Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ביום שישי אישתי נסעה לקניות בעיר (רכב מיצובישי אאוטלנדר 2020 פרמיום 2.0), חזרה הביתה.

אחרי כמה שעות שכן הודיע שהרכב שלי מצפצף, ירדתי לבדוק וגיליתי 2 דברים:

1. פנס אחורי צד ימין שבור, אישתי כנראה התנגשה קלות (הנורה עובדת ושלמה).

2. הילד הקטן שלי הצטרף אליה לקניות והוא כנראה לחץ על המשולש ואישתי לא שמה לב, כך שלאחר שעות שהרכב דלק, זה גמר את המצבר כך שלא התניע ולא נכבה (לא יכולתי לנעול את הרכב).

הגיע מתנדב מידידים העיר את המצבר לחיים ואז נעלתי את הרכב כשעה וחצי לפני כניסת כיפור.

הבוקר התנעתי את הרכב והוא התניע בלי בעיה אבל יש סמל דלוק, סמל הדומה לכד של ג'יני (שמן) אך מדובר בציור המקביל לו, המרמז בעיה במנוע.

יש לי תחושה כי מדובר במצבר שגורם לכל הבעיות, ייתכן?

את הרכב אני יכול להזיז רק ישירות למוסף כי עם פנס שבור לא נוהגים על פי החוק, אך בשל חשב לבעיה במנוע אני מנוע מלהתניע את הרכב (על פי הוראות היצרן בספר הרכב).
המוסך לא כזה קרוב ואין לי אחר קרוב.

מה מציעים לעשות?

מה לדעתכם הבעיה לאחר כל שרשרת האירועים?

תודה.

פורסם

כנראה קפצה תקלה חשמלית כלשהי בגלל מתח מצבר נמוך, אם הכל עובד כרגיל זאת אומרת המנוע עובד עגול וסוחב כרגיל, תסע למוסך שיאפסו את התקלה.

פורסם (נערך)

נורת מנוע יכולה להעיד על בעיה במצבר כמו גם על הרבה דברים אחרים

אבל יתכן שהנורה נדלקה בגלל ריקון המצבר ויצטרכו רק לאפס אותה במוסך

תכל'ס לא חושב שיש בעיה לנסוע למוסך 

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם (נערך)

מצבר גמור/חלש נוטה לשגע את מערכות החשמל ולפלוט - ברוב המקרים - התראות שווא ואורגן אורות על הדשבורד.

אם הצלחת להתניע ואין צליל חשוד מהמנוע - סע למוסך וזהו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נורה אדומה - אסור לנסוע.

נורה כתומה - אזהרה, מותר לנסוע.

• רעיון טוב! 4

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

יש המלצה מהיכן לקנות פנס ימני אחורי למיצובישי אאוטלנדר 2020?

יקר יותר במוסך עצמו בדרך כלל.

יש משהו עם משלוח מהיר, זמין ובמחירים טובים?

תודה.

פורסם

קודם תבדוק אם יש לך ביטוח לפנסים ומראות.

לפעמים זה לא קשור ולא משפיע על העבר ביטוחי.

אני בעבר הזמנתי מהאתר הזה (תבדוק רק ששלחתי לך את הפריט הנכון)

• רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תוכן חדש...