Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חשמלי משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בפרופיל השימוש,  בזמינות של עמדת טעינה בבית / בעבודה, ובאלטרנטיבות.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעים המקרים בהם זה לא משתלם, אלא אם ההשוואה היא בין לרכוש פיקנטו ב-90 אלף שקל לעומת חשמלית ב-170 אלף שקל. מה שכן, זה עכשיו כי בקצב החדירה אני לא רואה את רשות המיסים והאוצר ממשיכים עם ההטבות הנדיבות לרכב חשמלי. 

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

מעים המקרים בהם זה לא משתלם, אלא אם ההשוואה היא בין לרכוש פיקנטו ב-90 אלף שקל לעומת חשמלית ב-170 אלף שקל. מה שכן, זה עכשיו כי בקצב החדירה אני לא רואה את רשות המיסים והאוצר ממשיכים עם ההטבות הנדיבות לרכב חשמלי. 

השאלה  אם משווים ב170 אשח שלושה רכבים, בנזין, הייבריד וחשמלי.. או שלוש גרסאות של אותו רכב או רכב דומה

פורסם

בנזין, היברידי וחשמלי - באותו מחיר?

החשמלי יהיה עדיף.

בחסכון, באבזור, באמינות, באיכות הנסיעה ועוד.

אין מה להשוות בכלל. 

אחרי שנוסעים על חשמלי, אי אפשר לחזור ל ice. 

פשוט כך.

פורסם
לפני כשעה, mrmiki1234 כתב:

השאלה  אם משווים ב170 אשח שלושה רכבים, בנזין, הייבריד וחשמלי.. או שלוש גרסאות של אותו רכב או רכב דומה

תראה, במקרה של פלאג-אין לעומת חשמלי, לדוגמה, אז זה כמובן תלוי בנסועה היומית העיקרית שלה לעומת הטווח החשמלי הזמין בדגם הפלאג-אין, אבל אין ספק שבשלב זה חשמלי פשוט זול יותר לאחזקה.

לפני 12 דקות, cabrio כתב:

אחרי שנוסעים על חשמלי, אי אפשר לחזור ל ice. 

לא במקרה של רכב ספורטיבי וגם לא בדיוק ברכבי יוקרה. ברכב עממי? אין ספק שהנעה חשמלית זה עולם אחר, ברכבי יוקרה עם מערכת הנעה תואמת (שישה צילינדרים ומעלה) ההבדלים הם לא כאלו שמיים וארץ בכל הקשור לתחושה. בכל הקשור לרכב ספורטיבי, עוד לא יצא לי לנהוג ברכב חשמלי שארצה לרכוש, אולי בעידן של סוללות מצב מוצק שעקרונית יאפשרו הפחתה משמעותית במשקל הדגמים. 

• תוכן חדש...