Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמרי

כתבתי "מזרן על הרצפה" - אבל לא בשק"ש.

שייקח כמה ימים להתארגנות מינימלית, כדי שלא יישבר מוקדם אלא יעבור את המשוכה. דברים פחות קריטיים אפשר תוך כדי תנועה. מזרן, מצעים, קומקום חשמלי וספל לקפה הם מינימום נדרש. ספה בסלון? שתחכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

ספה בסלון? שתחכה.

אני הייתי מתחיל מספה בסלון, טלויזיה ומוזיקה. את המזרן הייתי דוחה כי אפשר לישון טוב על הספה בסלון והספה הזו היא מה שהופאת את זה ממאורת שינה לבית.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשביל לישון על הספה בסלון צריך אישה שתשלח אותך לשם 

• מצחיק 6

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, motizkn כתב:

בכל אופן הבנתי ממנו שהוא מאד מפחד שזה היה גדול אליו לנקות, לבשל, לארגן לתקן וכו...

גם לזה יש פתרונות.

לנקות - אפשר להביא מנקה.

לתקן - כשצריך דברים אפשר להיעזר בחברים או במשפחה שיודעים איך, ומה שלא אפשר להזמין בעל מקצוע.

לבשל - אפשר לקנות או להזמין.

כמובן שאפשר גם ללמוד לעשות הכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני למשל, אם אשאר לבד פתאום, החששות הכי גדולים שלי יהיו:

1. הכנת אוכל לעצמי

2. כביסה

עם שני הדברים האלה אני לא הכי מסתדר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כביסה זו בעיה קטנה - מכונת כביסה ומייבש עולים ביחד 2,000-3,000 ש"ח וההפעלה פשוטה מאוד. אחר כך צריך לקפל (ופה ושם לגהץ, אם אינך נזקק לבגדי ייצוג זה די שולי) ולאחסן.

בישול - מי שאני מכיר ונזקק לכך למד לבשל. חוץ. מזה יש בסופר מנות מוכנות טובות מאוד, חמם וזלול. 

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

לקפל

עבורי זו ה משימה הכי מבאסת. 
אני מוכן לשטוף כלים של גדוד שלם, לשאוב ולשטוף בניין שלם, ולא לקפל גרב אחד.

משימת הבית השנואה עליי ביותר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

אחר כך צריך לקפל (ופה ושם לגהץ, אם אינך נזקק לבגדי ייצוג זה די שולי) ולאחסן.

ממש לא צריך. הכי נוח זה ערימה על המייבש.

אשתי מתעקשת לקפל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם (נערך)

האמת שלא קראתי פה את כל התגובות ואני בטוח שנתנו לך עצות טובות, ואני יכול לתת לך עצות בתור מישהו שיצא מהבית של ההורים "רק" בגיל 27 בערך ואז חזר שוב פעם לשנה, ויצא סופית בגיל 29. אז לדעתי ההחלטה לגור לבד היא ההכי טובה שקיבלתי - אין תחליף לפרטיות. אתה לא באמת צריך את ההורים שלך. גם לי היה נוח שאמא שלי מכינה אוכל ואני לא צריך לשלם חשבונות, התרגלתי לבשל לבד, מדי פעם להזמין אוכל ולאכול בחוץ, ולקבל גם קופסאות אוכל בסופ"שים עם אוכל של אמא. 

כביסה - שים הכל על תכנית "מעורב" ותדחוף למכונה עם מרכך וג'ל כביסה. תתלה ואז תקפל לארון. תקרא לאמא או למישהי שאתה מכיר שתעזור לך לקפל ולסדר את הארון פעם ב. אתה יכול להביא עוזרת בית.

תרשם לחדר כושר, לך אפילו פעמיים ביום. תעשה לך סופ"שים של בבוקר חדר כושר (או תחביב אחר שאתה אוהב) ובערב הליכה בים. אני מניח שאתה נמשך לבנות, אתה יכול להוריד אפליקציות ולהכיר (לא חובה), קל מאוד להכיר היום גם פנים מול פנים... בניגוד לזמן הקורונה שהיה סיוט עבור כל הרווקים. גם באינסטגרם ופייסבוק אפשר להכיר.

אתה נמשך לגברים? אפילו יותר קל להכיר ממה שהבנתי באפליקציות. ברגע שתהיה לך זוגיות, או שתחפש, אתה כבר תרגיש שיש לך מה לעשות ולכל אחד יש הצלחות ויש כשלונות, תנסה להנות מההצלחות.

אם קנית דירה אני מניח שאתה עובד, יכול להיות שלא טוב לך כי אתה עובד במקום שאתה לא מרוצה בו, ואם אתה לא עובד אז תמצא מקום שתהיה מרוצה בו או לפחות שתוכל להכיר בו אנשים. סך הכל אם אתה בן אדם נורמלי ולא סובל מאיזושהי נכות, לא אמורה להיות לך שום בעיה...

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

אני למשל, אם אשאר לבד פתאום, החששות הכי גדולים שלי יהיו:

1. הכנת אוכל לעצמי

2. כביסה

עם שני הדברים האלה אני לא הכי מסתדר.

