Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פורום!

מתכנן למכור את הרכב ורוצה לסדר כמה דברים שיראה יותר ייצוגי.

בגדול מחפש מקומות איפה אפשר למצוא כל מיני חלקים.

הינה רשימה חלקית של הדברים שאני רוצה לתקן/להחליף.

מראות צד: יצא לי המזל שפגעו לי בשתי המראות (בזמנים שונים) ועכשיו כשאני שוטף את הרכב לפעמים הגרניק יכול להעיף את החיפוי פלסטיק העליון (הקליפים שבורים).

עשיתי חיפוש מקדים, המחירים נעים בין 160 (באליאקספרס) עד ל-550 שקל בארץ (למראה שלמה עם ווינקר).

ידית הילוכים (ידני) וכיסוי: בגלל גיך הרכב הפלסטיק של הידית סוג של מתפורר, מעבר לנראות זה ממש לא נוח/נעים באחיזה, וגם הכיסוי עם קרעים.

חשבתי שזה יהיה זול וקל למצוא ידית וכיסוי (באלי, איביי, אמזון וכו') אבל התבדיתי, כמעט ולא מצאתי משהו שתואם את הרכב והמודל ומה שכן הזמנתי (לפי תיאור המוכר) היה מוצר אשפה, הידית הייתה ללא הברגה (אי אפש לחבר למוט) והכיסוי לא התאים בכלל (קטן מידי).

פתח מיזוג: בפתח השמאלי נשבר התריס (אי אפשר לסגור זרימת אוויר).

בכל אופן, אם יש למישהו כיוון לחנות מכוונת/פיזית (בארץ או בחול) שאוכל למצוא מגוון של חלקי חילוף.

תודה.

פורסם

אם הרכב לכתחילה לא נראה נוצץ ושמור במיוחד - כל הפיצעפקס האלו רק יוציאו לך כסף מהכיס ולא יועילו לך במכירת הרכב. זו דעתי ואני בן אדם שדוגל בסידור דברים.

את הדברים צריך לסדר לאורך כל תקופת אחזקת הרכב, ולא כשרוצים למכור, לא מגיע לך ליהנות גם מהכסף על החלקים החדשים שאתה מחליף?

בכל אופן, אתה יכול להיכנס למדריך שלי למציאת מקטים, בנוגע לפיאסטה זה בCATCAR

https://www.facebook.com/groups/knuftzon/posts/1474886739746243/?__tn__=%2CO

ולאחר מכן להריץ חיפוש של כל מק"ט בגוגל ולעשות חושבים איפה הכי טוב לרכוש.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

מסכים שכדאי לטפל בבעיה כשהיא מופיע.

אבל הכל קוסמטי בלבד, ולצערי רצונות/חשקים לא תמיד מתלכדים עם המציאות והיכולות לאותה העת (אני עושה תוכניות ואלוהים עושה צחוקיות).

בכללי הרכב שמור סה"כ, יש סימני גיל אב שום דבר קיצוני,הרכב 10 שנים על הכביש למרות הכל.

אני גם דוגל בדעה שקונים עם העניים, כמה מאות שקלים על סידור קוסמטי יעזור לא מעט במכירה, אז לדעתי ההשקעה שווה את זה.

בכל אופן ממש תודה על הלינק.

עריכה אחרונה על ידי GrassCube
פורסם

מזכיר לי חבר שרצה למכור יאריס ישנה והתייעץ איתי אם כדאי חצבוע את הרכב לפני שהוא מוכר, כי הוא כבר לא נראה משהו,

אמרתי לו לרדת מהרעיון, שפשוט יוריד במחיר וייצא לו הרבה יותר טוב בשורה התחתונה,

כמובן שהוא לא הקשיב לי, צבע את הרכב, התאהב בו מחדש והרכב עדיין איתו היום

כבר חתמתי...

פורסם

עם כל הג'וקים שיש לי בראש, למזלי צבע הרכב במצב די טוב, אז אין באמת סיבה לצבוע.

חוץ מזה אני לא מתכוון להשקיע אלפים ברכב, רק כמה מאות, איפה שהתמורה בסה"כ גדולה מההשקעה.

ולצערי הרכב חייב החלפה בגלל תוספת למשפחה, 2 תינוקות, הציוד שלהם ו-2 הורים זה כבר למתוח את גבול היכולת של פרקטיות מרכב כזה קטן.

למרות שאני מאוד אוהב את.המודל הזה (גם אם הוא חלשלוש).

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...