Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי את הרכב לפני חצי שנה וכבר עשיתי איתו 10K ק"מ. הצריכה הממוצעת הרשומה במחשב הרכב היא 1:9.5 - האם מישהו יכול לומר לי אם זה סביר לרכב הזה? בכל מיני אתרים מחול וגם בארץ ראיתי שמדברים על צריכה אמיתית של 1:14 (נתוני יצרו 1:17 או דומה), והאמת היא שעל הבסיס הזה רכשתי אותו - מחירי הדלק העולים רק גורמים לי לרצות להיפטר ממנו - למרות שאני מאד נהנה מהגודל והנוחות שהוא מציע... 

פורסם

9.5 ק"מ לליטר זה בול מה שאתה צריך לקבל (בעיקר אם אתה נוסע בעיר). מחוץ לעיר (נטו) תקבל יותר (כמובן אם אתה נוהג במהירויות הגיוניות וחוקיות).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yaya כתב:

מחירי הדלק העולים רק גורמים לי לרצות להיפטר ממנו - למרות שאני מאד נהנה מהגודל והנוחות שהוא מציע... 

אם אתה הולך להפטר ממנו רק בגלל הנתון שהבאת אז אתה... לא כל כך... נבון.

צריכת דלק בודקים במשאבה ולא רק במחשב הרכב , למרות שהם מדוייקים יותר ויותר כיום. (לפחות כדי לוודא דיוק המחשב).

אחד ל 14  או אחד ל 17 , תקבל בכביש דימיוני, מישורי, פנוי, בלי פקקים. 

בקצה אחד של הכביש הדימיוני הזה נמצא הבית שלך, בקצה השני מקום העבודה / סופררמקט / בית ספר.

זהירות לא להאיץ, לא לעבוד את ה 90 קמ"ש.

אני מקווה שהצלחתי להעביר לך את הפרנציפ.

שתמשיך להינות מהגודל והנוחות.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

בנסיעות שרובן בתוך העיר הצריכה אצלי יותר באזור ה1/9 1/8.

זה רכב גדול ובנסיעה עירונית אין שום יתרון במנוע טורבו בצריכת דלק.

• אהבתי 1
  • פיתרון
פורסם

אצלי הצריכה העירונית בין 1/7.5 בתאוצות מהירות + מזגן, עד 1/10 בנסיעה רגועה

מחוץ לעיר הצריכה נעה בין 1/11 עד 1/15 בנסיעה רגועה

אגב, המחשב מראה אצלי תמיד צריכה של חצי ק"מ לליטר יותר מהמדידה במשאבה (אם יוצא לי במחשב 1/10 אז במשאבה יוצא 1/9.5)

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

1:15 לרכב הזה זה לא בדמיון...  אבל זה בנסיעה במהירות קבועה וסבירה מחוץ לעיר.

שלי (סליחה.  של אשתי) מציג 1:12.8 בנסיעה מעורבת (גרים בחיפה).  אז נכון, מחשב הדרך לא מדייק באופן מלא אבל במדידות שבצעתי בזמנו הסטיה היתה רק כמה % בודדים לעומת מדידה במשאבה.

פורסם
בתאריך 9.2.2024 בשעה 12:21, netanel1014 כתב:

יש לי את הרכב הזה. 1-14 זה בדמיון...

אני עם הרכב הזה.

אם אני מאפס מחשב ביציאה לדרך ארוכה ונוסע רגוע, אני מקבל בסוף הנסיעה 1/14 בד"כ, לפעמים אפילו 1/15

לא מזמן קרה שנתקעתי עם מיכל כמעט ריק במרחק גדול מתחנת דלק, אז נסעתי בצורה הכי חסכונית שיכולתי במשך כ-30 ק"מ, קיבלתי 1/18 ב-30 ק"מ האלו.

פורסם
לפני 39 דקות, chezik כתב:

אני עם הרכב הזה.

אם אני מאפס מחשב ביציאה לדרך ארוכה ונוסע רגוע, אני מקבל בסוף הנסיעה 1/14 בד"כ, לפעמים אפילו 1/15

לא מזמן קרה שנתקעתי עם מיכל כמעט ריק במרחק גדול מתחנת דלק, אז נסעתי בצורה הכי חסכונית שיכולתי במשך כ-30 ק"מ, קיבלתי 1/18 ב-30 ק"מ האלו.

התכוונתי בנסיעה משולבת / עירונית..

• תוכן חדש...