Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן שהרכב שלי חנה ברחוב מסיבה לא ברורה רכב סטה מהכביש ועיקם לי את הפח של הדלת, השאיר פתק עם פרטים.

לי יש רק ביטוח צד ג אבל ראיתי שיש בפוליסה "שירות טיפול בתביעות כנגד צד שלישי", אז רציתי לדעת אם יש לזה חיסרון מסוים שחברת הביטוח אולי לא תעשה מה שהכי טוב בשבילי, או שזה נטו חוסך לי זמן וטרחה?

בנוסף אציין שהרכב שלי זול (שווי מוערך 12 אלף) אז אולי לא משתלם לתקן, השאלה אם זה יפגע בסכום שאקבל ואיך כדאי להתנהל? אשמח לעצתכם מה עושים מכאן.

תודה מראש

פורסם

אין ספק שמה שתעשה לעצמך יהיה הטוב ביותר
צור קשר עם חברת הביטוח של הנהג הפוגע ותראה עד כמה זה מסובך ודורש ממך התעסקות
אתה לא חייב לתקן, אתה יכול לקבל את שווי הנזק שיפסוק השמאי, כמדומני בניכוי המע"מ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מנסיון אישי - כשניסיתי להתנהל לבד נפלתי בדרך, על דברים שסוכן מיומן היה מצליח להחליק ככל הנראה, לא ראיתי שקל.

לאחרונה היה מקרה שביקשתי מהסוכן לטפל בעניין - אחרי 40 יום מהתאונה הכסף היה אצלי בחשבון, עם ראש שקט מבחינתי.

לדעתי אם מדובר בסוכן שאתה מכיר והוא רוצה לשמר אותך אצלו - לך על האפשרות הזאת.

אם זה לפנות לפקיד אנונימי בטלפון - כאן אני בספק אם למישהו יש אינטרס לטובתך.

לפני 6 שעות, סולל הדרך כתב:

אתה לא חייב לתקן, אתה יכול לקבל את שווי הנזק שיפסוק השמאי, כמדומני בניכוי המע"מ

מה שנקרא דו"ח גלובאלי.

ניכוי מע"מ זה רק אם אתה רשום כעוסק מורשה, וגם אז אתה יכול להביא מסמך מרו"ח שהרכב הזה לא שייך לעסק ואתה לא מזדכה עליו במע"מ, ואז משלימים את הפער.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

לדעתי אם מדובר בסוכן שאתה מכיר והוא רוצה לשמר אותך אצלו - לך על האפשרות הזאת.

אם זה לפנות לפקיד אנונימי בטלפון - כאן אני בספק אם למישהו יש אינטרס לטובתך.

אין לי סוכן, זה ביטוח שסגרתי לבד דרך האינטרנט.

השאלה אם כאשר אני מגיש את התביעה דרכם הם נטו חוסכים לי בירוקרטיה, או שהם גם מקבלים החלטות שיכולות להשפיע עליי לרעה.

פורסם

מישהו נכנס באוטו של אשתי,

צלצלתי לסוכן שלו, החמור הזה התחיל לטעון שהלקוח שלו לא מודה, אבל אם אני ילך למוסך שהוא ישלח אותי אז נוא ידאג לזה שהלקוח שלו יודה,

הרמתי טלפון לסוכן ביטוח שלי (מבוטח רק בצד ג') הסוכן שלי תוך שבועים הביא לי כסף לחשבון (דו"ח גלובלי),

הסוכן של הנהג הפוגע עוד צלצל אח"כ לצעוק עלי, למה לא הלכתי איתו, אז שאלתי אותו מה הקשר שלו למוסך הנ"ל, החמור הזה התחיל לגמגם,

ולגבי שאלת פות"ש האם לתבוע דרך הביטוח שלו,

יש ברוב הפוליסות צד ג' כיסוי לתבוע נהג פוגע, אך כל זה במקרה שהנהג הפוגע לא מודה, ברגע שהוא מודה פנה לחברת הביטוח שלו ותראה איך זה מתקדם,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 52 דקות, WE988244 כתב:

יש ברוב הפוליסות צד ג' כיסוי לתבוע נהג פוגע, אך כל זה במקרה שהנהג הפוגע לא מודה, ברגע שהוא מודה פנה לחברת הביטוח שלו ותראה איך זה מתקדם,

הוא מודה ואין בעיה, השאלה היא למה שאני אתעסק עם חברת הביטוח שלו ובירוקרטיה במקום לתת לחברה שלי לעבוד מולם? האם יש לזה חיסרון כלשהו?

אם הם מוכנים לעשות את העבודה בשבילי ולחסוך לי זמן אני אשמח...

פורסם

החברה שלך לא תעבוד מולם,

אתה תובע את החברה שלו,

אם אין לך סוכן למה שהנציג שיושב בחברת ביטוח יהיה לו איזה אינטרס לעזור לך להשיג את המיטב,

בבקשה שהנהג הפוגע ישלח טופס הודעה על תאונה לחברת הביטוח שלו, ומשם זה אמור לרוץ לא אמור להיות בעיה,

באם תעשה את זה דרך הביטוח שלך, זה רק יסרבל אותך, וזה יקח לך יותר זמן,

כשיש לך סוכן זה כבר סיפור אחר, אבל אין לך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...