Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב בן 6 (C3), ק"מ 75K, חזר מטיפול קטן. (מוסך מורשה יבואן). שמו גם תוסף לשמן מנוע משום מה.

מאז:

סובייקטיבית, אני מרגיש שצריך רגל קצת יותר כבדה כדי להשיג את הזריזות שאני רגיל אליה.

אובייקטיבית, צריכת דלק גרועה. ירדתי מ-14.7 משולבת ל-11.3 (מחשב, לא בדקתי במשאבה). נסעתי בערך 1,500 ק"מ.

בנוסף, יש לי תחושה שהרכב מתמהמה יותר על הילוך נמוך, למשל בירידה מתונה נשאר יותר זמן מבעבר על 2 בסל"ד 2200 עד שעובר לשלישי. 

יתכן שנגעו לי במחשב גיר?

אשמח לכל רעיון.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

טכנית - לא יודע

משפטית - דבר ראשון תפנה אליהם עם התלונה, עם פירוט מדוייק של כל התסמינים, רצוי בכתב, ואם לא אז שיחה מוקלטת.

ככה אם יתברר בהמשך שאכן הם עשו משהו לא תקין וגרמו נזק - יהיה לך תיעוד מסודר של השתלשלות העניינים

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.10.2023 בשעה 10:11, om2 כתב:

תוסף שמן לאו דווקא יהיה תוסף רע

בדרך כלל אני לא שם, לדלק אף פעם. אמרו שזה סטנדרטי אצלם ורכבים שאחכ מפרקים קרטר, הרבה יותר נקי. 

אני אקבל את העצה שלהחליף שמן+פ מחדש ובלי תוסף ונראה. מוזר לי שזה משפיע על "משיכת" הילוך בגיר.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 20 שעות, Jack457 כתב:

בדרך כלל אני לא שם, לדלק אף פעם. אמרו שזה סטנדרטי אצלם ורכבים שאחכ מפרקים קרטר, הרבה יותר נקי. 

אני אקבל את העצה שלהחליף שמן+פ מחדש ובלי תוסף ונראה. מוזר לי שזה משפיע על "משיכת" הילוך בגיר.  

אי אפשר לדעת איך תוסף לא ידוע משפיע על פעולת המנוע, תחסוך תעשה את הטיפול בעצמך זה 10-15 דק' עבודה.

• תוכן חדש...