Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, phpclub כתב:

תודה רבה 🙏 

במחסן יהיו מוכנים לתת לי ככה מקט"ים בלי שאני קונה מהם ?

לפעמים כן. תלוי במצב הרוח.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

מספר שאלות ברשותכם :

א. אני רוצה לעשות הזמנה, והפריטים עוברים את ה 75$ כולל משלוח וזה לא כל הפריטים שאני רוצה

האם כדאי לפצל את ההזמנה לסכומים קטנים יותר ולהמנע ממיסים

או להשאיר ככה ולהמנע מתשלום נוסף על משלוח ?

ב. האם שמן זה משהו שאפשר להזמין מהם או שעדיף לרכוש כאן ?

ג. מה לגבי רפידות ? (הבנתי שצלחות זה כבד מדי ולא כדאי)

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם
בתאריך 27.7.2023 בשעה 09:40, phpclub כתב:

מספר שאלות ברשותכם :

א. אני רוצה לעשות הזמנה, והפריטים עוברים את ה 75$ כולל משלוח וזה לא כל הפריטים שאני רוצה

ב. האם שמן זה משהו שאפשר להזמין מהם או שעדיף לרכוש כאן ? - לא מומלץ כי הם לא שולחים מוצרים כאלה במשלוח רגיל. יותר זול לרכוש בחנויות בארץ.

ג. מה לגבי רפידות ? (הבנתי שצלחות זה כבד מדי ולא כדאי) - אפשר אם זה נשלח במשלוח רגיל ולא דרך חברת שילוח.

לדעתי בקניות הראשונות קנה רק חלפים שבטוח יגיעו אלייך ללא דרישת תשלום נוספת ורק חלקים שזמינים למשלוח מידי.

לאחר שתקנה כמה פעמים מהם אתה תלמד להכיר את האתר וגם את השירות שלהם ורק לאחר מכן תתחיל ברכישת חלפים הקשורים לבטיחות הרכב.

אתה יכול להתקל במצב שרפידות של ייצרן X נשלחים רק במשלוח דרך חברת שילוח ושל ייצרן Y אפשר לרכוש אותם במשלוח רגיל.

פורסם
בתאריך 27.7.2023 בשעה 09:40, phpclub כתב:

תעשה את המתמטיקה ותראה מה משתלם לך יותר, משלוח אחד או יותר. בניגוד למה שכתבת, במוצרים בלבד שעלותם מתחת ל-75$ ללא עלות המשלוח, אין מס. מיסוי מעל עלות מוצרים של  75$ זה 40% לרוב על עלות המוצרים והמשלוח. אם תחליט להפריד בין המשלוחים, תעשה את זה בהפרש של כשבוע כדי להימנע ממיסוי.

עד כמה שזכור לי, בהצהרת המכס שלהם, הם לא מדפיסים את עלות ההובלה בשורה נפרדת, וכדאי לומר להם לעשות זאת (וגם לכל מוכר)

אם זה רלוונטי, כדי שבמכס יראו שרכשת מוצרים ב-60$, למשל, ולא ב-80$.

לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

לדעתי בקניות הראשונות קנה רק חלפים שבטוח יגיעו אלייך ללא דרישת תשלום נוספת ורק חלקים שזמינים למשלוח מידי.

לא רואה בעיה אם מחליטים במודע לעבור 75$ או שמחכים יותר זמן. הבעיות יכולות להתעורר עם החלקים הבטיחותיים.

פורסם
לפני 42 דקות, mcaspi כתב:

לא רואה בעיה אם מחליטים במודע לעבור 75$ או שמחכים יותר זמן. הבעיות יכולות להתעורר עם החלקים הבטיחותיים.

אם לא הייתי ברור התכוונתי להתחיל בקטנה בכדי לא ליפול או לעשות טעויות של מתחיל אני מציע להזמין חלקים לא יקרים ובמשלוח רגיל בתחילת הדרך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...