Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים.

מקרה לא נעים שקרה לי היום - אחרי עליה על באמפר בחניה במהירות מזערית (סביב ה-5 קמ"ש) הרכב התחיל לקרטע.
במהירות נמוכה ועצירה הרכב פשוט מקפץ לו (לא נראה מבחוץ אבל כן מורגש מבפנים), יש אובדן כוח מורגש, עליה בסל"ד, רעש מהאגזוז שנשמע כמו קצב פליטה לא רציף, עליה בצריכת דלק ונורת המנוע מהבהבת.

עשיתי גוגל, קצת אתרים ישראלים, קצת אתרים מחו"ל ונראה שמדובר בבעיה בהצתה והרכב עבר לעבוד ב-3 צילנדרים.
אשמח לשמוע דעות נוספות שאולי יכולות להיות קשורות לבעיה הזו.

שאלה נוספת - האם זה מסכן את הרכב אם אני אמשיך לנסוע עליו? מתוכננת לי מחר נסיעה של 70 ק"מ בערך (לא רצוף) על 2K סל"ד במהירות של 75-85 קמ"ש.

פורסם

סליל הצתה רוב הסיכויים, לא חושב שקשור לעליה על באמפר.

לא מומלץ לנסוע ככה, דלק לא שרוף מהצילימדר שלא עובד מגיע למערכת פליטה והורס את הממיר הקטליטי. האם הוא יהרס מנסיעה אחת או כמה נסיעות? לא בהכרח אבל עדיך להיות על הצד הבטוח ולא לנסוע ברכב שעובד על 3 צילינדרים, מעבר לנסיעה לתיקון.

• תוכן חדש...