Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב המערכת מפורטת בחתימה

בעיקרון אני מרוצה מאיך ששומעים

איכות פ33ה הבעייה היא קצת העוצמה

חסר לי קצת ווליום

אמרו לי שהכי כדאי לי להוסיף 6x9 מאחורה

הבעייה שלי היא איזה

אני רוצה שיתן לי חוזק חוזק אבל שלא ישתלט לי על הקומפוננט שעדיין הבמה העיקרית תהיה מקדימה לכיוון sql

אז הציעו לי את הpulse

עקרונית בוא נגיד שיש לי תקציב עד 1000 שקל המקסימום שבמקסימום אבל אני רוצה כמה שפחות נזק

איך הפולס? שמעתי עליו דברים טובים כשהוא לבד אבל לא כגיבוי לקומפוננט בשביל עוצמה

איזה עוד אפשרויות יש לי?

עכשיו לא יודע סתם בא לי קיק נכנסתי לסקאל אונליין וסתם הצעתי על איזה מגבר מעפן וזכיתי ( 99 + 50 משלוח )

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=2&prod=66374&saleNo=901011

הם צריכים להתקשר אליי בשביל הכרטיס אשראי אז כלום לא סגור ואני יכול לבטל בכיף

השאלה היא אם כדאי לי להביא אותו ולחבר אותו ל6x9 שאני אביא

כי כרגע אם אני מביא 6x9 אז הם יתחברו ככל הנראה על הרדיו דיסק

טוב אז בקיצור לשאלות העיקריות :

1.איזה 6x9 הכי כדאי לי?

2.שווה לי להביא את המגבר הזה?

3.או שהכי עדיף זה לוותר על לקנות בגדים לקיץ ( מה שלא נראה לי חח ) ולקנות את הפולס או 6x9 אחרים ומגבר 2 ערוצים טוב שירים את הסאב ואז הspl ירים את הקומפוננט והאחוריים ( למרות שאני לא צריך המגבר הנוכחי מרים אותו בדיוק כמו שאני אוהב - הוא נמצא על איזה חצי מהגיין מבחינתו )

אז אני לא יודע אם זה יהיה סתם ביזבוז או לא

טוב ניתן לכם להריץ עצות

תודה רבה רבה מראש :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תשים סאב במקום הרמקולים האחוריים תחבר אותו למגבר יותר נורמלי מזה שבקישור ותהנה גם מעוצמה וגם מבאס איכותי

פורסם
תשים סאב במקום הרמקולים האחוריים תחבר אותו למגבר יותר נורמלי מזה שבקישור ותהנה גם מעוצמה וגם מבאס איכותי

גם אני אומר ככה!!!!!!

יהיה לך גם עוצמה וגם באס איכותי אבל זה בהנחה שהחלפת את המגבר הזה.....

> [color=#000000]

פורסם

אה?? יש לי כבר סאב..

אנשים תעשו טובה תקראו לפני שאתם קופצים

תודה רבה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תביא את המגנט THE ROCK 2 ערוצים,תחבר אותו לקומפוננט ואת האחוריים למגבר הקיים.

מבחינת אחוריים הייתי ממליץ לך לשמוע שתיים שבאמת מצאו חן בעיני (השלישי יקר מידי-פיוניר הצהובים):

JBL הסדרה הגבוהה 100RMS או המורל פולס 140RMS,אני הבחור עם ההונדה שישב אצלך באוטו וכבר שמעתי מה יש אצלך לפי דעתי אם אתה רוצה שינוי שישפיע אז זה זה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אה מה המצב איש?

אממ הבעייה היא התקציב שלי

אני מנסה לצאת עם כמה שפחות נזק

לא שווה להביא את הפולס נגיד עם המגבר החרטא שהוצאתי במכרז עד שאני אוכל להחליף למגנט?

פורסם

לפי דעתי עדיף לחכות קצת ולהשקיע פעם אחת כמו שצריך

גם ככה המגנט עולה רק 600 שקל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
לפי דעתי עדיף לחכות קצת ולהשקיע פעם אחת כמו שצריך

גם ככה המגנט עולה רק 600 שקל

600 שקל שאין לי ממש ואני לא כל כך מתלהב להוציא..

כי אני מרוצה מאיך שהסאב מוגבר ע"י הspl

לא יודע כדאי להגביר את הפולס עם הרדיו דיסק או עם המגבר ההוא או אפילו לחבר אותם עם הסרווין על הspl?

כי בעיקרון הם לא אמורים להפתח עד הסוף בשביל שלא יקחו את הבמה וגם אם כן אז הspl נותן 75w rms שגם לא אמור להספיק בשביל להריץ אותם ( אולי את הjbl רק תזכיר לי מה הדגם בבקשה )

תודה :)

• תוכן חדש...