Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

טסלה מודל 3 היילנד, חודשיים על הכביש. נכנס בי רוכב אופניים חשמליים במהירות גבוהה וגרם ללא מעט נזק. בנוסף הוא נחת על מכסה הפגוש הקדמי וקצת עיקם אותו. אני פחות מעוניין להפעיל את הביטוח כי בוודאות המוסך ימליץ להחליף את כל הטמבון ויש לי ניסיון מאוד מר עם הטסלה הקודמת שלי בהחלפת וצביעת חלקים חדשים. האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הנזק מבלי להחליף את הטמבון?

IMG_1845.jpeg

IMG_1844.jpeg

IMG_1843.jpeg

פורסם (נערך)

ברור שמפעילים את הביטוח ומחליפים לחלק חדש.

(*) אני מקווה שלרוכב האופניים שלום?

(**) טסלה רק הגיע לארץ ואתה כבר בטסלה השניה שלך ? שאפו.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רוכב האופניים בריא ושלם.

לי זה ממש לא ברור להחליף לחלק חדש, כפי שציינתי בפוסט, את זה כבר עשיתי בטסלה הקודמת שלי, מכה בדלת האחורית של מודל y, הפעלתי ביטוח. כמובן שהאינטרס של המוסך הוא להחליף את החלק. לא אתחיל לפרט פה איזו עבודה גרועה עשו לי, החל מאי התאמה לצבע המקורי ועד הרכבה עקומה של החלק עצמו. וזה עוד מבלי לדבר על רישום בהעדר התביעות של הביטוח וירידת ערך. אז כן, בהחלט אעדיף לתקן מבלי להחליף אף חלק. 

פורסם
לפני 4 שעות, רפי לין כתב:

מומחה לתיקון ושיפוץ פגושי פלסטיק לרכב הנו

צדוק ב"יופלסט פגושים לרכב" שברח' שונצינו 10 ת"א,

טל' 053-7761888 או 03-5371704.

בברכה  -  רפי לין

רפי, יש לך מושג אם הם מתקנים גם פגושים/חצאיות עשויות פייברגלאס?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם התבצע התיקון ?
כבר עברו כמה שנים טובות מאז שהתחילו המכירות בארץ, אין עדיין לטסלה מקום ראוי לתיקונים של צבע ופחחות ?

פורסם

לפני מספר שבועות ראיתי מקבץ סרטוני תאונות שצולמו ממצלמות טסלה. זמני התיקון נעו בין חודש לתשעה חודשים ף(!). וזה במולדת הטסלה. גם שם מחסור חמור בחלקי חילוף.. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, eladdd כתב:

האם התבצע התיקון ?
כבר עברו כמה שנים טובות מאז שהתחילו המכירות בארץ, אין עדיין לטסלה מקום ראוי לתיקונים של צבע ופחחות ?

אני יודע על מוסך פחחות וצבע שהוסמך ע"י טסלה והנו "מוסך יוסי צמח"

שברח' ברוך הירש 26 א.ת בני ברק, טל' 03-5706587 או 03-5703497.

אכן, לפרקים יש בעיית אספקת חלפים ב"טסלה".

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...