Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

73 כ"ס.

כל רכב מטופל ובמצב מכני טוב מאפשר ירידה בראש שקט לאילת, בין אם זה ג'סטי או B4 חדשה. כמובן שהנוחות לא תהייה אותה נוחות, אבל זה כבר שירשור אחר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא ממש הבנתי מה הקשר בין הכוחות סוס ליכולת להגיע לאילת...

הדרך לאילת היא דרך ישרה ולא עליה כמו לירושלים ככה שאם הרכב נוסע אין לו בעיה להגיע לאילת

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אתה יכול בראש שקט להגיע איתה עד אילת...

עשיתי את זה עם פיאסטה 1.1 83... וגם עם פיאט אונו...

תאמין לי שלא תהיה לך שום בעיה...

תעשה חיים!

שיהיה בכיף!

פורסם
73 כ"ס.

כל רכב מטופל ובמצב מכני טוב מאפשר ירידה בראש שקט לאילת, בין אם זה ג'סטי או B4 חדשה. כמובן שהנוחות לא תהייה אותה נוחות, אבל זה כבר שירשור אחר.

זה לא קצת הרבה מידיי 73 כוסות סוס למנוע 1.2 ישן?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
זה לא קצת הרבה מידיי 73 כוסות סוס למנוע 1.2 ישן?

משנת 94 המנוע בג'סטי התחלף ממנוע 1.2 קרבורטור (66 כ"ס) למנוע 1.2 הזרקה, והוא בעל 73 כ"ס.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני אישית נסעתי עם הג'אסטי שלי (92) לאילת, פעמיים בשבוע, האוטו נסע יפה מאוד, עקף כל משאית ורכב שנסעו יותר לאט, עלה את העליות בקלות רבה, בלי שום בעיות, ואני לא רואה סיבה שאתה לא תצליח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...