Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשתמש במציאת מיטה כתירוץ לדחיה.

תישן על משהו בינתיים, מקסימום עוד שנה שנתיים תקנה את מיטת החלומות כדי לישון עם נערת החלומות...

לך לדירה ותחזור להורים רק לסופש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כל עוד אתה לא עושה, אתה תישאר באותו מצב, הרי החרא הזה כבר קרה לך ואתה תקוע ונשאב לתוך מערבולת מסוכנת שיכולה למשוך אותך יותר מדי זמן עד שאתה טובע והיכולת לצאת מאוד קשה. אתה ממש צריך להשקיע מאמצים בשביל לצאת אבל גם צריך לדעת לשחרר, בשביל לעלות לפני המים. משהו בתת-מודע מונע ממך להצליח ואת זה אתה צריך למחוק ולכתוב מחדש. רפלקס הזה מאפשר לך לחיות בתקיעות מעצבנת. לסיים את התקופה הזו, עדיף כמה שיותר מהר וכמה שיותר קצר.

היה לי כזה מקרה לאחרונה ופשוט משכתי יותר מדי זמן, ישבתי על הגדר, סבלתי ממש סבלתי, נתתי לעצמי יותר מדי צ'אנסים להצליח..

בסוף זרקתי את מה שהיה זמני והפך לקבוע, בהחלטה של רגע עם תסכול ועצבים. צריך לקפוץ למים ועדיף כמה שיותר מהר.

אתה לא תצליח אם תגרור את עצמך לבינוניות ולהתפשר על פחות מהטוב ביותר עבורך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 52 דקות, DareDevil כתב:

כל עוד אתה לא עושה, אתה תישאר באותו מצב, הרי החרא הזה כבר קרה לך ואתה תקוע ונשאב לתוך מערבולת מסוכנת שיכולה למשוך אותך יותר מדי זמן עד שאתה טובע והיכולת לצאת מאוד קשה. אתה ממש צריך להשקיע מאמצים בשביל לצאת אבל גם צריך לדעת לשחרר, בשביל לעלות לפני המים. משהו בתת-מודע מונע ממך להצליח ואת זה אתה צריך למחוק ולכתוב מחדש. רפלקס הזה מאפשר לך לחיות בתקיעות מעצבנת. לסיים את התקופה הזו, עדיף כמה שיותר מהר וכמה שיותר קצר.

היה לי כזה מקרה לאחרונה ופשוט משכתי יותר מדי זמן, ישבתי על הגדר, סבלתי ממש סבלתי, נתתי לעצמי יותר מדי צ'אנסים להצליח..

בסוף זרקתי את מה שהיה זמני והפך לקבוע, בהחלטה של רגע עם תסכול ועצבים. צריך לקפוץ למים ועדיף כמה שיותר מהר.

אתה לא תצליח אם תגרור את עצמך לבינוניות ולהתפשר על פחות מהטוב ביותר עבורך.

אתה ממש צודק,

אני גורר את זה ובלחץ מאוקטובר עד דצמבר בערך, ואז אמרתי לעצמי שאני חייב להירגע, לא חייב להחליט מיד.

הבעיה שזה נגרר עד לאפריל, ואז שכבר עברה חצי שנה שוב נכנסתי לסחרור ולחצים, לא מצליח להעביר את היום בלי כדור הרגעה.

ניסיתי לחשוב בימים האחרונים איך אני קופץ למים וכמה שיותר מהר.

הבעיה שמיליון מחשבות ופחדים מחזירים אותי לאחור:

- אני אצטרך לנסוע כל יום פי 3 מרחק (60 ק״מ הלוך חזור)

- לעבור לעיר אחרת שאני בקושי מכיר, אין לי איזה עוגן שם, חבר או משפחה.

- זאת לא ממש דירת החלומות שלי או שמושכת ומלהיבה אותי להיכנס כבר.

מצד שני, אוטוטו אני בן 41 שגר עם ההורים - מצב גרוע.

