Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם הוספת צינור מבית פילטר אויר ,כך שבמקום לקיחת אויר מתא המנוע,האויר יילקח מקידמת הרכב, נניח מאחורי הפגוש, האם זה יתרום לפעולת מנוע?

האם צינור זה ,האם הוא יהיה בקוטר של 2 אינץ,זה יספיק?, הקוטר של הפתח בבית הפילטר אויר הינו 2 אינץ גם כן , אך הצינור שאוסיף יהיה ארוך כ - מטר אורך עד שהוא יגיע לקידמת הרכב כולל פיתול אחד או שניים, האם זה ייעל את זרימת האויר הקר?

במצב הקיים כעת ישנו פילטר מקורי סטנדרטי והפתח של בית הפילטר הינו 2 אינץ ונמצא קרוב לבלוק מנוע עצמו כך שהאויר הנכנס הינו אויר חם מאוד במיוחד בימים חמים.

המצב החדש הינו התקנת פילטר מקורי אין בוקס של KN (קיבלתי מחו"ל פילטר כזה)וחיבור צינור מבית הפילטר הקיים לקידמת הרכב , או שכדאי להשאיר את הבית פילטר איך שהוא כשהוא שואב אויר חם מתא המנוע?

האם יהיה שיפור ואיך הוא יורגש?

תודה לכל העונים.

פורסם

בטח שעדיף לך להעביר את מקור יניקת האויר לאזור הפגוש כי שם יותר קר ונכנס אויר יותר קר כי בנסיעה הרוח נכנסת ישר...אם אני לא טועה עדיף לך לעשות את זה בצורת משפך אבל לא עגול אלה יותר רחב שמתכנס פנימה עד להגעה לקוטר הצינור שמתחבר לפילטר...בסגנון כניסה של ראם איר

תנסה עם כמה שפחות פיתולים...

אם כמו בחתימה שלך אתה נוהג על 106 אני חושב שיש קיטים מיוחדים לזה...

פורסם

היי

השאלה כעת היא עד כמה קריטי ההבדל בין צינור הולכה מבית הפילטר הקיים לאחורי הפגוש הקדמי- פשוט מנוע ייקח אויר מאחורי הפילטר, לבין חיבור פייה לצינור הנ"ל כך שהפייה תהיה לכיוון הנסיעה.

כעיקרון לקחתי צינור וחיברתי כבר הכל כולל צינור נוסף של מזגנים כסוף כזה לבידוד מעל הצינור פלסטיק, יצא פצצות, כעת הסוף של הצינור נמצא מאחורי הפגוש הקדמי , ובאמת, החום בתא המנוע הוא ממש גבוהה לעומת הפגוש שפשוט קריר.

כרגע אין לי מושג עד כמה קריטי הנושא שאם אני מכוון את הפייה של הצינור לכיוון הנסיעה,כמו כונס תחתון כזה, הבעייה היא שיראו את זה וזה ימשוך צומת לב,ואני ממש לא מעוניין לבלוט. עד כמה קריטי העניין הזה, מדובר ברכב אטמוספרי כך שכמות האויר שנכנס למנוע הוא לא גדול במיוחד.

תודה.

• תוכן חדש...