Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי במרפסת 2 מנועי מזגנים די ישנים וחלודים של lg. בקרוב נתקין במרפסת פרגולה והגישה למנועים תהפוך להיות די קשה (תהיה גישה לטפס על הפרגולה אבל הקומה גבוהה וזה מפחיד).

ההתקנה של הפרגולה בכל מקרה מחייבת פירוק והזזה של המנועים יותר למעלה כי הם קצת נמוכים מדי. 

אז חשבתי להחליף מראש את 2 המנועים במנוע מולטי אינוורטר אחד ולשים אותו מעל הקצה של הפרגולה כדי לשפר נגישות לעתיד.

שני החדרים לא גדולים, בערך 9-10 מ״ר כל אחד והמזגנים בהם לא עובדים כל כך קשה.

חשובה האמינות וגם השקט של היחידות הפנימיות.

יש מערכות 1:2 אמינות היום בשוק? או שהייתם בכל זאת מחליפים ל-2 מנועי on/off פשוטים וזהו? זה אומר שלפחות לאחד מהם צריך ממש לעמוד על הפרגולה כדי לגשת אליו. לא בטוח שכל טכנאי יסכים בגלל הגובה. אם זה מנוע בודד אפשר להתקין מעל הקצה של הפרגולה ואז להשעין על הפרגולה סולם ולעמוד עליו בלי לעלות על הפרגולה עצמה.

פורסם

אף אחד? אפילו דיס המלצה על מערכת ספציפית יכולה לעזור מאוד. התחלתי להסתכל על אלקטרה מולטי אינוורטר פלטינום 1:2, אבל משום מה הדירוג האנרגטי שם הוא C

פורסם

מערכות און אוף אמינות ומחזיקות 20 שנה בכיף, מה שאי אפשר להגיד על אינוורטרים-לפחות הפשוטים. 

אני הייתי מתקין 2 פשוטים כמו שצריך ועוד עשור שתיווצר בעיה נמצא את הדרך לתקן...

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...