Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקופת הארכה נוספת לרישיונות נהיגה ורכב שתוקפם פג!

🪪 רישיונות נהיגה שתוקפם פג בין ה-7 באוקטובר 2023 ועד ה-6 בינואר 2024, יוארכו באופן אוטומטי ב-90 ימים.
🪪 רישיונות רכב שתוקפם יפוג מיום 07 בנובמבר ועד 06 בדצמבר 2023, יוארכו ב-60 ימים.
🪪 הארכת אישורי מוסך לכלי ציוד מכני הנדסי מסוג מכונות ניידות שתוקפם פג עד 6 בדצמבר השנה, יוארך אוטומטית עד ה-31 בינואר 2024 או 30 ימים מתום המלחמה. 
🪪 סכום האגרה לתשלום נותר כשהיה.

מכוני הרישוי בכל רחבי הארץ פתוחים לציבור הנהגים למעט מכון הרישוי בשדרות. באתר המשרד ניתן למצוא את רשימת המכונים ושעות הפתיחה.

אנו ממליצים לציבור הנהגים לבצע את מבחני הרישוי התקופתיים מבעוד מועד וללא כל דיחוי.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על הפרסום.

לעניין רישיונות רכב - זו אומר שיש רק הארכה להמשיך לנסוע עוד חודשיים ללא טסט, או שגם האגרה משולמת לחודשיים האלו, וכשהרישיון יחודש התשלום יהיה מופחת באופן יחסי?

פורסם

כתוב מפורשות סכום האגרה לתשלום נותר כשהיה

למרות ההארכה - אינני רואה סיבה לא לעשות טסט (מי שלא במילואים)

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה על המידע

מזכיר לי בדיוק שעשיתי רענון נהיגה לפני כמה חודשים והרישיון שלי היה בתוקף בדיוק עד היום הולדת שלי בספטמבר ועכשיו רק שמתי לב שלא קיבלתי חדש

מה עושים במצב כזה? והאם זה בעיה לנהוג בלי שהוא הגיע עדיין?

פורסם

האם שלמת את האגרה על הרישיון החדש? תכנס לאיזור הממשלתי האישי ותבדוק מה סטטוס הרישיון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, zvit כתב:

האם שלמת את האגרה על הרישיון החדש? תכנס לאיזור הממשלתי האישי ותבדוק מה סטטוס הרישיון.

לא, את האמת לא בטוח שידעתי שיש דבר כזה ולא זכור לי ששילמתי בעבר. גם מכתב לא זכור לי שהגיע לי מלבד הרענון נהיגה 

https://www.gov.il/he/service/driving_license_renewal

נכנסתי לפה והזנתי את הפרטים וזה מביא אותי לתשלום של 552 שקל, זה הסכום המדובר? כל כמה זמן משלמים דבר כזה ומה עושים מרגע ששילמתי, צריך ליצור קשר עם משרד התחבורה כדי לקבל רישיון זמני עד שיגיע החדש?

תודה

עריכה: שילמתי עכשיו וקיבלתי רישיון זמני למייל עד שיגיע החדש

מוזר מאוד כל העסק הזה

עריכה אחרונה על ידי מוטי28
פורסם
לפני 16 דקות, מוטי28 כתב:

כל כמה זמן משלמים דבר כזה

זה עד גיל 70. בגלל זה התשלום הגבוה. 

שנתיים נהג חדש.

אחרי זה חידוש ל 5 שנים וביצעו קורס ריענון. 

אחרי 5 שנים וקורס ריענון החידוש הבא הוא עד גיל 70. 

• תוכן חדש...