Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לקנות רכב עם ק"מ נמוך שעומד כשנה-שנתיים במקום ללא שימוש?

או שאם הוא עמד יותר משנה - אז הרבה דברים כבר התקלקלו בו שכבר שווה לקנות רכב עם יותר ק"מ שנוסע?

פורסם

תלוי איזה סוג רכב, היכן הוא עמד אם בתוך מבנה סגור או בשמש ואיזו הפחתה תקבל ברכישה. 

רכבים צרפתיים ומיוחדים לדעתי עדיף להתרחק. יפניות נחשבות עמידות יותר אבל, בכל מקרה כנראה שתיצטרך להחליף מצבר, שמנים, נוזלים וחלקי גומי שהתייבשו כמו צינורות קירור וצמיגים. 

פורסם

סוזוקי וואגוןR עם 130K ק"מ הייתה במצב מצויין כשהועמדה בחניון פתוח,

הבעלים חלה ולבסוף נפטר.

אחרי שנתיים וחצי בערך הרכב היה טוטאל-לוס.

הרבה חלקי גומי במנוע התייבשו ונסדקו, הפנים הושחת מהשמש, מנוע סירב להתניע

ואפילו בגרירה היא בקושי זזה למרות שמילאנו אוויר. כנראה מיסבים החלידו.

בקיצור - נמכר לברזל ב-300₪.

ת.נ.צ.ב.ה יחד עם בעליה. אללה ירחמם...

פורסם
לפני 59 דקות, Moshe c כתב:

תלוי איזה סוג רכב, היכן הוא עמד אם בתוך מבנה סגור או בשמש ואיזו הפחתה תקבל ברכישה. 

רכבים צרפתיים ומיוחדים לדעתי עדיף להתרחק. יפניות נחשבות עמידות יותר אבל, בכל מקרה כנראה שתיצטרך להחליף מצבר, שמנים, נוזלים וחלקי גומי שהתייבשו כמו צינורות קירור וצמיגים. 

אין סיבה שרכב צרפתי שלא נסע יחווה בלאי שונה מרכב יפני שלא נסע, יישור הקו יהיה אותו דבר.
אם זה דגם שידוע כבעייתי אני ממליץ להתרחק גם אם הוא חדש מהסוכנות...

פורסם

כל מקרה לגופו.

לי יש יאריס 2005 שעמדה שנה שלמה, מתחת לאיזה סככה, אחרי שהבעלים נפטר.

הרכב היה עם 30 אלף קמ.

נגררה למורשה, שם היא טופלה בקבוע.

נבדקה כולה, הוחלף מצבר, הפנסים נוקו, הוחלף שמן ומסנן.

לרכב היו כיסוי מושבים שהתפוררו, הם נזרקו, מתחת המושבים היו במצב מעולה. ניקוי יסודי.

עכשיו 6 שנים אחרי, הרכב עם 70 אלף, והפנים שלו כמו ביום שיצא מהמפעל.

אז כן לבדוק טוב טוב, לא הייתי פוסל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 45 דקות, nadavd4 כתב:

אין סיבה שרכב צרפתי שלא נסע יחווה בלאי שונה מרכב יפני שלא נסע, יישור הקו יהיה אותו דבר.
אם זה דגם שידוע כבעייתי אני ממליץ להתרחק גם אם הוא חדש מהסוכנות...

לדעתי רכב צרפתי מתיישן פחות טוב מיפני ונחשב פחות אמין ממנו. 

אם הרכב שהה בשמש ללא תנועה לדעתי זה מאיץ התיישנות של חלקים ממנו. 

אישית, אם מדובר בדגם שנחשב אמין הייתי לוקח סיכון במחיר מתאים. 

פורסם
לפני 9 דקות, Moshe c כתב:

לדעתי רכב צרפתי מתיישן פחות טוב מיפני ונחשב פחות אמין ממנו. 

אם הרכב שהה בשמש ללא תנועה לדעתי זה מאיץ התיישנות של חלקים ממנו. 

אישית, אם מדובר בדגם שנחשב אמין הייתי לוקח סיכון במחיר מתאים. 

הצרפתים בהחלט הרוויחו להם את המוניטין ביושר, אבל צריך לשפוט על פי הדגם ותת הדגם, לא ע"פ יצרן או ארץ ייצור.
ובנושא בלאי בעמידה - הצמיגים, המצבר, שמנים, גומיות וצינורות כולם מיוצרים על ידי אותם יצרני חלקים שמוכרים ליצרני המכוניות בכל העולם. למה שהבלאי בעמידה יהיה שונה?

פורסם
לפני כשעה, nadavd4 כתב:

הצרפתים בהחלט הרוויחו להם את המוניטין ביושר, אבל צריך לשפוט על פי הדגם ותת הדגם, לא ע"פ יצרן או ארץ ייצור.
ובנושא בלאי בעמידה - הצמיגים, המצבר, שמנים, גומיות וצינורות כולם מיוצרים על ידי אותם יצרני חלקים שמוכרים ליצרני המכוניות בכל העולם. למה שהבלאי בעמידה יהיה שונה?

לדעתי, ושוב - לדעתי, רכבים צרפתיים מוכיחים פחות אמינות. כל דגם, תת דגם והצרות שלו. 

נכון שיצרני החלקים מוכרים לחברות שונות אבל התייחסתי לזה רק אחרי שמדובר ברכב שנחשב אמין, כי אם הוא לא נחשב אמין אז אישית הייתי פוסל על הסף ואז הרשימה הזו כלל לא רלוונטית לעניין.  

• תוכן חדש...