Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצים רכות או קשות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלת"ק חלקי

לביצים קשות

למלא מים בסיר עד שיכסה את הביצים, לשים קורט מלח, להרתיח עד שהמים מבעבעים

להנמיך את האש ולבשל 10 דקות על אש נמוכה, אבל לא נמוכה מדי, שיישאר בעבוע קצת,

מוציאים את הסיר לכיור, לא להניח חם כי זה יכול להרוס אותו, למלא את הסיר מים קרים ולשפוך עד שכל המים שבסיר קרים, להשאיר כמה דקות במים ולאכול.

בתאבון,

פורסם (נערך)

ואחרי שלמדת להביא אותן לדרגה שאתה אוהב לאכול, קלף אותן, זרוק לתוך משרה של חצי כוס סויה, רבע כוס כוס מירין, רבע כוס חומץ אורז ושתי כוסות מים ל-72 שעות. תקבל ביצי ראמן ממכרות שבאמת אחד המאכלים הכי טעימים שיש. 

עוד המלצה זה חלמון כבוש. מפרידים חלמונים מהחלבון. קערה עם מלח (גס או דק לא משנה), עושים שקע במלח עם כפית, שמים את החלמונים כל אחד בשקע ואז גם מכסים עם מלח. 5 ימים במקרר. מוציא, שוטף, לתנור 60 מעלות לשעתיים וחצי. לגרד מעל כל דבר שבא לך (אני קורא לזה הפרמז׳ן של הטבע). פשוט נותן אומאמי משוגע לכל דבר שאוכלים. 

בנוסף אני מצרף לך מתכון לחביתה מושלמת שאחריה לי היה קשה לחזור לחביתות רגילות, זה נראה הרבה השקעה אבל זה ממש לא. להפך, זה ממש פשוט וממש משדרג. ברמה שקשה להסביר. 

ביצים זה הרבה יותר מסתם חביתה ואפשר להפוך אותן גם לתיבול כמו שאתה רואה.

יש המון המון מתכונים ברשת, ממליץ לנסות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחרי שהאישה התלוננה כמה פעמים שהביצים לא יוצאות כמו שצריך, ולאחר ששכחנו את הסיר מספר פעמים על הגז רכשנו מכשיר חשמלי להכנת ביצים , יש כולמיני גנריים כאלו, אז עלה לי איזה 60-70 ש"ח

אחרי לימוד של פעמיים שלוש, הכל עובד פיקס, הכל יוצא לפי מידת העשייה הרצוייה, אין תקלות ששוכחים (המכשיר מגיע עם זמזם מובנה).
לדעתי מכשיר חובה לכל אחד.

אצלי יש את דגם Selmor SE-695, אך רצים עוד כולמיני דגמים בשוק על אותו עיקרון.

פורסם

אהבתי את שני קצוות הסקאלה של אוכלוסיית הפורום שפוגשים בשרשור הזה - אחד כותב שאין אישה בבית ולכן היה צריך ידידה שתלמד אותו איך לבשל פאקינג ביצה, השני זורק מונחים כמו 'מירין' ו'אומאמי' וחושב שלכולם יש בבית חומץ אורז. פלורליזם במיטבו, או כמו שקוראים לזה היום: diversity and inclusion.

פורסם

חכה שהתל אביבים יצטרפו ויתחילו לדון מאיפה הכי כדאי להזמין ביצה קשה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני קונה חופש לא בגלל הטעם (לא מרגיש הבדל) אלא בגלל כלובי הסוללה שהם דבר שלטעמי צריך לעבור מהעולם.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

השני זורק מונחים כמו 'מירין' ו'אומאמי' וחושב שלכולם יש בבית חומץ אורז. 

חושב שלכולם יש סופר\גוגל* ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...