וזה למה נשים מחזיקות גברים כאן בביצים ויש פה בשרשור שבכלל עוסק בלגור לבד משפטים כמו
"מה אם בת זוג שלך תגיד לך לעבור לבית משלך או שזה נגמר"
"אישה תרצה אותך כי יש לך דירה"
כאילו שאישה, כל אישה, היא כזה פרס.
צריך לשאוף לעצמאות. גבר לא צריך להיות תלוי באישה כי הוא לא יודע לבשל ולכבס, כמו שאישה לא צריכה להיות תלויה בגבר כי היא לא יודעת לתלות מדף או להרים מפסק פחת בארון שקפץ.

בכלל כביסה זו אחת המטלות הכי אוברייטד שקיימות, זה קל בערך כמו להפעיל מיקרו

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

נסה אולי לצאת לטיול שהוא עצמאי/חברתי. אני מכיר אישית את הקמינו סנטיאגו שהוא די טוב ומשנה הרבה תפיסות/חוויות בחיים.

יש כמובן גם טרקים, טיולים יותר ארוכים וכו'.

חודש מחוץ לבית ייתן לך פרספקטיבה 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Liran3331 כתב:

האמת שלא קראתי פה את כל התגובות ואני בטוח שנתנו לך עצות טובות, ואני יכול לתת לך עצות בתור מישהו שיצא מהבית של ההורים "רק" בגיל 27 בערך ואז חזר שוב פעם לשנה, ויצא סופית בגיל 29. אז לדעתי ההחלטה לגור לבד היא ההכי טובה שקיבלתי - אין תחליף לפרטיות. אתה לא באמת צריך את ההורים שלך. גם לי היה נוח שאמא שלי מכינה אוכל ואני לא צריך לשלם חשבונות, התרגלתי לבשל לבד, מדי פעם להזמין אוכל ולאכול בחוץ, ולקבל גם קופסאות אוכל בסופ"שים עם אוכל של אמא. 

כביסה - שים הכל על תכנית "מעורב" ותדחוף למכונה עם מרכך וג'ל כביסה. תתלה ואז תקפל לארון. תקרא לאמא או למישהי שאתה מכיר שתעזור לך לקפל ולסדר את הארון פעם ב. אתה יכול להביא עוזרת בית.

תרשם לחדר כושר, לך אפילו פעמיים ביום. תעשה לך סופ"שים של בבוקר חדר כושר (או תחביב אחר שאתה אוהב) ובערב הליכה בים. אני מניח שאתה נמשך לבנות, אתה יכול להוריד אפליקציות ולהכיר (לא חובה), קל מאוד להכיר היום גם פנים מול פנים... בניגוד לזמן הקורונה שהיה סיוט עבור כל הרווקים. גם באינסטגרם ופייסבוק אפשר להכיר.

אתה נמשך לגברים? אפילו יותר קל להכיר ממה שהבנתי באפליקציות. ברגע שתהיה לך זוגיות, או שתחפש, אתה כבר תרגיש שיש לך מה לעשות ולכל אחד יש הצלחות ויש כשלונות, תנסה להנות מההצלחות.

אם קנית דירה אני מניח שאתה עובד, יכול להיות שלא טוב לך כי אתה עובד במקום שאתה לא מרוצה בו, ואם אתה לא עובד אז תמצא מקום שתהיה מרוצה בו או לפחות שתוכל להכיר בו אנשים. סך הכל אם אתה בן אדם נורמלי ולא סובל מאיזושהי נכות, לא אמורה להיות לך שום בעיה...

אני עובד ומתפקד יחסית, אבל בקושי יש חברים ואינטרקציה וזה גם חלק מהחשש.

התרגלתי לבית-עבודה, בעבר גם חדר כושר.

פעם בשבוע כדורגל באיצטדיון.

אבל מעבר לזה אין הרבה, הרבה בדידות.

גם בעבודה אני נמנע לא מעט לעשות דברים מאתגרים יותר ולא לומד כדי לא להרגיש את התסכול שאני לא מספיק חכם.

עריכה אחרונה על ידי shai82

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
לפני 15 דקות, shai82 כתב:

גם בעבודה אני נמנע לא מעט לעשות דברים מאתגרים יותר ולא לומד כדי לא להרגיש את התסכול שאני לא מספיק חכם.

אתה היום חי בתסכול שאתה לא מספיק חכם במקום לקפוץ למים. במקרה הכי גרוע תגלה שצדקת ובמקרה ההרבה יותר סביר תוכיח לעצמך שטעית.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 17 דקות, shai82 כתב:

אני עובד ומתפקד יחסית, אבל בקושי יש חברים ואינטרקציה וזה גם חלק מהחשש.

התרגלתי לבית-עבודה, בעבר גם חדר כושר.

פעם בשבוע כדורגל באיצטדיון.

אבל מעבר לזה אין הרבה, הרבה בדידות.

ככה זה סך הכל, גם האנשים הכי מפורסמים ועשירים הם לפעמים בודדים. אם אתה מתכוון ללמצוא זוגיות זאת בעיה אחרת...

• תוכן חדש...