Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני אסביר לגבי מה העזרה המבוקשת ברצוני לומר שהפורום הזה הוא אחד מהמעניינים ביותר שקראתי, נעים לראות הפקות עצמאיות בתהליך שדרוג הרכב, כל הכבוד.

ועכשיו לבעיה, יש ברשותי פולו 1600 (לא קלאסיק) ולאחרונה גיליתי טפטוף קל ממקום החיבור של אותו חלק שאני לא יודע מה שמו המקצועי אבל הוא מחבר בין צינור הגומי העליון של הרדיאטור ( ועוד כמה צינורות) לבין לבלוק.

כאשר ביררתי לגבי מחיר הגומיה שכנראה בלוייה כבר, נאמר לי שלא ניתן לקנות את הגומייה לבד אלא צריך לקנות את כל החלק (שמגיע מן הסתם עם הגומייה) בעלות של 500 ש"ח.

מיותר לציין שהחלק עצמו תקין ללא שום נזילות ואני לא רואה שום צורך לשלם כל כך הרבה על החלפת חלק תקין.

האם ישנה אפשרות אחרת?

האם ניתן לאטום את הנזילה ע"י מציאת תחליף לאותו גומייה?

מה אני עושה?

תודה

פורסם

אם הבנתי נכון מדובר בזרנוק עליון... יעני הצינור שמעביר את כל המים החמים מהטרמוסטט (מהראש מנוע) לחלק העליון של הרדיאטור... הצינור הוא תכלס גומי ולא נראה לי שיש צורך בגומיה מקורית של פולסווגן ואת הגומיה בקצוות אוטם החלק שנקרא בנד שגם הוא עולה מחיר זעום... אם לא תקנה מקורי אתה יכול לסכם את הענייין ב 100 גג לפי דעתי. ועוד איזה 50 או 100 שקל יקחו לך על עבודה שתכלס זה לוקח 5 דקות...

אם באמת יש נזילה אז תחזק את הבנד שאוטם את הגומיה ואם הנזילה ממשיכה אז תחליף...

מקווה שעזרתי..

פורסם

מדובר בפלאנ'ץ מים ימני שיוצא מהראש מנוע.

לי החלק עלה 80 שקל אצל ש.י.א. יבואנים המסגר 10 ת"א, חלק מקורי לחלוטין.

הפלאנץ עשוי פלסטיק ומתפורר אחרי כמה שנים.....

גם תוודא שאתה מקבל גומיה עבור היוניט חום שמורכב על הפלאנץ'

אם אתה רוצה תפנה אלי יש לי מוסך עם ניסיון של 9 שנים ב VW, לקח לי על העבודה 100 שקל.

גם אתה יכל להיות ליד האוטו ולא ישלחו אותך לחדרי המתנה ובינתיים יתחמנו אותך....

כמו כן תקנה 2-3 בקבוקים של נוזל קירור G12 של HEPU שזו החברה שמייצרת את הנוזל קירור ל VW, אפילו עדיף לרוקן את כל הנוזל קירור ולמלא חדש (בערך 6 ליטר)...

DSC04343-1.JPG

DSC04341-1.JPG

DSC04344-1.JPG

פורסם

א. תשנה את הכותרת.

ב. אני לא יודע בידיוק על איזה חלק אתה מדבר, אבל הבנתי שזה צינור. יש אפשרות לדעתי פשוט להלביש על הצינור הקרוע מעטפת של צינור חדש, פשוט להלביש על הצינור הקרוע צינור אחר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מדובר בפלאנ'ץ מים ימני שיוצא מהראש מנוע.

לי החלק עלה 80 שקל אצל ש.י.א. יבואנים המסגר 10 ת"א, חלק מקורי לחלוטין.

הפלאנץ עשוי פלסטיק ומתפורר אחרי כמה שנים.....

גם תוודא שאתה מקבל גומיה עבור היוניט חום שמורכב על הפלאנץ'

אם אתה רוצה תפנה אלי יש לי מוסך עם ניסיון של 9 שנים ב VW, לקח לי על העבודה 100 שקל.

גם אתה יכל להיות ליד האוטו ולא ישלחו אותך לחדרי המתנה ובינתיים יתחמנו אותך....

כמו כן תקנה 2-3 בקבוקים של נוזל קירור G12 של HEPU שזו החברה שמייצרת את הנוזל קירור ל VW, אפילו עדיף לרוקן את כל הנוזל קירור ולמלא חדש (בערך 6 ליטר)...

אני צריך לרוקן את המים והחליף

מאיפה מרוקנים

יש חור או שצריך לשאוב עם איזה כלי מהמיכל

פורסם

אמור להיות לך מן ברז בתחתית של הרדיאטור... אם אין... אז אתה פותח את הזרנוק התחתון וכל המים מהרדיאטור ינזלו ממנו... אתה סוגר ושם מים חדשים... לא מסובך

פורסם

לא דרך הברז כי אולי הוא ישבר לך בעת הפתיחה בשביל הריקון...

עדיף לשחרר את הצינור מים התחתון של הרדיאטור ולתת להכל לצאת

הברז הוא מפלסטיק ויכל להיות שהפלסטיק התיבש ואז זה ישבר ותישאר עם הברז ביד....

אם המכונאי שלי שהחליף ל אמר שהוא לא נוגע בברז ומעדיף להוציא מים ע"י ניתוק הצינור אני מייעץ גם לך לעשות כך- והמכונאי שלי עבד בצמפיון 9 שנים אז הוא יודע מה הוא אומר ועושה....

• תוכן חדש...