Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Yellow Engine כתב:

יש פה כמה הצעות שיותר התחברתי אליהן, אבל "לבלוע את הצפרדע ולחנות בחוץ כמה ימים כי הם באבל"??? סליחה?!

כל אחד ואיך שהוא חושב ומרגיש שנכון לעשות. 

כל הגישות לגיטימיות... מבין את כולן. מסכים עם כולן. 

פות"ש שאל במבטא של חיים הכט "מה אתם הייתם עושים", עניתי בהתאם- כמו עוד לא מעט אנשים. 

חז"ל אמרו בעבר, "אל תשפוט אדם בכוסו, כיסו וכעסו". ואני הייתי מוסיף גם "באבלו". 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שוב
תעשו את ההפרדה בין משפחת האבל וחבריו הקרובים, לבין רוב המנחמים, שזה בד"כ בני כיתה בבית הספר/ מחלקה בצבא/ מקום עבודה  וכו' וכו', שפינו שעה מחייהם (לטובת מצווה חשובה מאוד) וממשיכים אח"כ בחייהם. 
ניחוש פרוע שלי הוא שמדובר בעיקר באוכלוסיה הזאת שמרשה לעצמה להשתמש בשבעה כסיבה (מתאפק לא לכתוב תירוץ) לחנות איפה שבא להם כי "אנחנו מנחמים אצל מספר 24, תודה על ההתחשבות..."

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

השרשור הזה מדגים בצורה מעולה את המשפט 'אל תהיה צודק תהיה חכם'.

יומיים לבלוע צפרדע זה לא נורא, במיוחד כשיש סיכון ליחסי שכנות או לצאת אדם לא אכפתי ולא רגיש כלפי המצב הנפשי שבו השכן נמצא.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 3
פורסם

בכנות? הסיכון ליחסי השכנות זה הדבר האחרון שמטריד אותי בסיפור. 

פשוט לא מתייחס לזה כאל שיקול. 

המשפחה עברה טרגדיה. מי שלא עבר אחת לא יבין את זה, וגם אלו שכן לא בהכרח יבינו את העומק של הנושא- שהוא מאד אישי ושונה. 

אני פשוט - איך אומרים, "מכיל את האירוע" וזהו. הפקטור של יחסי השכנות לא מטרידים אותי ולא מונעים ממני להיות בנאדם (או ברווז) ולעשות את הדבר הנכון בעיניי.

מקווה שהסברתי את עצמי, לא יודע איך לנסח את מה שאני מתכוון לומר...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שכנות טובה זה סופר חשוב אבל שכנות טובה זה גם שאתה והאורחים שלך מכבדים רכוש של השכנים.

• אהבתי 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, גור אדם כתב:

בימי זכרון בבתי העלמין חונים על מדרכות ועל אדום לבן והכל בסדר

בימי זכרון מדובר במצב קיצוני, שום בית עלמין לא מתוכנן להכיל את כמות האנשים, והמשטרה מתערבת להכוונת התנועה והחניה.

ועדיין, לאור שהעובדה ששכונת מגורי סמוכה לבית עלמין, אוכל להעיד שיש לא מעט שחונים בשכונה והולכים מעל לקילומטר.

נכון, חלקם חונים גם בשכונה בצורה יצירתית, אבל ככמו שכתבתי, במצבי קיצון אפשר לקבל עבירות חניה קלות. כך גם בערבי חג.

ביום הזכון האחרון הבחנתי בשנים חיילים מנסים לחפש חניה בשכונה, והצעתי להם להכנס לחניה הפרטית שלי שהיתה פנויה באותו זמן. נתתי להם את הטלפון כדי שיתקשרו בסיום כדי להציא אותם. הם בהתחלה לא רצו להטריח, ובוסף נעתרו בהכרת תודה.

בערבי חג השכנים שלי מוזמנים להשתמש בחניה שלי אם אינה בשימוש. אבל כששכן החליט לעשות זאת בלי לתאם איתי, הוא קיבל על הראש.

אין בעיה להתחשב באחר, בעיקר בנסיבות מיוחדות, כל עוד הוא לא שם פס על כל העולם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

את צודקת.

כל עוד דברים נעשים בהתחשבות הדדית.

מי שמנחם אבלים וחוסם חניה מניח מראש שהצרכים שלו עדיפים על שלך. שההתחשבות שלך בו צריכה להתגבר על ההתחשבות שלו בך. אני לא מוכן לקבל שכופים עלי להתחשב במישהו.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 7.9.2023 בשעה 15:19, Derish כתב:

השרשור הזה עשה אותי נוסטלגי. טוב לראות שהסטטוס קוו התרבותי/חברתי נשמר גם אחרי 12 שנה.

רק בשביל ה-A3 סימן 1 היה שווה להיזכר.

פורסם

כפי שהציעו, תחסום את החניה של עצמך.

אותי חוסמים לפחות פעם בשבוע, וזה לא שחסרה חניה שלא בחניון של הבניין, פשוט יותר נוח לחנות על נתיב נסיעה.

אז לפעמים אני פשוט חונה בעצמי על הנתיב, זה חוסם ספציפית רק את החניה שלי וקצת מפריע לשכן אחר אבל זה מתואם איתו.

כשמדובר בשכן ספיציפי שחונה שם (יותר נח להוריד שם קניות) אני פשוט הולך לחנות בחניה שלו ושיתמודד עם החניה שלי (שדי מסובך להכנס אליה גם אם לא חוסמים)

בקיצור, תחסום אתה מראש.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם זה במרכז קניות, במקום ציבורי או סתם ברחוב...אנשים יעדיפו לחסום מישהו, לחנות החניה כפולה או לחנות על מדרכה במקום ללכת 2 דקות ברגל.

שבעה זה לא יוצא מן הכלל

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...