Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מבריק את האוטו שלו עם ספריי לרהיטים

( ספרי שמבריק עץ ,ארונות מדפים שולחנות וכו' )

אבא שלי אמר לי שהצבע של האוטו שלו אחרי שהוא עשה את זה יוצא ממש מבריק ואפילו נראה יותר טוב מווקס.

השאלה שלי היא האם כדי לנסות או שזה רק פוגע בצבע של האוטו ?

ומה אם אני מנסה את זה על גאנטים בשביל להבריק ?

פורסם

החומר מיועד לעץ, החומר שנמצא שם מיועד למטרה זו, לא כדאי לנסות זאת על פח הרכב, יש חומרים כל כך רבים ומגוונים להברקה ושמירה על פח הרכב למה לנסות משהוא שלא מיועד לכך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם המנקה פלסטיק של הדשבורד מנקה יפה ומבריק את הכל אלא שהוא מכיל דטרגנטים שבטווח הארוך ממיסים ומחלישים את הפלסטיק וגורמים לנזק. לכן עדיף להשתמש בחומרים יעודיים. צבע הרכב עדין ורגיש לכימיקלים שונים. אני בהחלט ממליץ על חומרי הברקה ווקס לרכב של MEGUIARS, עולה על TURTLE WAX וזהו למעשה הווקס שב.מ.וו ומרצדס משתמשים בו לפני משלוח המכוניות (אפילו ביקרתי במפעל שלהם בארה"ב).

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם
שכן שלי מבריק את האוטו שלו עם ספריי לרהיטים

( ספרי שמבריק עץ ,ארונות מדפים שולחנות וכו' )

אבא שלי אמר לי שהצבע של האוטו שלו אחרי שהוא עשה את זה יוצא ממש מבריק ואפילו נראה יותר טוב מווקס.

השאלה שלי היא האם כדי לנסות או שזה רק פוגע בצבע של האוטו ?

ומה אם אני מנסה את זה על גאנטים בשביל להבריק ?

בשביל הגאנטים תשתמש במים

אם יש לך לכלוך עמוק

תשתמש במסיר שומנים.

על האוטו תשתמש במים

ושוב, אם לא מתאים לך הצבע, אם זה לא מטאלי, תעשה פוליש, ועליו ווקס.

אז התוצאה תעלה על השכן שלך. ותוכל לספר לו שהשתמשת בחרא של קרנף (הצבע של הפוליש הוא כשל חרא :) )

עלה והצלח.

פורסם
בשביל הגאנטים תשתמש במים

אם יש לך לכלוך עמוק

תשתמש במסיר שומנים.

על האוטו תשתמש במים

ושוב, אם לא מתאים לך הצבע, אם זה לא מטאלי, תעשה פוליש, ועליו ווקס.

אז התוצאה תעלה על השכן שלך. ותוכל לספר לו שהשתמשת בחרא של קרנף (הצבע של הפוליש הוא כשל חרא :) )

עלה והצלח.

אל תקשיב לידידי שקיבל הפוכה בעוד היותו חבר ב TOP97 כאשר כל הבוטים שלו הופלו והערוצים נלקחו (לא .. אל תנסה להבין)

אל תשתמש במסיר שומנים על הגאנטים, הם יאבדו את כל הברק, ויהיה בצבע מט. השתמש בנוזל לניקוי כלים, יצא מבריק.

• תוכן חדש...