Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל הפרסי, הביא לי כיסוי מידה M, מבט קצר על האריזה גילה לי שהמידה המומלצת לBMW שלי היא L דווקא.

לקחתי את הL.

עד עכשיו הכל היה נפלא, היום אני חוזר מצהריים למשרד, ורואה בלון כסוף ענק במקום בו האוטו שלי חנה פעם...

כל הכיסוי היה מלא אויר והתרומם לגבהים מרשימים...

לקשור אבנים לקצוות פחות בא לי, למישהו יש רעיון שווה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כן

שים בלוקים על הגג:-D

אין לך קצוות ארוכים כאלה עם טבעת בקצה?

זה בד"כ מגיע עם כיסויים

פשוט דוחפים לתוך האוטו

פורסם

אם יש לך טבעות.....

קח חוט ניילון או כל חוט מספיק עבה.... השחל.... והדק.....

אם אין לך טבעות....תחשוב על לתפור אותן...או לחורר (אולי לא כדאי כי הרוחות ירחיבו את החורים).

בהצלחה.

פורסם

איזה כיסוי קנית? אם זה 4 העונות אין איתו בעיה בכלל, אם זה הבד הרגיל אז אין לי מושג.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לעשות חורים בצורת משולשים כמו בשלטי הפרסום למשל

ואז הרוח יוצאת מהחורים

זה לא ממש חור אלא יותר חתך ככה שזה גם לא ממש פוגע בכיסוי

פורסם
איזה כיסוי קנית? אם זה 4 העונות אין איתו בעיה בכלל, אם זה הבד הרגיל אז אין לי מושג.

תומר לא הבנתי מה ההבדל בין ה--4 עונות לרגיל בקטע של לעוף ברוח... אצלי זה 4 עונות והכיסוי מתנפח בקלות

בכל מקרה, פתרון שהוצע לי על ידי תופרת מנוסה - לתפור בנק' אסטרטגיות בכיסוי מעין פסי בד עם מגנטים בקצה - שייצמדו לתחתית הרכב ויצמידו את הכיסוי לשם.

על התוצאות - בהמשך :)

רון.

oo==00==00

פורסם
תומר לא הבנתי מה ההבדל בין ה--4 עונות לרגיל בקטע של לעוף ברוח...

רון.

ההבדל הוא ש4 עונות אטום הרמטית (ניילון?) ואין לרוח לאן לברוח

כיסוי הבד הרגיל עשוי מבד אשר בדרך הטבע מחורר..

פורסם

מגנטים לא יפתרו.

אני לא יודע איזה כיסוי יש לך רון , אצלי ה4 עונות הוא עם גומי מסביב קדימה אחורה ... ורצועות מתכווננות שמאפשרות סגירה מאחורי הגלגל הקדמי.

חוץ מזה יש בו "כונס" ופולט על הגג ( מה שמכניס ומוציא אויר ).

וליתר ביטחון , 2 טבעות שמאפשרות קשירה באמצע.

בלי הקשירה כבר השארתי את האוטו מכוסה ברוח ולא "התנפח" לי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רון ב4 העונות יש יותר נקודות עגינה לרכב, בכיסוי הבד הרגיל אני לא חושב שיש נקודות כאלה בכלל.

יש לי 4 ווים אחד לכל גלגל (לא הבנתי מה עושים איתם), 2 חורים ליד הדלתות לקשירה של הכיסוי לתוך הרכב, וכמובן גומי חזק מסביב לכל הרכב. החנתי כבר במקום פתוח עם המון רוח,הכיסוי לא התנפח במיוחד ובטח שלא התנופף לו באויר.

in the face

with a chair

פורסם

...לפי התיאור שלכם הפרסי מכר לי זבל.

יש גומי מסביב לכיסוי - מקדימה ומאחור, ויש ריצ' רצ' לטובת דלת הנהג, אבל אין שום עיגונים אחרים.

רון.

oo==00==00

פורסם

מה המחיר, ושל איזו חברה?

הפרסי מחזיק 2 סוגים, אחד סיני ואחד של חברת רפיד, אם זה עלה לך 200 ש"ח זה סיני, אם זה 250 או 300 זה של רפיד.

in the face

with a chair

פורסם
מה המחיר, ושל איזו חברה?

הפרסי מחזיק 2 סוגים, אחד סיני ואחד של חברת רפיד, אם זה עלה לך 200 ש"ח זה סיני, אם זה 250 או 300 זה של רפיד.

עלה לי 120.

נשמע שקניתי זבל- אבל בזול :)

רון.

oo==00==00

פורסם

פשוט קח גומיה. תלביש את הכיסוי ואיפה שהמראות צד תלביש את הגומיה על הכיסוי.

זה יחזיק לך אותו.

מה זה משנה אם הוא קצת מתרומם ? כל עוד הוא לא עף הוא שומר מהשמש... ומ"כוחות על" אחרים.

במקרה הכי גרוע, את הקצה האחורי תשים מתחת לגלגל מאחורה, ותמשוך טיפה שיכנס מתחת לגלגל (בין הגלגל לכביש, ולא בין הגלגל לפח). זה מה שאני עושה. :)

• תוכן חדש...