחיד שהיה בסדר זה גיל הצמיגים, כי הרכב הוחזר בגיל 3 (מינוס כמה שבועות).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.4.2024 בשעה 16:37, Jack457 כתב:

קומהו צמיג סביר בהחלט. לא מצטיין בכלום וודאי עדיף על סיני עלום. 

במידות שלך הייתי לוקח קלבר. 1300 לרביעיה כולל. 

בכלל, כשאתה משקלל את ההוצאה החודשית על צמיג, ההבדל בין פשע לטוב מאוד הוא עשירית מיכל דלק. 

קומהו מגיע על דגמי שברולט שמיוצרים בדרום קוריאה.

צמיג טוב ועדיף על הסיניים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

לא ראית אף פעם רכב ליסינג? אלה בכל פנצ׳ר מקבלים צמיג סיני אחר.

האמת שלא... לא חקרתי רכבי ליסינג וגם לא היה לי אחד.

לא ידעתי שככה המצב שם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...