Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יענו ידידה או חברה יענו יישות מסחרית?

חוקי - צינורות מקובלים בלבד - כמה מנות שווארמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, GTאי כתב:

לא הבנתי את האנלוגיה לשווארמה... סורי :)

עלות הרישיון

אין לי מושג מה המשמעות ההבדל בין חבילת אופיס סטודנטים לבין עסקים מבחינה חוקית/עיסקית וכו'.

בערך 10 מנות שווארמה אבל לא מנות של ביטוח לאומי..

https://ksp.co.il/web/item/175281

הלינק הקודם היה לרישיון למחשב אחד

בלינק הבא -> רישיון ל6 אנשים

https://ksp.co.il/web/item/97784

ואז מדובר ב10 מנות שווארמה של ביטוח לאומי

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

גרסאות ביתיות/סטודנט הן לשימוש לא מסחרי, כלומר לא מתאים לחברה. צריך לקרוא קצת באתר של מייקוסופט, אבל זה שם, לדוגמה:

image.png.50bde5a235b1c9d865d23f8822c02f27.png

לשימוש בעסק אתה צריך לקנות רשיון עסקי. הגיוני כשחושבים על זה...

אגב, גם כשקונים ב KSP זה רק הרשיון, לא רואה סיבה לקנות מהם ולא ישירות ממייקרוסופט.

לגבי אתרים שמוכרים רשיונות  בזול, למיטב ידיעתי לרוב האתרים האלה לא הכי לגיטימיים - מה שנקרא, כשר אבל מסריח. ממה שקראתי, אנשים שמנסים לקבל תמיכה עבור הרשיונות הללו ממיקרוסופט נתקלים בבעיות, משמע - כנראה לא רשיונות לגיטימיים. לשימוש עצמי - כנראה מספיק טוב. אם זה עבור חברה לא הייתי מסתכן.

יש גם האומרים שאתרים כאלה משמשים להלבנת כספים. לא יודע כמה זה נכון, אבל יש בזה היגיון מסוים, קונים רשיונות בסיטונות ממייקרוסופט בכסף מלוכלך ומוכרים בזול כדי להפוך אותו לכסף נקי.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

מחזק את ההמלצה לקנות ישירות ממייקרוסופט.

(החרגה יחידה זה אם יש לך ספק מחשוב לעסק - יש מצב שהם re-seller של מייקרוסופט ויש להם הנחה מסוימת)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

העסק לא גדול, עד היום רכשתי ישירות ממיקרוסופט דרך 365. אמשיך כך.

עריכה: התחלתי לקרוא את הterms-of-service של אחד האתרים, הוא רושם במפורש לשימוש פרטי.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
לפני כשעה, RedLabel כתב:

יש גם האומרים שאתרים כאלה משמשים להלבנת כספים. לא יודע כמה זה נכון, אבל יש בזה היגיון מסוים, קונים רשיונות בסיטונות ממייקרוסופט בכסף מלוכלך ומוכרים בזול כדי להפוך אותו לכסף נקי.

זה לא הגיוני, כי זה אומר שמייקרוסופט מקבלת כסף מלוכלך. תחשוב על זה…

פורסם

אולי כסף מלוכלך זה לא המושג הנכון. הרי באתרים האלה אתה לא קונה ישר מהאתר אלא מכל מני מוכרים. הם יכולים לקנות את המפתחות באמצעות כרטיסי אשראי גנובים / כרטיסי מתנה שקיבלו באמצעות תרמיות (משהו שנעשה נפוץ מאוד בשנים האחרונות, מסתבר) / אמצעים לא חוקיים אחרים. שוב, אין לי איזו הוכחה לזה ואין קשר לאתרים הספציפים שהזכיר פות"ש, אבל זה עולה מדי פעם כשמחפשים על אתרים כאלה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 10 דקות, om2 כתב:

אפשר לקבל רישיון חינם דרך משרד החינוך

לשימוש פרטי.

פה מדובר עבור עסק.

לפני שעה, GTאי כתב:

העסק לא גדול, עד היום רכשתי ישירות ממיקרוסופט דרך 365. אמשיך כך.

שים לב שגם ה365 הרגיל הוא לשימוש פרטי לא מסחרי.

יש להם רישיון מיוחד לעסקים:

https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/business

אנקדוטה קלה - למשתמש יחיד - לזכרוני הוא קצת יותר זול מאשר לקנות רישיון ביתי. (יחד עם זאת רישיון ביתי יכול לשמש עד 5 משתמשים) - אז אם יש לך רק משתמש עסקי אחד - זה הפתרון הכי זול.

(לשים לב שיש גם גירסאת ווב ומובייל - זה כנראה לא מה שאתה רוצה אלא אחת מעל Microsoft 365 Apps for business - לא הסטנדרט.

• רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי גרסאות עדכניות וכו' - באופן אישי יצא לי לקנות לבית אופיס בערך פעם ב-8 שנים, ההבדלים בין הגרסאות מינוריים להפליא ואפשר בקלות להמשיך להשתמש באתה גרסה גם אם יצאו שתיים נוספות על הדרך. היתרונות של המינוי ל-365 הם בעיקר למיקרוסופט ($$$$$) ולארגונים בינוניים-גדולים. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 28 דקות, hans כתב:

המינוי ל-365 הם בעיקר למיקרוסופט ($$$$$)

זה לא תמיד נכון…

אני אתן דוגמא:

רישיון חד פעמי עולה 250 דולר

רישיווצלשנה ל365 עולה 99

עכשיומעל פניו - אחרי שנתיים וחצי הרישיון החד פעמי מחזיר את עצמו אם אתה לא מתכוון לשדרג נכון ? א ב ל - פה נכנס העניין של כמות הרישיונות שלא זהה

עם אופיס 365 - אתה יכול להוסיף עוד 5 בני משפחה (אני מוסיף את ההורים שלי ואת הבית שלי לדוגמא) וכל אחד מהם יכול להתקין את זה על 5 מכשירים. אז פתאום זה לא מול רישיון אחד - גם בצורה מינימאלית של שימוש (אם אני סופר מחשבים בלבד ואני שם בצד משתמשים) אני צריך לפחות 2 רישיונות… אולי 3 במקרה שלי.

בנוסף יש כל מני הטבות קטנות שבחלקם אני משתמש ואני תמיד על הגירסא הכי מעודכנת.

לעסק עם כמה מחשבים בודדים - יש מצב אבל זה לא לגמרי clear cut כזה ברור כמו שזה נראה בהתחלה

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 שעות, om2 כתב:

אם אתה/ילדיך/מישהו מהמשפחה

תלמיד/מורה

אפשר לקבל רישיון חינם דרך משרד החינוך

זה מוגבל לשימוש לצרכים חינוכיים. לא קשור לעסקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...