Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מרגיש שעשו עלינו שיטת מצליח בטיסה שסגרתי במסגרת "חבילת נופש" ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש מה לעשות בנידון או שהספק כיסה את עצמו:

סגרתי חבילת נופש לתאריכים ספציפיים בגלל שעת הטיסה, 13:30 בגלל שני ילדים לא בחרתי נופש ביום אחר כי הטיסות היו רק בשעות הלילה.

החבילה נקנתה דרך שופרסל טרוול ומסופקת על ידי השטיח המעופף.

לאחר מספר ימים קיבלתי אישור על ההזמנה ואמרו לי שאקבל את מסמכי הנסיעה עד 24 שעות לפני המועד של הטיסה.

אכן 24 שעות לפני שעת הטיסה המקורית שרכשתי קיבלתי כרטיסי טיסה עם שעת טיסה אחרת, 17:30 שנדחתה כבר בשדה ל-19:30 ( פה אין לי טענה לספק כמובן).

משופרסל טרוול נמסר "לצערי טיסות צ'רטר יכולות להשתנות וזה לא באחריותנו".

האם יש הגנה בחוק שעומדת לצדי?

הרי קניתי מוצר X וסופק לי מוצר Y.

תודה מראש לעוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

וזו הסיבה שבגללה קיבלת כרטיסים רק 24 שעות לפני הטיסה. השעה הקובעת היא 17:30. 

אני מנחש שבחוזה שעליונחתמת יש התיחסות לאפשרות של שינןי שעת הטיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טיסות צ'רטר באופן כללי זה כמו מוניות שירות בשבת - עומדות בתחנה עד שמתמלאות ואז נוסעות, אין להן לוח זמנים קבוע. אם אתה רוצה למנוע את זה (או לפחות למזער את הסיכון) בפעם הבאה, קח טיסה סדירה. ובינתיים תגיד תודה שבכלל טסתם, כי גם ביטולים חד-צדדיים זה משהו שקורה בצ'רטרים לא מעט.

• אהבתי 1
פורסם

בצ'רטרים יש סיפור נוסף - הם  מקבלים את אישור הרשויות רק ברגע האחרון, ולא תמיד את הסלוט המתוכנן מראש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החוק הרלוונטי הוא :חוק שירותי תעופה" (חוק טיבי).

תכלס לפי החוק מה שמגיע לך זה "מזון ומשקאות ושירותי תקשורת".

לא אתפלא אם זה בעצם היה הזמן המתוכנן מראש של הטיסה והזמן "הטוב" היה רק כדי למשוך לקוחות.  אבל להוכיח את זה ....

• אהבתי 1
פורסם

בטיסות צ'ארטר שום דבר לא בטוח. כשחשוב לך להמריא בזמן קונים טיסה סדירה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

גם טיסה סדירה לא מבטיח כלום.

תכננו טיול של ארבעה חבר'ה באירלנד בספטמבר, עוד שבועיים. קנינו כרטיסי טיסה כבר בינואר. לפני כ3 שבועות קיבלנו הודעה שהטיסה חזרה הוקדמה ב6 שעות וגילחה לנו יום טיול.

לא נותר אלא לבלוע את הצפרדע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מילא שעת טיסה, בטורקיש שילמתי מחיר מלא על שמירת מקומות ל-6 נפשות כפול 4 טיסות (הזמנה 8 חודשים מראש) ועדיין הצלחתי לחטוף שינוי ממוחשב כלשהו שאפשר לסכם במילה אחת: תמות.

איך שהוא החלק האחרון בשרשרת - צוות הדיילים על המטוס עצמו - עזר למנוע את פיזור הילדים ב-3 אגפים שונים במטוס, אבל שאר המערכת - כלום. אז מה אם שמרת מקומות, אנחנו משנים, תמות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בטיסה האחרונה שלי בטורקיש החליפו את סוג המטוס פעמיים בין הצ'ק אין לטיסה, מה שגרם להפרדה ביני לבין אשתי. 

בטיסה של ישראייר על מטוס של סמארטוינגס גם אשתי וגם אני החלפנו מקומות (בנפרד) כדי לאפשר לילדים בני 5 ו-7 לשבת אם אביהם. האם נשארה תקועה במרחק 15 שורות.

בקיצור - היום אי אפשר לסמוך על השירות של אף חברה. וגם כשנפסק פיצוי אתה יכול לחפש אותם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...