להשכיר את זאת ולשכור במקום המגורים הנוכחי פחות מתאים כנראה.

בקיצור מצב מבאס, מרגיש שלא אהיה שלם עם כל החלטה.

ותודה שוב על התגובות המחזקות והיפות.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

הדירה שלך ועומדת ריקה.

במקרה הכי גרוע תחזור להורים, תמכור את הדירה ותקנה אחרת במיקום שיותר יתאים לך.

וזה שזו התחלה חדשה לחלוטין יכול להיות דווקא יתרון. דף חלק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 37 דקות, shai82 כתב:

בוא אני אשבור לך את המחשבות אחת אחרי השניה, ככה שיניחו את הדעת.

1. אולי תמצא בזה משהו מרגיע וזמן טוב לשמוע פודקאסט -> המלצה שלי לפודקאסט "בואו נדבר דוגרי" של יון ויאיר.

2. העוגן היחיד שאתה צריך זה קורת גג ועצמך. משפחה או חברים יכולים להוביל אותך לכיוון לא טוב, תראה לאן הגעת ואתה בעצמך אומר זאת/כותב זאת

3. אתה לא יודע עד שאתה לא מנסה, גם לי היו החששות הללו של המעבר לדירה הראשונה, כל פעם שעברתי דירה, דייקתי יותר טוב, מה אני צריך שיהיה לי על מנת להרגיש טוב בדירה.

נ.ב. לגבי הדירה בתור אחד שמתעסק בנדלן רוב חייו בערך 15 שנה~.

בסוף מדובר בקירות, מה שחשוב זה מה שיש בפנים. תרתי משמע 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני גם לא מבין את הפחד לעבור לדירה שלך. הרבה יותר מפחיד לקנות אותה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, shai82 כתב:

1. לא נורא, תנסה לבדוק חלופות לרכבת אולי או לתחבורה ציבורית. אני לא יודע איפה אתה עובד, אבל אולי אפשר לארגן קארפול עם חברים מהעבודה?

2. תמיד אפשר למצוא ולהכיר אנשים, אני גם עברתי למקום שאני לא מכיר שהיה רחוק כ-100 ק"מ מהבית של ההורים והתחברתי עם אנשים, בערבים הייתי מעסיק את עצמי כמו שאמרתי - הליכות, ארגונים בבית, נפגש קצת עם חברים וכאלה.

3. בהשקעה מסוימת אני מאמין שתוכל להביא אותה קרוב למה שתרצה, אבל אפשר להתחיל לגור במה שיש ולאט לאט לשדרג ולשפר.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, shai82 כתב:

אני אצטרך לנסוע כל יום פי 3 מרחק (60 ק״מ הלוך חזור)

אני נוסע כל יום 130 קמ בערך הלוך חזור לעבודה ואני יכול להגיד לך שאני מאוהב בנסיעה הזאת..

השקט שלי עם עצמי, זה חוויה שלא אחליף אותה בעד הרבה דברים.

תנסה ותראה שזה מהנה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 4 דקות, המהיר הזהיר כתב:

השקט שלי עם עצמי, זה חוויה שלא אחליף אותה בעד הרבה דברים.

אני חושב שהוא מפחד דווקא מהשקט עם עצמו.

אבל אפשר למנף את זה עם שירות הקארפול של וויז. למצוא נוסע/ת קבועים שגם יארחו חוברה וגם יכולים לשמש גרעין ליצירת מעגל חברתי.

• מעניין 1

פורסם
לפני 5 שעות, shai82 כתב:

תודה, פחות בעניין של מתכווננות.

תשאיר אותן במצב ישר, המזרן טמפור זה המזרן הכי נוח - באחריות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

המחשבות הן האויב שלך. מזרן, מקרר, מיקרוגל - הראשונים שעולים בדרכך וסע. אל תחשוב. סע. 

אחרי שתהיה שם ספה רכה, ספה קשה, טלוויזיה כזו או אחרת - יתן לך תעסוקה שתעשה לך טוב. סע. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...