Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

טויוטה אוריס 2013

בזמן שעמדתי ברמזור, רכב פגע בי מאחור, באזור הטומבון. (יש לי הקלטה שקל להבין ממנה מה היה ושהוא האשם. אני שמדובר בצומת עם מצלמות , בהנחה וזה יכול לעזור במקרה הצורך).

בתחילה הוא הציע תיקון בלי לערב את הביטוח (חשב שזה משהו קל), למחרת הלכתי לכמה פחחים והסתבר שצריך להחליף ספוילר (החלק השחור שעליו לוחית הרישוי), טומבון אחורי, גשר אחורי.

לאחר שהבין את הסכום אמר שיערב את הביטוח שלו

אך הוברר שהביטוח צד ג' שלו זה סוכנות ברמאללה. 

במצב נורמלי הייתי תובע באמצעות חברת הביטוח שלי את צד ג' שלו, וכך לא מפעיל את הביטוח שלי, אך הבנתי מכמה סוכני ביטוח שאי אפשר לבנות בוודאות על לקבל כסף מביטוח ברמאללה.

יש מצב שתהיה אופציה לתקן במוסכי הסדר של הביטוח ברמאללה, משהו במישור אדומים או בעטרות. השאלה מה טיב התיקון, והאם יחליפו את החלקים (מה שעושה כל פחח ומוסך שהייתי אצלו לברר) או ישפצו ויתקנו, וכן לא בטוח שהם מספקים רכב חלופי (זה משמעותי גם בגלל המרחק, וגם בכלל).

תביעה אישית נגד הנהג אף שאין סיבה שלא אזכה בה, גם לא יכול להיות בטוח שאראה ממנו משהו, בחור צעיר.

אשמח לשמוע חוות דעת מהחברים כאן

תודה

• תוכן חדש...