Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין R7, מאמזון זה כבר מזמן ירד וR8 בלי תמיכה כרגע לשידרוג התוכנה לבסיס נתונים על מצלמות בישראל. השאלה שלי היא כזו: יעכבו לי את המוצר במכס ואני אדרש לאישורי מעבדת רכב או שזה כבר נמכר בארץ ולכן אני רק אצטרך תשלום מס?
תודה מראש

פורסם

למיטב הבנתי, בנוגע לדרישה לאישורים מקומיים אמזון מטילה את האחריות עליך לדאוג לך.

בכל מקרה,  כדאי לפנות לתמיכה שלהם ולברר את הנושא

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מזמין מאמזון, וודא שהמשלח הוא אמזון עצמם (רצוי שגם הספק יהיה אמזון אבל פחות קריטי ולא קשור לנושא המכס).

וודא שהסכום שאתה משלם כולל את עלויות המשלוח והמכס - תוכל לראות זאת כשתגיע לסוף התהליך, לפני האישור הסופי.  אם זה כולל - אז הם יטפלו בכל הנדרש והכי גרוע אם ייעצר במכס תקבל כספך בחזרה.

שים לב שבאמזון (האתר) יש גם ספקים שאינם אמזון.  במקרה כזה, ואם המשלח אינו אמזון - תתרחק!.

אם אתה בספק - חזור לכאן, שים קישור למוצר וננסה להסיר את הספק.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...