Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי חדש עד 70-80 אלף שח, כרגע פוזל לכיוון ה208GTi, הבנתי שהן יחסית אמינות בשביל צרפתיות, ובשביל המחיר אין משהו מהנה יותר..

חשוב לי שהאוטו יהיה עד 100-110 אלף ק״מ ויד נורמלית (לא יד 7)

ושנתון יחסית חדש - החל מ2016 

עוד רכב שראיתי זה פולו gti 1.8 אבל הבנתי שהפיגו מהנה פי כמה ממנו 

לא משנה לי ידני או אוטומט, אשמח להמלצות 

פורסם

ה-208 בהחלט רכב נפלא ואכן, אחד הטובים בגזרת מחיר זו.

מה חשוב לך שיהיה ברכב?

מהו בשבילך 'ספורטיבי', כוח/התנהגות/מראה וכו'?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Froyne כתב:

ה-208 בהחלט רכב נפלא ואכן, אחד הטובים בגזרת מחיר זו.

מה חשוב לך שיהיה ברכב?

מהו בשבילך 'ספורטיבי', כוח/התנהגות/מראה וכו'?

בגדול, רכב זריז, שיהיה מנוע חזק ולא עגלה עם אופציה לשיפורים, מאמין שאם אקנה רכב ״ספורט״ אתחיל ללכת למסלול מידי פעם ולראות איך החוויה

הייתי מעדיף רכב טיפה גדול יותר מה208, אך אני לא רואה שיש רכב שמשתווה ל208 באותו מחיר שהוא טיפה גדול יותר

עריכה אחרונה על ידי עומרש
פורסם (נערך)

היתרון הגדול של הפיג'ו היא בכביש מפותל. יש לה כוח, אך לרוב (לדעתי) אנשים לא קונים אותה בשביל הכוח אלא בשביל ההתנהגות הספורטיבית שלך.

אם אתה מחפש כוח, יתכן שיש חלופות מבית וואג (סיאט לאון שגדול יותר, איביזה קופרה, פולו GTI וכדומה) שיתנו יותר כוח לשקל. גם קהילת משפרי הכוח רחבה הרבה יותר בוואגיות.

דוגמה (לא מכיר את הרכב ולא את המוכר ואין לי שום קשר אליהם):

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

יש ל208 כל מיני מחלות ילדות כמו ממיר קטליטי ששובק חיים או פורק ועוד כל מיני חיישנים שמתים (פשוט תוציא היסטוריית טיפולים ותראה מה החליפו לה).

החזקתי את הרכב שלוש שנים, אף אחת מהמחלות ילדות שלה לא פסחו עליי.

מעבר לכך, בתקציב שלך אין לה מתחרות. חזקה כיפית ומהנה.

העלויות ביטוח זולות , וגם יחסית לרכב ספורטיבי היא לא שותה דלק.

פורסם
בתאריך 18.10.2023 בשעה 23:25, Pika007 כתב:

איזה שנתון היה לך?

בנוגע ל 208 חשוב לציין- לקחת אחת אחרי המתיחת פנים שהייתה ב 2016, ורצוי מאוד שנתון 2017+. הרבה פחות בעיות.

כרגע מצאתי אחת 2017 שנראת טוב, אלך לבדוק את הרכב שבוע הבא

• תוכן חדש...