Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את הקרבורטוריסטים שהיו מפרקים את הקרבורטור מהרכב (כן, כן, היו פעם כלי רכב עם קרבורטורים) וטובלים אותו בתוך אמבט של נוזל שהיה מנקה את כל הליכלוך. אשמח לדעת איזה נוזל/חומצה זה היה והאם ואיפה ניתן לרכוש כזה נוזל (ואני לא מתכוון לספרי קרבורטור שנמכר באירוסולים)? אני צריך כמות קטנה לנקות את הקרבורטור של משור השרשרת שלי.

פורסם (נערך)

מה שאתה מדבר עליו זה חומצה הידרוכלורית HCl (חומצה חזקה) או אתיל בנזן (נמצא גם בספריי קרבורטים) שניהם דורשים דילול ביחסים שתלוי כמובן בכמות שאתה צריך. שים לב שאתה שואל ובודק במקום הנכון כמה לדלל, כי אתה לא רוצה שהדבר הזה יגיב לך או יגע בך בריכוזים גבוהים.

 

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם (נערך)

יופי, תודה. ממה שראיתי מדובר ב"חומצת מלח". האם מישהו יודע לכמה לדלל?

 

עריכה אחרונה על ידי avz
פורסם
לפני 5 שעות, avz כתב:

יופי, תודה. ממה שראיתי מדובר ב"חומצת מלח". האם מישהו יודע לכמה לדלל?

 

10:1 בדרך כלל, באיזה ריכוז החומצה שאתה קונה?

פורסם
לפני 15 דקות, avz כתב:

30%

ממקורות באינטרנט אני רואה שמקובל לדלל 10 מים ו 1 חומצה לצורך ניקיון, תנסה לשחק עם זה (בזהירות) ולבחון כמה הכי נכון לך כדי להוריד את מה שאתה צריך להוריד.

תזכור שאת החומצה אתה מוסיף למים ולא ההפך!

בהצלחה.

פורסם
לפני 23 שעות, avz כתב:

יופי, תודה. ממה שראיתי מדובר ב"חומצת מלח". האם מישהו יודע לכמה לדלל?

 

לא מנקים קרבורטור עם חומצת מלח !!! זה ממש לא החומר שמשתמשים בו.

 

יש חומר ייעודי, לא חושב שאפשר למצוא בארץ אבל שווה ניסיון, נסה בלינק הזה:

https://denber-paints.co.il/he/כימיקלים-ודבקים/קרבו-פלש-ניקוי-קרבורטור-נוזל-לניקוי-מא/

 

באמאזון:

https://a.co/d/ceae3Uq

 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...